Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ramonab, in afara d eprimaluna de viata cand doemau mult, majoritatea copiiilor dorm putin peste zi. dar trebuie s ainvete sa doarma. unii descopera secretul mai devreme, altii mai tarziu, pe altii nu-i intereseaza; E absolut normal ca dupa masa sa-i fie somn. sacha doarme 3 ore legate intre mese. si doarme atat de bine ca e shifonat cu totul. am fost ieri la medic si i-am povestit cat doarme. e si maia ctiv in orele de veghe, deci si consumul energetic mai important. mananca la 4 ore, mananca maimult, si energia depusa in digestie ii provoaca un somn mai lung. e ok. daca atunci cand e treaz e vesel si agil, nu are nici o pb; EIcresc si din somn cum cresc din laptic. iar in perioada asta neuronii lui sunt in plina evolutie "exploziva".

grati.ela.........te uraaaaaaaaaaaaaasc! glumesc! sa te simti bine, frumoasa si sexi, si sa te bucuri de tratamente desi eu personal gasesc ca nu ai nevoie de el. nu gladiola, dar trandafir tot esti!

ellenutsa... raceala s-a dus dar mi-a luat si mintile:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Imi incerc norocul...azi toata ziua mi-a p,icat explorerul si v-am citit fragmentar. Sotul mestereste ceva la comp dar intai il buseste de tot ca sa aiba apoi ce repara, asa cred....
Deci:
Am citit povesti f triste dar care au scos la iveala oamenii minunati pe care ii cunoastem: miri_mik, angi, monicaa ...
Angi,
nu esti tu nebuna ci mama ta cu siguranta! E un om vrednic de toata mila, miri are dreptate cand spune ca e un caine ranit, are o inima de piatra si e ea handicapata sentimental daca nu se bucura de fiica model, de familia ei, de nepotul minunat care este Pupi. Te inteleg f bine si iti dau dreptate sa rupi orice relatie cu ea: cine mi-ar face mie copilul handicapat se scoate singur de pe lista de "cunostiinte" asta daca scapa nesfartecat. De mine se poate lua oricine si zice orice dar de copilul meu NU!
Miri,
se vede ca ai trecut prin multe dar toate astea te-au adus unde esti si poti fii mandra de tine, de familia ta.
Monicaa,
e trist sa fii departe de familie dar acum ai familia ta aici in Germania. Eu ma bucur in fiecare zi ca ma apropii de termenul de 26 iulie cand pornim spre Romania!!! Ura! Tocmai am vb cu soacra la tel si ma intelege ca mi-e dor de acasa... Eu zic mereu ca aici in Germania cu sotul si fiul meu e "daheim" dar "acasa" e in Romania. Si e bine ca pot face astfel lingvistic diferenta (sotul meu nu pricepe unde e diferenta dar el nu stie nici de "dor").
Si eu ma gandesc mereu la ai mei si sper ca incheie ca si mine fiecare zi obositi dar multumiti de ce au realizat si chiar daca suntem la distanta ne suntem mereu aproape in gand!
Mai vroiam sa zic ca nici noi nu avem sansa sa primim vreun dintisor curand. Dixit pediatrul la care am fost miercuri. Suntem ok, f ok cu exceptia tusei si nasului care curge. Avem Apis belladona si Spongia si le luam alternativ. La 6 luni si 2 zile cantarim 7840g la 66,5cm. Greutatea a ramas peste medie lungimea a coborat sub medie dar cred ca e ok.
Am discutat despre diversificare f putin, asa ca vom continua cum am inceput poate insa ne structuram cumva mesele: inainte de pranz gris cu lapte, la pranz legume, dupa masa fructe (sau invers cu grisul). Dar asta e un tel de atins in urmatoarele luni inca avansam incet, incet. Si ramanem la laptele Aptamil PRE mai ales ca am inceput diversificarea iar mesele de lapte se raresc treptat si ne-a mers pana acuma f bine. Dr mi-a dat ideea sa amestec morcov cu mar (eu nu ma gandeam sa amestec fruct cu leguma) chiar daca el a zis de mar crud cu tot cu coaja dat pe razataorea de sticla. Razatoare de sticla inca nu am gasit asa ca am amestecat de la borcan-morcovul ne-a constipat si asa speram la un scaun normal.Culmea e ca a papat bine:ieri si azi am dat gata in doua zile doua borcanele de 125g morcov+125g mar. Maine trecem la un meniu de legume cu carne(?!). Sa vedem cum accepta.
Ma uit la puiul meu si ma mir de el mereu: din gagalacea ce mi-au asezat-o in brate acum 6 luni s-a transformat intr-un baietel mic dar cu temperament, care zambeste de ma topesc, vorbeste pe limba lui toata ziua, plange ca sa adoarma de imi rupe sufletul uneori, e tot mai indemanatic, atent etc. Ii place f mult gol, fara pampers asa ca il als zilnic sa zburde asa pe patura centrului de activitati pe are pun o paturica absorbanta. Cand se simte asa liber se suceste in miscari de 360grade, pe burta apoi iar pe spate ce mai gimnastica adevarata! Azi noapte s-a trezit la timp sa sarbatoreasca cu cei de pe strada intrarea Germaniei in finala campionatului european. (Afara claxonau eu injuram ca imi trezesc copilu!). Iar de la 5 nu am mai dormit eu ca l-am gasit intors pe o parte dar asa de aplecat ca in orice moment ateriza pe burta si aveam emotii ca el daca nu are bratele flexate din cot sa se sustina nu stie sa si le traga sub el sa nu stea cu fata in saltea! UF! Griji de mamica.
Inca o faza haioasa e ca sotul a inteles de la medic ca de acum incolo Benji trebuie sa doarma doar pe burta si ieri exersa cu el statul pe burta ca " de acum incolo pana faci un an dormi doar pe burta!" si aseara cand a venit acasa s-a uitat in patut sa vada cum doarme...
Gata merg sa vad ce face ....brotacelul meu, Benji.


LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!



Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)


Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ceska, stati bine cu graficele. dar chiar 250 de grame mananca la o masa? ui! ce fericire! la 125 burta si rabdarile lui sacha se termina:)) dup-aia cateodata vrea laptic, cateodata nu. cu dormitul pe burta, nu-ti fa griji. e destul de mare sa-si ridice nasul din saltea si stie si care e pozitia lui cea mai confortabila, chiar daca tie ti se pare total pe dos. ai icnredere in benji, el stie cel mai bine cum ii e bine. deci tati verifica somnul? e un semn bun:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

da Miri , cand e treaz e foarte foarte activ, da din maini din picioare, se impinge din picioare daca il tin in fund sa stea in picioare, dac il pun pe jos atata se invarte de pe burta pe spate si invers ca ma zapaceste pe mine, e foarte vesel , zambeste cu gura pana la urechi numa daca ma uit la el fara sa zic nimic.Sta si asteapta cu zamnbetul mare ca stie ca urmeaza sa ma stramb la el sau sa ii zic ceva frumos.
Si da, adoarme singur, nu are nevoie de nici un ajutor din parte mea, decat suzeta din cand in cand.
Daca zici ca e ok, te cred pe cuvant :)

Intrebam pt ca tot auzeam aici ca majoritatea clopoteilor nu dorm si ma intrebam daca totusi al meu are ceva de e asa de somnoros.

Grati.ela distractie placuta la mare,sa te relaxezi la max si sa vii fresh acasa.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gratiela concediu placut, ce va mai invidiez........aici ploua.

Miri, si Patti mananca cate 300 ml la o masa, sau 130 ml lapte i un borcanel cu 120 gr papa. Dar de o sapt. mananca f. rau, din cauza durerii de gingii, si a slabit saracuta.....nici nu am avut curajul ieri sa o duc la cantarit, casa nu fiu eu descurajata. Poate mai recuperam ceva pana miercurea viitoare, si poate ne ies si dintii pana atunci, doamne ajuta.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vai fetelor, ce preturi Imi caut chirie un apart. sau casa cu 2 dormitoare, dar e f. scump. Daca zona e buna si casa arata cat de cat e de la 1300 euro in sus , ce naiba vor astia ? OF, OF , OF.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ah miri,
mai vrem o zi cu tine! Nu ramai si maine acasa? Ai tidula de la medic doar! Glumesc! Dar atatea mesaje deodata nu ai mai scris de mult sau mi se pare. Sigur ca te vrem sanatoasa dar si forumista daca se poate. Ca ne faci atata de bine, cred ca brevetam unguent/balsam MIRI MIK!
Cred ca m-am exprimat gresit: ieri am desfacut doua borcanele de 125g, unul mar altul morcov. Am amestecat din fiecare jumatate: PAPAT! Azi am curatat restul deci se poate zice ca am papat 125g la o masa de leguma+fruct, nu? Si asta dupa o pauza ca se iscase rebeliune la el in burtica, cred mai degraba ca am cauzat-o eu: schimbasem marca borcanelelor hipp cu alnatura cat am fost la soacra si de acolo beleaua. Hipp nu a vomitat niciodata nici la inceput doar scuipa si nu mai vroia, borcanelul de legume diverse de la alnatura l-a papat cu mult apetit si la final a vomat tot-tot-tot! In acelasi timp dureri de burtica, dat zdavan din picioruse, urlat mai toata ziua si parturi! mama-mama. Asa ca ramanem la Hipp si nu imi vine sa cred ca de acuma pot lua borcanele pe care scrie "de la 6luni"!!!! Oricum nu stiu daca o sa ii dau "spaghetti bolognese" cred ca astept pana i le fac eu pe alea adevarate sau merge cu noi peste drum la italian sa pape unele chiar veritabile!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!



Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)


Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ramonab,
esti o norocoasa: atat somn ! Visez, visez! Noi de 3-4 zile avem program nou cam atipic pt noi. Inainte de pranz un pui de somn (dar mic de 30 min) apoi dupa masa o tura de min 1 h max 2h ca si ieri si apoi la 20:00 somn de noapte... si incepe sa se löase adormit si in patut nu numai in brate cu alintat si cantat. Elefantii aia m-au innebunit! Dar il calmeaza instant si nu imi explic ce efect au chiar ma gandesc sa il inregistrez cantecelul sa il fac in loc de nani nani somn usor. Asa la noi vor tropai elefanti in dromitor dar poate scap de purtat si leganat. Desi banuiesc ca e vb de prezenta mea si aüpropiere o sa incerc sa vad ce hit scot!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!



Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)


Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Mai fetelor eu parca tare rau am inceput la voi. Numai cu vesti proaste si am iscat in continuare discutii triste.
Asa ca hai sa va povestesc ceva haios.

Copilul asta al meu cere de vre-o doua zile tot ce vede la noi in mana: daca vorbim la telefon vrea telefonul, ba telecomanda, ba sticla de suc etc.
Figura pe care o face, ochii mari, gura deschisa si mainile intinse e tare tare dulce. Numai ca tati nu apucase pana aseara sa vada fenomenul. Eu eram in birou iar el cu Clara in sufragerie se chinuia sa ii dea de mancare. Cum tv era deschis, era motanul cu ochii si urechile in 15 parti si numai de papat nu-i ardea. Asa ca pune mana tati pe telecomanda si inchide tv-ul. Copilul, vazand obiectul dorintelor, a si inceput sa caste ochii si sa intinda mainile.
Si numai ce-l aud pe tati stringandu-ma ca hai vino repede sa vezi ce chestie, copilul cere telecomanda ca sa-si deschida tv-ul. Pe mina ma umfla rasul dar ma deplasez totusi spre sufragerie, unde tati era bulversat buimac (mama ce stie deja copilul!!!)
Si plin de mandrie ii intinde copilului telecomanda cu o expresie de gen “hai arata lui mami ce stii sa faci”. Copilul atata a asteptat. A pus bine mainile pe ea, a varat-o direct in gura si a inceput sa roada la ea cu o placere nebuna.
Tati un pic dezamagit si inca buimac “eu eram convins ca o vrea sa-si deschida tv-ul!!”.
Si pe cuvant ca nu bause nimic.


Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Monicaa,
barbatii astia sunt uneori atata de naivi si creduli! Dar e frumos ca a banuit asemenea potential la fiica lui de numai 5 luni, nu?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!



Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)


Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput