Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Ma bucur ca v-au placut pozele...

Joy, cazarea a fost 100 ron/noapte/camera cu tv, frigider, balcon, baie super etc. Mancarea iarasi fff ieftina mi s-a parut: pranzul 25 ron/persoana cu ciorba, piure cu snitele, salata d evarza si clatite cu gem de macese, micul dejun tot 25 ron/pers cu de toate: sunci, branzuri, dulceata, cafea, salata de vinete etc...Dezmatz, ce mai!

Ina- sorry, io astept pana maine, sa fie bebelac de 2 iulie...

Mitzo- pun pariu ca uiti aparatul atarnat in cui, acasa, in siguranta...cand revii, chiar?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...am admirat pozele tale, Roxi! Alexia este bucatica rupta din tine si a fost tare gigea asa brotacel la botez. Mateiu' mic e un scump si pare asa de cumintel...iar tu, doamna, aratai la botez...poza cu tine si cu Matei dormind e bestiala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki draga v-am admirat pozele ! Sunteti !
Poza cu Sarah cazand e tare reusita! Nu stiu cum ai putut sa finalizezi poza cand ai vazut-o cazand!
Tare dragalasi Sarah si Cristi plimbandu-se prin Sibiu!

Unde sunt pozele lu' Roxi? In contul comun sau la semnatura ?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina N. multumim de intrebare, cred ca ii voi face Infanrix totusi...
Super tare Elise cu "nuni si soaie"!

Bulucel e tare dulce Simonel tuns asa scurt!

Ina Doamne ajuta sa fie totul bine!

Aura, tare mult mi-a placut postarea ta de azi... imi si imaginez ce placut a fost ! Mai-mai ca as veni si eu la tine la o ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut !

Multumim celor care au intrebat de noi!

Sarcina cred ca decurge bine, sper, pentru ca nu am reusit sa ajung la medic.Rau imi e tot timpul.
Ieri l-am ingropat pe tata.Leucemie. La trei ani si jumatate dupa mama.Cancer de san. Am stat cu el aproape o luna , zi si noapte. Nici nu m-am mai gandit la mine. M-am rugat sa fie bb sanatos si atat. Vad ca a stat la locul lui. Sper sa ajung la medic saptamana asta .
Am atatea de facut incat nici nu mai stiu de mine. Joi avem o pomana si tot asa.

Va doresc sanatate si sa fiti fericite!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mara- Dumnezeu sa-l ierte.imi pare rau si nu stiu ce sa mai zic ....fii tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MARA Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante.
fara cuvinte...

sa fii puternica. sa te hranesti. chiar daca probabil nu-ti vine nici sa mananci.
sa fie si bb sanatos. In cate saptamani esti?
Flavia ce face?

poate mai poti intra sa ne spui de voi.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara condoleante!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mara, condoleante Nu-mi pot imagina cum e sa-ti pierzi ambii parinti. Iar cuvantul "leucemie" mie-mi ridica instant parul pentru ca mi-a luat nepotelul dupa 2 ani de viata... Mii de ganduri bune pentru tine, pentru Flavia, pentru burtica.

Pumba, nu prea-s gata bagajele... Ca incerc sa le restrang ca sa nu am mai mult de 2 valize. Nu stiu daca reusesc. Voi ati luat bilete? Hai, ca astept sa vad daca ne vedem la Bucuresti sau nu

Bulucel, sa stii ca si nora-ta e din aceeasi categorie cu Simon, adica ft greu il pronunta pe r si vorbeste despre ea tot la persoana a 2-a.

Ina... vesti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Multumesc mult , fete dragi!

Cred ca totul are sens pe lumea asta:am ramas insarcinata cu Flavi la cateva luni dupa moartea mamei, iar acum am 10 saptamani cu bb mic , ceea ce imi da speranta de viata, altfel mi-ar fi fost extrem de greu.Poate si de asta o iubesc cu disperare pe Flavi(sau nu), dar a venit intr-un moment de criza pentru mine si mi-a luminat viata.

Flavia e cuminte(atat cat poate fi un copil f vioi), extrem de iubareata, sociabila, intr-un cuvant e perfecta pentru mine. Daca si bb mic e la fel nu-mi mai doresc nimic decat sanatate.

Mergi la inceput