Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
am citit si eu din urma un pic si... ce credeti ca mi s-a intamplat? iar s-au trezit poftele! numai am vazut la LalaD ca face cinste cu si a inceput sa-mi ploua in gura, mai fetelor, cand e vorba de
parca as fi gravida din nou...Da' o sa-mi iau sa beau un pic, macar pentru cele 6 luni ale lui Andrei
La multi ani
pentru Honey, un pupic peste ocean sa te mai simti singura!!
si pentru Sweetgya, sa vii mai des pe la noi!!
Miri, merci mult de sfaturi, a bagat un algocalmin pana una-alta pt. febra, a dormit vreo 2 ore, mi-a zis ca de pe la 12 nu s-a mai cufurit, s-ar putea sa nu fie enterocolita. l-am trecut la regim si hidratare, nu umbla cu bb, nu ma pupa nici pe mine . sa-l vad eu intai ca se face bine, ca n-oi muri nepupata!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eliza spune:
La multi, multi ani Honey sa fii fericita si vesela si sanatoasa si tot ce vrei tu sa se implineasca!
Despre vaccin - Emma la 2 luni nu a avut nimic decat dureri locale de picioruse, dar acum a facut putina febra, dar a trecut cu Tylenol.
Cati, Honey si Monica - mai fetelor , noi nu avem voie sa facem depresii din mai multe motive:
1. avem niste puiuti de care trebuie sa avem grija si care pentru moment sunt total dependenti de noi
2. suntem la mari si tari de rude deci nu are cine sa vina sa ne ajute asa ca trebuie sa fim perfect sanatoase, puternice si optimiste
3. nu avem timp de depresii intre 2 scutece si 2 biberoane
4. voi ati vazut cat costa o sedinta la psiholog?
Acum serios ... incercati sa va ganditi mai putin la depresie si eu am lans mult la inceput ca nu era lapte, ca bebe nu dormea, ca a facut dermatita dar imi ziceam tot timpul ca ma descurc si ca sunt cea mai buna mama de pe pamant pentru Emma ca doar de aia mi-a trimis-o Dumnezeu mie. Nu vreau sa ma dau exemplu pentru ca nu sunt o persoana puternica, dimpotriva dar reusesc de multe ori sa ma motivez singura.
Cati ai incercat biberoanele de la Dr Browns? Si noi avem o intreaga colectie de biberoane dar doar astea le primeste Emma. Daca e sacait si banuiesti ca de la dintisori incearca Camilia de la Boiron, dar sa fie intre mese cu cel putin 30 min. La noi au mai calmat-o.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
honey79 spune:
Ancab... are vreun sfarsit cantecelul cu elefantii ? Ca ... nah, poti sa ajungi si la 1000 de elefanti ca ..panza nu se mai rupe.
Eu mai nou ii "scartai" romante si cantece de prin anii '80-'90.De cantat nu poate fi vorba , caci am o voce.... tare..nesarata, vorba lui tata.
Lala 20... ma intreb si eu...oare cum ar fi sa..nu-i deschizi usa mamei tale, cand doarme pitica?
Asa, poate se linisteste o data. Daca tot vine pe la voi, nu poate sa stea mai mult, sa astepte pana se trezeste? Si....intre timp, sa-ti dea eventual o mana de ajutor la curatenie sau la gatit.
LalaD he he, am dat click pe linkul cu tortuletul si mi-a aparut Forbidden - You don't have permission ....
Haha...de unde-o sti ca-s grasa destul????
Miri ,... ura!!! Pentru "fursecurile" ce urmeaza, fara maman prin preajma. Si...sorry pentru amenda. Spor la munca.
Monica-doc sanatate sotului. Sa treaca cat mai repede. Eu cred ca e vreun virus ceva,dar nu stiu cu ce sa-l doftoricesti,scuze.
Eliza, ai tu dreptate si ..frumos vorbesti..dar... "ie" greu.Eu cel putin... si ieri si azi am tinut-o numai in plans.Silly reasons... i know... dar, am plans.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Va multumesc din suflet,pentru urarile de LA MULTI ANI :
Theli,Aweya ,Angi ,Ven ,Ancab ,Cretzulina ,Ramona ,Monicaa ,Irlandeza ,Elenuta ,Ema ,Grati ,Miri ,Cati ,Monica-doc ,Eliza si Ereena.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Honey finalul la elefantii se leganau e asta:
"...........se leganau pe o panza de paianjen, si pt ca panza s-a rupt toti elefantii au cazut"
Varianta asta o stiu eu.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
honey79 spune:
Urez si eu la randul meu LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI !! tuturor clopoteilor sarbatoriti astazi,
si...
LA MULTI ANI FERICITI ! SWEETGYA .Fie ca in calea vietii sa intalnesti doar ce-i mai bun si mai frumos pe lume.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Honey finalul la elefantii se leganau e asta:
"...........se leganau pe o panza de paianjen, si pt ca panza s-a rupt toti elefantii au cazut"
Varianta asta o stiu eu.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ohhh...ok .
Mersi.
Caci eu as fi fost in stare sa aduc toata natia elefanteasca pe panza aia.
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](bandit.gif)
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
jelimoni spune:
honey,sweetgys
LA MULTI ANI FETELOR!!SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
honey79 spune:
Multumesc frumos, Monica.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
monicaa spune:
Fetelor am fost o super vrednica astazi!!
Am facut curat si doua feluri de mancare. Saracu tati tanjea dupa o ciorba si ce-i drept si eu ca n-am mai gatit de vre-o luna.
Dar astazi chiar am avut chef si cica week-endul asta avem vreme faina asa ca vreau sa stam pe afara.
Daca apuc incerc si o prajitura usoara cu mango (am vazut astazi reteta) maine sau poimaine. Si daca si iese raportez si trag si-o poza.
Va urez un week-end fain si vreme frumoasa.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi