Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

hellooo burtici
revin si eu printre picaturi cu vesti si intrebari
la ultima echo guguloiu era bine merci , miscaret si avea 676 grame
iosup n-a detectat nicio pilectazie, sa vedem ce-o fi pe mai departe
mie mi s-a parut cam nasos guguloiu meu si deja ii fac reprosuri sotului, ca la el in familie sunt nasosi, desi el a scapat ... am zis ca-l bat pe socru-miu

eu sunt binisor, mai am stari de ameteala, ieri cred ca am avut contractii, care s-au potolit cand am reusit sa ajung acasa si sa ma intind
in rest ma lupt cu serviciul si masteru', va citesc in fiecare zi dar mai greu e cu scrisu'
felicitari tuturor bebeilor grasuni, bun venit fetelor noi si la multi ani celor ce au avut cate una alta de sarbatorit de cand n-am mai apucat sa scriu
eu joia viitoare am iar intalnire cu guguloiu , chiar sunt curioasa ce va fi, ca e cu aceeasi persoana ce a vazut pielectazia prima data, si sa vad ce zice, si sa vad si cum a evoluat mogaldeata in aceste doua sapt

si la echo si la control mi-au spus ca m-am ingrsat cam mult 8-9 kg pana in sapt 25 asa ca am interzis la paine si dulciuri
cu painea oricum nu ma omoram , dar la dulciuri
insa vad ca de cand mi-au spus am reusit sa ma controlez, imi iau necesarul de "dulce" din fructe

tzitziri, pe unde esti, ca vad ca nici tu nu ai mai dat semne, sper ca esti bine, am stabilit ca ne monitorizam reciproc, da ?

cine are timp poate imi trimite si mie pe privat cum sa accesez contul comun, cand am timp sa ma zgaiesc si eu la burtici frumoase

alinusca imi pare rau ca pleci de pe forum, probabil ca ai motive intemeiate si sper sa fie totul bine si sa ai sarcina usoara, si eu m-am speriat prima data cand ai scris ca s-a intamplat ceva
multa sanatate si tie si mogaldetei tale

la discutiile de azi nu ma bag ca habar nu am, iau doar notite despre ce spuneti voi privind saltelute si pompe
eu am alta problema, as vrea sa-mi iau o perna de gravi/alaptat, din aia lunga cu care se doarme ... are cineva? prin bucuresti unde se pot gasi bune si cam la ce pret?

va pup si va doresc zile usoare pe caldura asta

24+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alinushca poate totusi nu vei pleca dar oricum sa ai o sarcina usoara in continuare, un bebe sanatos si papacios.

300 multumesc pt urare

Si eu ma lupt cu (,) caldura asta, seara ies dupa ora 7 desi nu imi vine sa ies singura dar asta e...

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Zambetmic ma bucur ca bebe e bine si miscaret , pot sa te intre ce este pilectazie?

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Zambetmic ma bucur ca ai bb atat de activ!!

Si al meu a stat azi numai pe vezica mea si a jucat fotbal... Si fara sa exagerez am fost din 15 in 15 min la baie...

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca m-am intors

21+

Mergi la inceput

Zambetmic si gandacelul meu este nasos si tot de la tati lui i se trage....Dar m-a uimit in filmuletul de la echo cat de bine seamana cu tati ....

Valentina 25 + Matei

Mergi la inceput

Banu si cum o gasesc pe dr la spital ? Crezi ca ma mai primeste la 25 sapt ??

Valentina 25 + Matei

Mergi la inceput

pai de ce sa nu te primeasca?

daca primesti mesaje private iti trimit numarul ei.
o suni ii spui ca te cheama x si ca vrei sa vii pana la dansa si cand poti veni.
eu asa fac mereu inainte sa ma duc la ea o sun.
imi spune cand sa vin ca e si de grada.
si te duci cu tot dosarul cu analize si vorbesti cu ea vezi daca iti place... si te hotarasti

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am reaparut....ieri cred ca a fost prea cald si am fost total apatica...

Alinush, imi pare rau ca pleci, dar pe de alta parte te inteleg...si eu am devenit (prea) dependenta si ma gandesc cateodata ca pe langa ale mele le mai pun la suflet si pe ale altora....si tot asa..uneori sufar pentru prea multe probleme care nu sunt ale mele...si stau prea mult timp pe forum..... Dar pe de alta parte sustinerea pe care mi-o oferiti e mai presus de toate problemele cu care ne 'incarcam' una pe alta. Devin melodramatica....Oricum sa ai un bebe sanatos si mancacios si cuminte si sa ai grija de tine

Zambetmic, normal ca ne urmarim una pe alta...asa ramasese..tu nu ai mai schimbat semnatura?Nu trebuia sa fim la fel?Si eu tot 8 kile am in plus (mai nou) dar sper ca macar 2 dintre ele sa fie de la apa retinuta.Nu mi se umfla picioarele, decat mainile - se vede la inele. Perna de gravi am si eu....de pe bebelusultau. Am dat comanda intr-o dimineata, seara ma sunau ei si a doua zi deja aveam perna. A fost simplu. E cu bilute de polistiren si ma bucur ca e asa pentru ca bilute se gasesc de cumparat si o pot umple usor la loc cand se mai 'tesesc'

25+
bebe David

Mergi la inceput

aa si cu banii nu stiu daca ai citit eu mereu i-am dat cate 500....
oricum are buzunuarele pline tot timpul i-ar trebuie niste buzunare din alea cum au floraresele hehehehe

o singura data nu i-am dat cand m-a chemat si a 2 a zi sa vada rezultatul ecografiei si nu s-a comportat altfel, dar a 2 a zi i-am luat ceva ..

21+

Mergi la inceput