Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca m-am adunat si io de pe drumuri, dupa o zi petrecuta pentru buna mea placere: pedichiura, electrostimulare, vizita la Grabriela, nasa piticei...fara bufnita dupa mine, doar io si ea, la barfa.

Maine bagam o baie in mare, plecam dimineata si venim seara.

Saru' mana de suuuper sfaturile cu fotografiile! Deocamdata doar le sortez.Urmeaza decizia...

Merge cineva la B'estFest? Io tare as merge la Nelly Furtado...dar oare mai prind bilet?

Ma duc la nani, ca trezirea e la 5.45.

Pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ehei, caldura mare, trebuie sa stam in casa pana la 6

Catutza m-ai intrebat daca mai comand pe LR si nu-mi mai aduc aminte daca am raspuns: da, lunar, dar culmea, ma limitez la o singura comanda, cu mici-mici exceptii. Ma mir si eu ca acum, cu reducerile astea nu am la activ decat un colet, scump, intr-adevar...

Sa inteleg ca e mai bine Bia, nu? Nu ai mai scris nimic de ea, sau n-am vazut eu...

Joy m-ai distrat cum te plictiseai tu singura acasa, mama, de-as fi avut eu atat timp liber ma stiau toate mall-urile Si asa ma plang ca nu ma pot abtine, imi tot iau boarfe, dar deh, la Lujerului s-a deschis un magazin al unei firme ce face lucruri ptr UK, dar la preturi modice (are lucruri de birou super). Iar la Kenvelo au fost iar reduceri si am gasit niste pantaloni si o rochie fara de care nu puteam trai
Dar ma laud ca de 4 zile nu mi-am mai cumparat nimic, poate sunt pe cale de recuperare (dez-shopuiala)

Roxi acum vad prin ce ai trecut, imi pare au sper ca si la voi sunt vremui mai bune
Imi pare rau de faza de duminica, dar Ilinca s-a trezit tarziu si era f.f.maraita plangea continuu. Mai face ea faze d-astea si toata seara e intoarsa pe dos Sper sa nu te fi suparat pe mine, plus ca n-am mai avut timp sa-ti explic situatia.

De masina: gata, luni sau marti incheiem contractul la Alpha Bank si saptaman viitoare ne luam masina acasica. Ne-a zis dealerul ca s-a produs o incurcatura la banca, ca altfel o aveam de saptamana asta. Dar asta e, a fost curat ghinion, acum ma rog sa nu mai avem belele cu ea.

Despre hemoragie - de azi am intrat pe tratament ca nu sunt semne ca se opreste. Imi pare rau ca iau duphaston, deoarece urma sa fac analize ptr a stabili nivelul progesteronului, dar in acest caz nu mai are rost *duphastonul are progesteron). O sa ma mai duc in august la dr sa-l intreb ce mai fac.

Noki mama, program complet de ingrijire personala, bravo tie, ai grija de tine

Camelia multumim ptr linkul cu poze de scos la Domo, am dat si eu o comanda, ca tot e super-oferta.
Miri sa stii ca in cazul meu Renostimul a facut minuni, dupa 3 saptamani n-am mai avut probleme. Ti-l recomand cu caldura.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu mai scrie nimeni nimic?

Io m-am plictisit copios azi, tasu' lu fisa' era mai devreme pe plaja cu spritzul in brate...greu o fi?

Mai ziceti ceva sa mai am si eu ce citi ca mor de plictisealaaaaa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

multumim de urari Bia e putin mai bine acum, am ajuns si la spital , acum e pe tratament dar am probleme cu ea ca vrea rosioara, suc, gem si alte prostii ce nu are voie .Nu reusesc sa ii dau smecta deloc din pacate, i-si face singura greatza si vomeaza asa ca nu ii mai dau deloc momentan.

Felicia , in primul rand multa sanatate si sa stapaniti sanatosi masina, sa nu aveti probleme cu ea

Mada , si Bia mea e capoasa si rasfatata si crede ca i se cuvine orice.De exemplu aseara m-am contrazis cu ea 10 minute ca vroia apa si eu nu i-am dat ca nu avea voie 30 min dupa niste pastile asa ca 10 minute a repetat incontinuu ca ea vrea apa mai mare dragul

Ina , ce face "Pufosel"? tu cum te mai simti? si abia te astept cu poze si povesti din primele zile acasa

Joy , cum a fost revederea cu baietii?

Diana , nu mai scrii nimic? voi ce faceti, cum sunteti? cand botezul?

Roxana , ce faci mami drag? cum este Alexia, cum se poarta cu Matei?

Noki , cum a fost la mare? a-ti mers bine pe autostrada ca am vazut la tv ca au fost ceva blocaje. Poze ceva?

Delia , inca odata mii de multumiri

ma duc la somn ca doarme si pitica mea fara sa se invarta, asta e semn bun

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Catutza, sanatate multa Biencutei! Pupam papacioasa mica, al meu nici valid nu cere de mancare, imi dau seama cand ii e foame dupa ce nervisori are sau ca cere incontinuu bobo.

Noki, www.sibianulonline.ro/cultura-timp-liber/austrieci-la-pavilion-snitel-urias-si-lebercas-2759448" target="_blank">uite ce ai ratat, trebuia sa veniti (si) weekend-ul asta pe-aici

Ripley, voi v-ati hotarat unde veti sta in concediu? Azi am chef sa mergem la vreo pensiune racoroasa, spre munte, cu rausor in curte, cu terasa si daca se poate si cu copii pe-acolo, sa ne incarcam de energie noi si sa-l mai descarcam pe Cristi . De fapt, de asta intrasem pe net, sa verific niste pensiuni Sa vedem ce chef au si baietii mei de deplasare, pe domnisoara o conving eu

Madau chiar m-am gandit la voi singurele si frustrate acasa wk asta: eu in locul tau as pune de-un chef "intre fete", ia-o pe Mirunici la inghetata, piscina, shopping sau ce nebunii ai tu chef si lasa casa vraiste pentru intoarcerea sotiorului

Feli, bine ca ati rezolvat-o cu masina, lasa superstitiile, mai bine gandeste-te ca toate pataniile cu ea au trecut deja si sa va bucurati de ea din plin! P 206 e febletea mea de multa vreme, daca era sa-mi iau masina mie, cu siguranta asta o alegeam Ce culoare ati ales?
Si ai reusit sa dai o sg comanda redoutista zilele astea??? Eu am 4 pe drum si iar mi se umple cosul. De-abia acum descopar placerile cumparatului rochitelor pentru fetite si deja nu ma mai pot opri

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna fetelor!
maria-alexia, esti foarte tare! cum va plimbati voi, cu 2 copii mici in carca si gasiti mereu pe unde sa va mai distrati sau odihniti, imi place de voi! pastreaza-ti atitudinea, e foarte buna! bine, ai putea sa ne arati mai multe poze de pe unde mergeti, este adevarat, dar ce sa facem, nu pot fi toATE PERFECTE.....:)

CE-O FACE BICULET E IN VACANTA CICA, ABIA ASTEPT SA povesteasca ceva.

ma duc sa plimb copilul nitel, azi ne-am sculat tarziu printr-o minune divina a dormit si maimutoiul maimult ceea ce m-a bucuraaaaaaat si ne-am decalat programul in consecinta, acum trebuia sa mancam de pranz, dar n-a trecut prea mult de la micul dejun asa ca bagam o plimbare. si cat o dormi dupa-amiaza, sa mai mosmondesc la astro pt pufosel. nu stiu dk e voie sa postez aici sau s-o trimit pe e-mail, cuscra nu mi-a zis nimic. dk nu postez astro, plange lavi:)) care savureaza astrograme:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

numai zice nimeni nimic??

buna sa va fie inima, hai ca incerc sa schimb subiectul

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

uitati aici loc liber aici

a venit vlad de afara...

Mergi la inceput