Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Noki, cititnd ultima ta postare vreau sa-ti (sa va) fac o recomandare ...daca aveti de scos poze pe hartie, intrati pe http://asp.photoprintit.de/microsite/8314/ - linkul pentru a comanda poze la ei cu 0.19 lei / buc (de la min 75 buc ... eu am comandat cu 0.39 lei cam scump!). Eu comand la ei de mai bine de un an si calitatea este suuuuper. GARANTAT! Trebuie sa descarci de aici din site un programel pe care il vei salva si in are se actualizeaza preturile automat si acolo iti pui pozele (le selectgezi din calculator) si le trimiti on line si iti vine comanda la un magazin Domo pe care il alegi tu . Platesti cand te duci sa ridici pozele.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inuta felicitari, sa va traisca Pufoselul mic si sa va aduca numai bucurii!!!

Fug la ceva treburi apoi o sa va saturati de mine pe aici in we, domnul a plecat la spritz-building si vine abia duminica, inca un we doar cu maimutza, simt ca ma apuca depresia de pe acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Voi mai stiti ceva de Gabitaco??? Ce-o mai fi facand? Sper ca sunt bine!
Dar despre Alinush?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !
Am stat departe de net caci ne-am pus tabara de vara la mama in curte zilele astea, e infinit mai bine acolo, la racoare, chiar si fara net

Noki, o sa contribuim si noi cu poze la albumul Sahrei, avem vreo 2 portrete chiar reusite, zic eu. Spre rusinea mea, inca n-am apucat sa ma ocup de pozele facute impreuna. Dar ale tale au iesit super, ai niste reflexe fantastice de a prinde 2 copii neastamparati cu fata la tine si cu ochii deschisi Poza cu Sarah in cadere e cel mai bun argument.
Daca mai doarme putin pitica, iti trimit chiar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata colectie draga.

FEE CE MAI FACETI????????? hai mai spune-ne despre voi cava, mai baga si tu o poza....

CAMELIA mi-ai luat-o inainte cu linkul catre Domo.
si nasa a facut poze la ei si-s super misto.
(eu vazusem la un foto de langa mine, poze 10/13 cu 0,95 lei buc. si credeam ca-i ok pretul. cand mi-a arata nasa, mi-a cazut fatza)

Ma duc sa iau kinderii acasa. venim maine inapoi. toata lumea imi zice sa-l mai las pe Vlad acolo. si soacramea a batut un apropo, dar nu-l mai las ca alaltaseara NUMAI VREA sa vb cu noi la telefon. nici macar sa zica BUNA MAMI.
semn clar ca-i este prea dor de noi.
abia astept sa mergem....

sa nu uit: MARA si MANDY concediu placut si odihna cat cuprinde.

va poooop si ne auzim.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Iote cand am si eu timp de forumizat..bate vantul

Azi m-a lovit depresia direct in freza, pe o parte din cauza faptului ca IAR stam singurele in we, nu se prefigureaza nici urma de concediu la orizont, tocmai am fost informata ieri ca pana pe 20 nu-si poate lua concediu...iar apoi, vom mai vedea exact, si pe de alta parte pt ca vinerea viitoare e ziua mea, schimb prefixul si aveam in plan o super-mega petrecere, care nu se va intampla pt ca dragul meu sot cel mai probabil va fi in spital atunci, trebuie sa se opereze. So....

Si claie peste gramada Miruna e super crize, cum ii zici ceva iti spune clar "nu vreau", se face ca nu te aude, striga "lasa-ma", a facut ditai kk in mijlocul sufrageriei si m-a anuntat foarte draguta ca "Miruna a facut kk, mami strange", acu striga prin casa ca vrea la Auchan...tre sa ma duc ca nu mai am trai cu ea. Si ai vostri sunt la fel de incapatanati????

Ma duc sa ma imbrac, am o durere de cap de-mi vine sa-l tai...si cand ma gandesc ca tasu' e la sprituri si relaxare la malul marii/Dunarii imi vine sa plec de acasa. Inchiriaza careva un pres de usa???????

Va pupez, ma duc sa bag un shopping mic, poate imi mai trece nebuneala

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Era sa uit...Mitza nu s-a intors de la muzeul Gucci?, ca vrea si ochiu meu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Cred ca's ultima care afla de nasterea Inei...
Imi cer scuze ,nu mai pot intra des ,sint foarte ocupata ,Andreas ma tine foarte mult afara ....

Ina ,sa-ti traiasca baietelul ,sa fie super sanatos iar tu sa te refaci repede si sa uiti durerile prin care ai trecut !!

Pupici si sanatate multa la toata lumea!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Sal`tare din Berceni.
aseara a fost un foc de artificii super.cred ca in cinstea Inei.
Inutza te pupam,felicitari, sa ai pui sanatos si mancacios.

Madutza nu te-am lasat ultima.

Mihaelutza cred ca s-a inchis in vreo cabina de proba, iese la toamna cand se termina reducerile. e in stare sa se hraneasca numai cu probat haine,pantofi si bijuterii.

Joy n-am simtit saptamana de miere ca la inceput am avut cistita si dupa CM.
miine seara merg la un party si n-am sandale, dimineata in loc sa dorm o sa stau sa caut prin magazine.
l-am adus pe fi-miu de la bunici, tot nu face la oala,a invatat si masinile dupa sigla,si e mai iubitor, ad te pupa dc ii ceri.
pe total in ultima luna am slabit 5 kg, nu se vede pe haine, sper la mai mult.

Lavi esti in concediu?

Mergi la inceput

Miruna e fascinata, de aproape jumatate de ora sta cu nasul lipt de geam si se uita la artificii....ma ref la cele de la Festivalul de pirotehnie care are loc la Polivalenta. E superb, daca le puteti vedea, fuga la geam

Mergi la inceput