Masura pantofi in America

Masura pantofi in America | Autor: ixyshor

Link direct la acest mesaj

Buna
Am si eu o intrebare va rog: numarul 39 la pantofi de la noi cum se "traduce" in America? Am gasit eu intr-un tabel pe undeva ca ar fi 7 1/2 dar nu sunt sigura. Spuneti-mi daca stiti pls. Merci.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

uite ce am gasit:

http://www.dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm

http://www.onlineconversion.com/clothing_shoes_womens.htm

39 n'are cum sa fie 7 1/2, pentru ca eu port 37-38 si pe pantofii pe care'i port in momentul asta scrie 7 1/2...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Alexa, merci mult de tot!
Pe ambele linkuri va dca 39 ar fi 8 1/2, deci unde ma uitasem eu era gresit. Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

39 e de fapt 9...nu 8 1/2.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

si eu stiam tot asa...39 e 9, 38 e 8 si tot asa...sper sa nu gresesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Asa e....38 e 8 si 39 e 9 ...mie asa mi s-au potrivit.

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

39 ca 39,dar eu de ex am piciorul lat,stiu ca la voi e chestia aia cu calapodul,cam ce ar trebuii sa-mi comand,9,5?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu port masura romaneasca 38, aici e 8 si pentru ca am piciorul lat imi cumpar marimea 8 wide (lat).

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint pantofi marcati cu N (narrow - ingust), M (mediu) sau W (wide - lat). Exista si mai multi de N sau de W, sa se potriveasca pentru toata lumea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Multumesc mult tuturor pt raspunsuri! Imi sunt de folos. Ramona, ai lamurit o dilema de-a mea cu N, M, W. Uitandu-ma pe siteurile lor, chiar nu stiam ce inseamna literele astea. Merci mult, sunteti niste dragutze!

Mergi la inceput