Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)
Raspunsuri - Pagina 7

anca81 spune:
Zambetmic, felicitari pentru bebe sanatos! Ma bucur mult ca totul e in regula. Legat de kg, te felicit daca poti sa te abtii de la dulciuri, eu ma lupt zilnic cu ispitele si nu prea reusesc. Nu mai mananc cantitati industriale ca inainte dar totusi ceva dulce mic tot trebuie sa pap
O burtica mititica 29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas

babytza spune:
Nu imi merge PM, nu stiu de ce.... Scrie-mi pe mail la Roxana.Tache@allianztiriac.ro .Multumesc Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru

monica_dicut spune:
Beeeey, pe alinush o inteleg. Da sunt multe alte fete care scriau mult mai pe la inceput si acum ne-au cam parasit Ia bagati-va mintile si veniti inapoi. E cam pustietate si nu-mi place
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 79 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Banu2268 spune:
sau daca nu vrei s-o suni poti sa te duci la spital direct sa te uiti pe o lista care-i facut pentru toata lumea afara din cabinetul unde se face ecografia.
da eu zic ca mai bine o suni
si cand te duci mereu mergi mai intai la camera de garda si intrebi de ea acolo dar nu astepti dupa toata lumea care sta la camera de garda intri in fata ciocani si decat intrebi de ea daca e acolo sau nu ca sa stii la ce usa sa o astepti . a si vezi la camera de garda sunt 2 usi. 21+

Banu2268 spune:
ti-am trimis acum,.
si daca n-o gasesti la camera de garda e la ecografie unde e coada mai mare
sa-mi spui cand primesti 21+

babytza spune:
am primit. Multumesc mult !! Sper sa imi placa de ea si sa dea DD sa fie ok ca parca sunt blestemata...Si la prima nastere am dat de un animal de dr...
Valentina
25 +
Matei

babytza spune:
Din curiozitate, ce varsta are dr ? Valentina
25 +
Matei

maryb spune:
eu mai am putina treaba si pe la 3 si ceva plec la dr. eu ma simt cam naspa, am mancat si acum ma doare ceva, ma inteapa burta sus, nici nu-mi dau seama ce ma doare....
va pup si aveti grija de voi.
maryb 21+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

Banu2268 spune:
ei bun cu placere
eu sunt la prima sarcina hihih
pe net ai gasit informatii bune nu?>/ ceva rau n-am agsit adica nici eu
sa speram sa fie bine totul. 21+