Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mara , condoleantza, i-mi pare sincer rau incearca sa fii tare pentru bebe mic si Flavia

Noki , multam de aprecieri, m-am delectat si eu azi noapte cu pozele voastre, foarte frumoase cele de la munte...se simtea aerul curat de acolo iar poza cand cade Sarah e de nota 20 .

Pumba , nu stiu de unde-ti veni ideea ca sunt calma eu sunt cam agitata de fel, dar Mihai e super calm si cred ca m-am mai domolit si eu de cand stau acasa cu toate ca ma agita Bia zilnic.

fetelor eu mor de cald, cu toate ca afara e racoare acum la mine in casa e rupere , stau la etajul 4 din 4 si e super zapuseala acum la noi, am si plase la geam si e rau de tot , aer conditionat nu e ...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am trimis in contul comun link la poze de la mare , mai multe
si vizionare placuta

Delia , pune poze sa o vad si eu pe Ana tunsa te rog

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Mara, condoleantze!!Foarte trist dar trebuie sa trecem peste toate.O imbratisare de la noi!

Noki, ti-am vazut pozele, absolut superbe iar Sarah...e "argintul viu"!Bine ca are mamica tanara sa alerge dupa ea!
Ce mult imi place cum intitulezi pozele!

quote:
Bulucel, sa stii ca si nora-ta e din aceeasi categorie cu Simon, adica ft greu il pronunta pe r si vorbeste despre ea tot la persoana a 2-a.

vad ca nu se mai plinge nimeni...oare doar noi suntem in situatia asta ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- la bal(la picnicul de ziua Canadei?)sau la spital?
meems- esti o draguta.
mi-ar face placere sa ne cunoastem ,dar ....nu stiu ce sa zic, ,bilete nu am luat si au aparut si niste chestii nepravazute aici ,care m-au cam dat peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, am vazut si eu pozele voastre - wow, ce frumos e pe-acolo pe unde ati umblat!!

Pumba, ce s-a intamplat?

Buluci, am uitat sa-ti spun ca si Rianna repeta tot ca si papagalul. Si probabil nu suntem singurii in situatia asta, dar pentru copiii nostri cred ca putin diferit si din cauza ca sunt expusi la mai mult decat o singura limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ca sa nu va simtiti singure, si fi-miu vorbeste despre el la persoana a2a, nu face la olita, mananca fructe doar pasate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

BULUCEL eram sigura sigura ca ti-am raspuns....adica stiu sigur ca am raspuns, dar nu a mers netu' cand sa trimit mesajul si se pare ca apoi am uitat.
so...asa face si Vlad: repeta aproape orice cuvant ce-l aude la mine. tocmai de aceea am inceput sa vb mai "calculat" ca sigur ma voi trezi cu cate o perla pe strada sau cand mi-e lumea mai draga.
si nu-i voi putea cere unui copil de 2 ani jumate sa numai vb ca nu-i frumos daca pe mine ma aude frecvent.
cu "R"-ul...nu-l pronunta. nici pe "L". sunt cuvinte in care zice un pic de R (nu pot reproduce ca iese asa un sunet ciudat) si sunt cuvinte in care il sare pe L, dar il spune in altele.
vorbeste la persoana a 2 despre el, doar ca a trecut de la TU la TAU si TINE.

MIRI cand ne intalnim sa-ti dau pompa???? ia baga aici cum a fost fara Zuzu?

PUMBA ai ai patit?

MEEMS tu cand vii in tara???

CATUTZA vai de voi fara AC.

FELICIA ceva de la voi...noutati?

punem de o intalnire mare luna asta? hai sa vedem cine ar veni, cine nu poate, sa gasim o perioada comuna in care sa poata veni cat mai multa lume.

noi ne-am hotarat deja unde vom petrece concediu anul viitor. la SIBIU. i-am zis lui Cristi de aseara ca nici nu stau la discutie macar cateva zile mergem. cu copiii, bineinteles si apoi poate vom merge pe Valea Prahovei doar eu si el. sa fim sanatosi.

Imi dati niste sfaturi va rog??? Stiti de problama lui Vlad cu constipatia...ei bine, cand il pun pe olita sau wc, numai face kk. asta de o vreme incoace ca inainte facea. acum, vrea sa faca din picioare si numai zice cand face asa ca face pe el. de fapt numai spune ca face ca stie ca-l pun pe olita...
l-am certat odata si i-am zis ca-l las murdar si "replica" a fost ca nu a mai facut kk 2 zile.
cand i-am zis ca poate sa faca pe el...i-a dat drumu'.
imi zise soacramea ca si la ea la fel face. numai pe el, nu cere olita, daca l-a vazut ca se screme si l-a pus pe olita nu a mai facut. staaaa cu minutele pe olita si nu face.
stiu ca DORDIA tu patisei ceva asemanator cu Stefan, cum s-a rezolvat?

ma duc sa vad pozele Catutzei

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mara, sincere codoleanate!

noki, saru'mana..sigur ai vazut pe altcineva in poze ( yo nu arata asa cum zici tu !)lui matei o sa ii spun ventuza, e nemaipomenit cum se peinde de mine si nu mai vrea jos.
vreau sa cumpar un leagan, am vazut ca ii place leganat..am incercat cu scoica si am avut succes insa este grea si nu pot sa legan la el la nesfarsit. am tot cautat pe net sunt scumpe, am vazut la anunturi unul mai ieftin sa vedem cum iese.
De mult nu ai mai spus nimic de fii-ta, ce potlogarii mai face? tu ce mai faci, tot in lupta cu corpul tau? fetele vesele.

joy, sper ca nu te-ai suparat pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Multumim de aprecieri!Poza cu bufnita picand a fost chiar artistica...Cami, ce sa mai finalizez, ca a picat exact cand ii faceam poza cum alearga. Noroc ca nu s-a lovit rau. oricum, o dovada in plus ca are tehnica la picaje.

Joy- buna decizie. E combinatia ideala locul ala: la munte, la 18 de km de Sibiu, Ocna Sibiului cu apa pentru balaeala si mirificul oras medieval, Sibiu.

Roxi- dap...eterna cura, dar macar cu rezultate si fara frustrari. Bufnita e ok, ma gandesc cu groaza ca vine concediul si o sa stau non-stop cu ea....sa vezi atunci disperare.

Intalneala- io in principiu sunt dispusa oricand, cu conditia sa fiu in oras.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ROXI NU m-am suparat. ce suntem copii?
pe de o parte cam asa-i cum ai zis, eu numai stiu sa fiu calma...starea mea normala este de agitatie.
TREBUIE sa invat sa ma autodisciplinez ca sa pot face fata. este f usor de zis si sunt constienta de asta, doar ca intrasem in hora nervilor din care nu reuseam sa ies.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput