Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Si bebelusei mele i-au aparut de aseara niste bubite mici rosii cu vaful alb doar pe piept si burtica. Am vorbit cu cineva la tel si zice ca ar fi eritem alergic. Te iei cu mainile de par ca doctorii astia parca au invatat fiecare medicia lui... Mi-a zis sa i dau cu baneocin pudra si i-am dat... Acum ramane de vazut. Eu m-am speriat ca am crezut ca face alergie ca ieri i-am dat prima data debridat si bonisan. Azi nu i-am mai dat nimic ca mi-e frica. Azi noapte am pazit-o sa vad daca e ok. Eram zombi de dimineata....

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn eu stau pe vasile alecsandri. vizavi de SRI.tu???

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

hello..ce fac mamicile? bebicii?
m-a trezit un carcel..vi-i mai amintiti?

NU!! si o sa le uiti si tu dupa ce nashti. Cica de la hormoni, sau ca asha e programata sa fie femeia: sa uite. Adicalea daca am tine minte durerile nashterii, nu am mai face nr 2 + nr 3, si s-ar duce rasa de rapa.
Sau altfel zis, apropos de uitare: sunt LOBOTOMIZATA.
cat despre rezistentsa, o sa ai un shoc: cat de puternice suntem. Nu ash fi crezut vreodata. Ne da Dumnezeu putere mai multa decat credem! Curaj, hai ca s-au descurcat si alte dude. Si daca esti obosita, vii aici si te plangi, si o sa iti treaca! pe cuv. meu. Daca nu ma crezi.. uite, inteaba fetele.

reallaura, tu ai fixuri cu boli imaginare? io ca nu respira . Sar noaptea din pat, ii pun mana pe piept, si simt respiratia fetei. Si adorm instant..pana sa ma intind la orizonatala. Fiecare cu pasarelele ei. Io am stoluri.

socrate, nici io nu am lasat copilu. Da' parca ma apuca asha nishte prostii prin cap..... Si zi si noua in ce magazine ai intrat cu caruts. . Ca io nu am intrat inca. Noroc ca mai sunt chioscuri cu rafturile de cartofi afara, sau la farmacie ca e cate o asistenta la usa, si la carut+bebe acolo, si sta asistenta si se instramba la bebe (si mi-l pazeshte ). Adica asta e la Donna de pe Oltenitei, pe la jumatatea dinstantei dintre noi.

acnee de bebelushi/sau bubitse de caldura. Si da, se da cu crema de indiferentsa... e posibil sa mai transpire bebe (la mine fifitsa se mai frichine la alaptat de transpira de ma sperie!).

melly, mananca zdravan. Orice. Pe cuv. meu. Am tinut cu supa si gratar si branza primele 2 sapt. Prima sapt nu am avut colici. A 2a da. Si apoi am inceput sa diversific: cartofi copti (la microunde....ca la cuptor uitam de ei), lapte (dulce sau iaurt) cu cereale (fulgi de porumb, sau cereale integrale) (ca sa impac prietnul meu hemoroidul), friptura la cuptor cu legume: cartofi, morcovi,dovlecel, (le aruncam toate intr-o tava, cateva linguri de apa, ulei, vin, condimente: busuioc, marar, sare, ce nimeream, staniol peste tava si tel. sa sune peste 2 ore... ); supa o innacream cu 2-3 linguri zdravene de iaurt in farfurie, ca sa aiba un gust!! Si asha treptat treptat... apoi 1 mar, 1 banana, 1 rosie , 1 castravete ca acu sa mananc orice. Fara fasole, varza, conopida etc. A, si sa mananci totul proaspat!!! adica riscul de intoxicatii e mai mare, si de diareee...nu ash putea sa iti zic de ce. Pup la fluturash!!.

Si voiam sa multumesc in mod expres gabitzem pt recomandarea pt leganush. Pt ca uite ca am reusit sa va scriu la toate..si fifitsa da din picioare si se leagana singura. Langa mine.
Si cate mese am luat noi in 2...cu fata jos pusa, in leganush... si tati care s-a uitat si la meci lasand-o pe mami se faca baie in cada.. oioioi. Mai ai si alte sfaturi miraculoase?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

cleo si noi pe Mara deci orice? ma gande-am la o inghetata, o pizza, un kebap???se poate???sau e prea de tot???si de baut???as bea o sampanie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by melly23

cleo si noi pe Mara deci orice? ma gande-am la o inghetata, o pizza, un kebap???se poate???sau e prea de tot???si de baut???as bea o sampanie???

mai, io am zis ceva proaspat facut. De tine..inghetsata da, pizza da, dar sa o faci tu. Bine, noi am si comandat 1 data pizza. Shampanie... nu stiu ce sa zic. Dar io am baut o gura , si juma pahar de vin , si bere cu alcool cateva guritse (nu toate concomitent).
Si oua fierte la micul dejun poti sa iti faci, uite, tati acu imi baga sub nas nishte oua de prepelitsa. Cica ca sa manance si fifitsa.
Si ciuperci, uite, io mai fac asha: ciuperci cu palarie mare, le bag la microunde. Pun unt in palarie, si cate un ou de prepelitsa spart. Si cascaval deasupra. Si mai las cateva minute la microunde. Asta arata bine. Dar nu imi prea iese spartul oualelor de prepelitsa

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aaaaa, Cleo, o am si pe asta cu respiratia...care e oricum legata si de asta cu sufocatul... eu ma uit la jugulara, ca uneori respira prea fin...
Asteptam pozici cu vecinele!

iulia, cum sa storci bubitele? si al meu a fkt, le-am lasat asa, pe un obraz deja au trecut...

Stefany, imi aduc aminte de carcei cum nu...cand vad ca pot sa ma intind acum mi-e greu sa cred...ce bucurie!...

Alta racita! Fecian e deja a 3-a dupa Alysh si Sis Multa sanatate si grija fetele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aaaa, Anuta-maria, duulce bb Radutzu Rachetutzu...Asa dinamic e???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, ma bucur ca ti-a fost de folos sfatul cu leganusul. Daca o sa-i placa tot ca si lui Andrei o sa-l arunci rupt in 14 cand o avea fata bine peste un an si o incepe sa sara in el in picioare pina il face praf

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

mama da ce pustietate!!!ati plecat la alaptat toate????urmez si eu ca am pregatit baita si apoi sper sa doarma!!!nu prea doarme dupa baita!!!de ce???io nu stiu!!!dar am pus in cele din urma poze cu fluturasul nostru!!!apropo am slabit cat am pus in sarcina!!!si credeti-ma mai am de unde sa mai slabesc!!!yupiiii!!!asta ma bucura!!!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by melly23

mama da ce pustietate!!!ati plecat la alaptat toate????urmez si eu ca am pregatit baita si apoi sper sa doarma!!!nu prea doarme dupa baita!!!de ce???io nu stiu!!!dar am pus in cele din urma poze cu fluturasul nostru!!!apropo am slabit cat am pus in sarcina!!!si credeti-ma mai am de unde sa mai slabesc!!!yupiiii!!!asta ma bucura!!!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

Nu eram la alaptat. Mi-am sustinut dizertatia la master. Am scapat! Yupiii!!!
Suntem ca si vecine. Eu stau langa Sala Sporturilor, in spate la Rustic.
Dargos adoarme de obicei destul de repede dupa baita. Problema noastra e ca nu-i place in vanita, cand sta pe spate. Cand il intorc pe burta, e lumea lui. Si zau ca nu stiu unde gresesc. Cezara era inebunita dupa baita. Deh, zodie de apa...
Merg si eu acum sa-i facem baita de rigoare puiului.
Melly, vezi ca ai nr meu de tel pe mail-ul comun. Suna-ma sapt. viitoare daca vrei.

Poze
DRAGOS-poze

Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput