Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ma credeti ca ma doare capul de atata liniste??????????????

nu am chef de nimic si-mi vine sa dorm...dar este un film mistocut la tv acum, dar dupa trag un super somn ca azinoapte m-a chinuit Alex - de parca ar fi stiut ca ramane acolo fara mine.

vb cu socra'miu: Vlad a plans dupa mine cand s-a trezit. pana la ora asta, nu au iesit din casa!!!! de ce oare nu stiu ca socrela nu raspunde la phone.
i-am zis ca-si poate pune linistita un pampers de la Alex ca nici la wc nu se va duce. dar ea a insistat sa-i tina, doar pe unul singur nu-l las, nu-i mai despart, plus ca chiar nu m-as simti "linistita" stiind ca l-am lasat pe Vlad acolo si noi stam aici.

ANDA drum bun si linisit. si vreme super buna. pleci doar tu cu Nichita? io nu m-as incumeta.
tot vreau sa te intreb de multa vreme ce ai mai facut cu tatal lui Nic?


adevarat graieste ANDA: FELICITARI fetelor care faceti scoala/mastere si alte ocupatii intelectualicesti. toata stima si jos palaria.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy foarte de acord cu ce a zis Anda; asta voi face si eu cand duc fetele la bunica.
Si inca ceva voiam sa zic: foarte bine ca i-ai dus pe amandoi la bunici, sa se simta tratati la fel si sa formeze o echipa.
Si pt tine e mai bine: ori esti cu amandoi si asta e, ori esti libera. Doar cu unul - nici in car, nici in caruta!

Anda drum bun la mare!
Sa mai si muncesc ceva acu' ca si-a facut efectul medicamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Multumesc pentru urarile de bun venit!

Dau un mic raport inainte sa citesc: supa de rosii e gata, ghiveciul la fel, compotul de caise e pe foc.Mai trebuie sa pun niste carne de vita la facut si am pofta maaaare de niste gogosi.V e afara iar andrei doarme de vreo ora!


hRoxi sa te sinucizi numai din atata? mai asteapta mai sa ai motive serioase!Adik peste vreo cateva luni cand te ajunge oboseala si ai nervi tocati marunt, marunt.Mie mi s-a parut mai usor cand a inceput andrei sa mearga de-a busilea pt ca l-am lasat prin casa!

Am o mare rugaminte: spuneti-mi si mie de o cazare pe la breaza, sinaia unde sa pot sta cu copii vreo cateva zile, o sapt, plssssss!!!!


Miri mai da si tu un telefon, nu fii!esti si la munca, ai si un copil, presupun ca ai gasi o pauza mica sa mai vb si noi!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Asa care va sa zica doamna Anda spala putina spre nisipurile fine de la Mamaia, Constanta sau zona limitrofa...Si eu care vroiam sa te convoc la o sedinta de shopping prin Baneasa Mall ca poate o convigeam si pe tocilara sefa sa lase savuratul succesului pe mai incolo.....Pai e frumos obrazului fin sa ne lase cu popul in balta si sa puna coada pe spinare sa plece la mare....Nu se face.
Joy in locul tau nu as pune mana pe nimic cel putin 48 de ore, dupa aia nu mai are sens ca si asa vin copii si se face la loc si gata. As dormi si as umbla pe strazi, desigur in haine de bumbac, deschise la culoare si cu apa dupa tine, ca asa ne-a zis Ministrul sanatatii sa ne imbracam pe vreme caniculara.
Apropo de imbracat nou ni se pregateste un ordin intern vis-a-vis de dressing codul institutiei ; se prefigureaza fuste cu dres, pantaloni lungi si doar camasi cu maneca scurta, nu maiou, nu bretele nu nimic. Eu ii reclam la ministerul sanatatii ca nu pot sa vin pe canicula in pantaloni lungi negrii si in nici un caz de bumbac, ca doar nu sunt nou-nascut. Azi sunt total neregulamentar imbracata ca am pantaloni scurti pana deasupra genunchiului, dar ma jur ca sunt eleganti, adica sunt calcati la dunga si au dungulite bleumarin....
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Luat femeia, adus acasa, pauza mica de DC si apoi la spalat masina, ca deja mi-e mie rusine sa ma urc in ea, asa este de murdara

Anda petrecere frumoasa doamna! Ce le-ai luat piticilor pana la urma?

Ilenutza bine ai revenit!

Lavi sanol cu maseaua, mergi sa-ti faca ceva, macar provizoriu, sa nu te apuce prin concediu cine stie ce dureri

Mihaeluta spor la shopping!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumesc de urarile de drum, asa sa fie!
la olimp, mitzo, ca acolo e prietena mea cu gemenii aniversari. chestia este ca ar trebui sa petrec timpul cu ei, acasa la ei, ori in olimp mai am o gasca care ne solicita. o sa stam la hotel si o sa pendulez intre ei. maimutele alea de la hotel Doina nu au patut copil, va inchipuiti? in secolul acesta? trebuie carat un pat de-aici, care este si fte greu de montat, of. si portbagajul este plin cu cadouri, restul trebuie bagat prin masina. am fost la magazin, dar n-am luat gonflabil sa stii, ca preturile porneau de la 1100 roni pana la 3500 roni. adica inca nu sunt "milionar excentric", stii tu:))
am luat fetitei o casuta disney, nu incape ea inauntru, dar ii vine asa, pana la piept, cu camere etc, mobila si vesela si poti sa dai si drumul la apa in minichiuveta din bucatarie care are robinetti si teava care se conecteaza la apa:)) o sa se joace ma-sa cu casuta, cred:) si baiatului niste camione si remorci si masini mai maricele. tot am iesit mult mai bine la bani.



mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, te asteptam!
Tania e la mare la bulgari, se intoarce de-abia sapt. viitoare. Coralia poate sambata, dar duminica vor fi plecati. Noi putem oricand, suntem prin zona.
Daca vreti cazare la munte, gasiti f aproape, Rasinariul e la vreo 10 km pe drumul spre Paltinis. Cazari vezi www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-paltinis.html" target="_blank">aici, personal n-am incercat niciuna dar ne-a placut mult cum arata www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-paltinis/pensiunea_mirani-c1415.html" target="_blank">pensiunea asta si e nou-nouta, ar trebui sa fie ok.
Pe drumul care vien dinspre Brasov ati putea sta www.fantanitahaiducului.ro/" target="_blank">aici (in caz ca intrati de pe v. oltului, nu mai veniti pana in Sb ci o luati putin spre Brasov, cred ca de la hotel pana in Sb ar fi vreo 15 km).
Programul artistic il puteti face prin centrul orasului (arata chiar dragut dupa renovarile datorate statutului de capitala culturara de anul trecut), muzeul satului din padurea dumbrava, paltinis... Daca aveti chef de o baie sarata, Ocna e iarasi la 15 km...

Succes la convins tati de Sarah, iti tinem pumnii!


Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Vacante placute tuturor, de-abia astept si eu vremea cand o sa putem pleca la drum mai lung cu piticii, anul asta nu ne incumetam.

Lavi, nasol cu maseaua. Bine totusi ca nu e vreo infectie, DF, pe-acolo. Din cate am inteles nu e pericol cu ea doar... tare greu de indurat . Problema cu extractia nu e doar la scos firele, ai fi suferit o saptamana cu pungi de gheata la obrazul umflat ca de boxer, cred ca ar fi fost mult mai rau

Eu tot pendulez intre inceput un santier in casa, sa ne crestem nitelus confortul, si zacut in halul in care suntem pana in toamna - ma ucid caldurile astea... Pana la urma cred ca decizia o vor lua mesterii care o sa apara cand o sa poata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Foarte bine facusi cucoana Anda cu cadourile, io ca gonflabila m-am cuplat cu sora-mea, adica am participat in comun, ca doar o folosesc ambii plozi, de la anul si nepoata-mea aia mica, asa ca iesit mai bine. desigur ca eu am mai plusat cu o Barbie si ceva toale ca n-a vrut fi-miu sa merga cu fara punga de cadou in mana...Frumos Olimp, sunt plina de invidie ca eu zac la Bucale, si maine ma duc la ziua unui nene, prieten de familie, insuportabil si el si nevasta si toti invitatii lor, desigur in afara de mine si consort, deci naspa, o sa ma plictisesc si o sa ma enervez ca are o sotie cretinopata si de fiecare data m-a gasit pe mine partener de conversatie. Noroc ca nu fumeaza si dupa ce i-am sudat vreo 10 tigari fix in narile nasului, s-a ridicat ca se sufoca deja.
Madau fara partenere de shopping nu ma bag ca nu are farmec si ma gandeam ca daca tot plec marti in Franta sa schimb lei in euroi si poate ma lipesc de ceva pe acolo...M-am gandit bine nu?
Mihaela
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280


Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput