Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

nu e mai degraba o alergie la ceva din compoziia creionului ala?

M-mie mi-a placut cel mai mult la voi acolo Gradina Engleza

La noi greva continua-Cristi deja planuieste sa doarma la un prieten, iar musafiru la hotel ca are alta prez maine la prima ora. AStia chiar sunt chiar culmea...incurca zeci de mii de oameni( e cea mai circulata linie si nici nu vreau sa ma gandesc ce suparati or fi aia ce au bilete la Disney pt azi) si sa vedeti pt ce motiv: s-au batut 2 pusti cu un vatman ce se ducea la serviciu...nu sunt pt agresiune, dar cati oameni nu sunt atacati s nu fac atat circ...daca l-ar fi batut pe ala in cabina s-au mai stiu eu ce, as mai fi inteles, dar asa...ma rog, pe mine personal f tare nu ma afecteaza ca mane-i miercuri si nu lucrez

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco doarme, doarme si iar doarme.
s-a trezit putin am stat de povesti, a dat o tura cu moto prin casa, l-a sunat pe tat-su, pe urma in pat si somn.
a mancat un covrigel si a baut apa. atata tot.

Maraki s-ar putea sa aveti dreptate tu si ana cu enterocolita asta. Important e acum sa manance ceva si sa scapam cat mai repede.
Incearca sa-l dezveti de rosul unghiilor acum cat e mic.
Ana e naspa cu grevele astea a lor inopinante. si mai ales pt. ce fac greva?
si noi eram distrusi in Italia cand faceau soferii greva, dar ei aveau motive mai intemeiate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova asa mi-a spus si mie dr., neaparat sa bea lichide ca altfel riscul; de deshidratare e mare. Si Tudor a mai varsat azi o data f. putin. Mie ptr. ca de vineri e cu febra si in loc sa scada cu antitermice la 4 ore a tot crescut, ajungand ieri si azi noapte la 38.8 mi-a dat antibiotic. Sincer sunt impotriva lor dar mi-a fost frica sa nu-i dau, s-a tot plans de dureri de burta si cu febra am zis asta e. Dupa 2 doze de antibiotic i-a scazut febra. Sper sa va treaca cat mai repede. Am vaz. pozele de la Felix, strandul Apolo e renovat?
Maraki am pus Bumba dar n-a avut succes, in schimb am dat acolo peste teletubies si aia i-au placut tare mult. Merci. Legat de mancare te inteleg ca nu mai sti ce sa afci, intr-adevar putine sortimente de mancare ii plac lui Angelo, nu seamana cu cineva, mai sensibil la mancare? Ptr. ca nici Tudor nu prea manca din ce nu stia eu am recurs la o metoda nu tocmai draguta, ii bag fortat cate o bucatica mica din mancare pe care vreau s-o manance. Nu suna bine, dar a fost singura modalitate de al face sa manance piersici, cirese si alte cateva sortimente de mancare.
Bianca si mie imi suna a alergie ce spui tu acolo. Cosmi e la mare?
Cuvantul boule il are si Tud in vocabular. Zice Ce faci mai boule? Ma fac ca nu aud dar e in stare sa repete de 10.
Andi la noi sigur nu s-ar face greva ptr. atat. Au mai fost manifestatii in cazuri de violenta, asupra taximetristilor de ex. Ei sunt mai solidari si ies mai rapid in strada. Oricum imi inchipui ce blocaje sunt acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

am scris asa scurt, am vazut pozele de la Apolo, cand vroiam sa zic ca aceea in care dorm piticii in camera e totala. Cred ca a fost o distractie pe cinste ptr. ei. Marco vad ca nu prea are teama de nimic. Al meu in apa se cam teme dar sper sa rezolvam vara asat pb.
Mai fetelor eu tot invat si tare ma tem ca degeaba. In 15 iulie merg la un concurs la Primarie, please tineti-mi pumnii, tare-mi doresc si din [pacate sunt multi candidati. Asta e motivul ptr. care inca scriu rar.
Gata pauza va pup pe toate.Razvanelu oare cum e azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

acum am aterizat acasa. Vai ce super a fost azi... mi-a facut azi o surpriza nelu si a venit cu copii la servici la ora 15 si am plecat la strand toti . Ne-am balacit nu numa, a fost o zi super faina. De cina ne-a dus la spaghete si pizza. Ne-am cam bronzolit, la Dani se vade urma la boxeri bine.
Ghiveciul de legume il fac...nu stiu cand ca la ora asta nu am chef. Pacat ca mi-am luat legumele...maine vrem sa repetam figura cu strandul..si depinde cand vin. Pe copii i-am dus la soacra-mea pana maine.
Giova, faine pozele..de unde erau atatia copii acolo? Mortala poza aia cand dormeau toti
Maraki, zici ce zici de jermanika dar mie pe unde umblati voi mi se pare tare gol...si in parcuri e gol, si in mall-uri e gol...peste tot e cam pustiu. Au intrat nemtii la apa?. Unghiile si le roade sora-mea si nepoata-mea. Sora-mea n-are 2 ani jumate ca are 40 . Nu stiu...Dani nu si le roade...si daca ar face-o i-as da peste mana. Iar cu mancatul...si Dani ma joaca cum vrea el, de o sapt nu a mai mancat supa, dar altceva mananca. Prietena mea e f categorica cu copilul ei cand face figuri la mancare daca nu a mancat copilul ce a vrut ea sa ii dea nu ii da nimic de mancare pana i se face foame si mananca la urmatoarea masa ce trebuia sa manance. Si sa stii ca tine figura. L-a flamanzit bine o data si a fost suficient . Eu nu am inima... adica poate as avea dar nu stau cu dani acasa ziua si altii ii cam fac poftele . Daca crezi ca poti...incearca. Si nu ii mai da atata MC ca stii bine ca nu e sanatos . La noi aseara de ex la cina...ne-am pus la masa Dani nu a venit ca el nu mananca...I-am spus sa vina sa ii dau Almette...nu vroia, L-am chemat sa ii dau cremvusti...nu vroia, l-am chemat sa vina sa ii dau salam...nu voria, l-am chemat sa vina sa manance gem...mmm s-a miscat si a venit. A mancat un sfert de felie de paine cu gem, apoi a vazut salamul si i-a trebuit...dar gol nu cu paine. Rosiile ce i le puneam in farfurie mi le arunca inapoi . Azi iarna cand erau scumpe rosiile manca Dani la rosii de numa. Acuma cand sunt ieftine si bune...nu ii mai trebuie. Ti-am deschis o masa la noi sa vezi ca si eu ma chinui...si doar eu sunt vinovata. ca daca l-as flamanzii bine nu ar mai face atatea figuri la mancare. Dar azi si-a terminat antibioticul si cand e pe antibiotic nu mananca. Si daca face si sapt viitoare asa jur ca ii dau pace cu mancarea si sa manance cand mai mananc eu urmatoarea data la Sandra nu i-am cantat atata in struna si nu e mofturoasa deloc la mancare. Ce i-am pus in farfurie aia a mancat.
Miha, Andi sigur e alergie la ceva din ce e facut creionul ala, la o componenta a lui. Bine ca a trebuit sa o patesc a treia oara sa ma prind. Am niste ochi .. Nelu zice c-am sudat o zi intreaga. Cine m-a vazut putea linistit sa spuna ca am baut pana nu am mai putut de imi arata ochii asa. Of...sper sa imi treaca repede, mi-a dat farmacista Claritine pt 3 zile, picaturi Floxal si acid boric sa imi spal ochii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la ora 19 cand s-a trezit Marco am iesit afara. cand am coborat din bloc s-a cerut in brate. asa ca...inapoi si ia caruciorul. am ajuns la Clau la birou, am stat in parc si pe urma la farmacie dupa lapte. a mancat cateva linguri din ciorbitza cu orez si cam atat. seara mi-a cerut lapte, of course, ca nu bea laptele.
Miha bafta la examen. ceva "pile" nu ai? ca e mai sigur asa.
Marco nu mi-a mai facut febra, sper sa nu mai faca. doamne ajuta sa se vindece toti bolnaviorii.
Bianca fain v-ati distrat azi.

la somn cu mine. pe maine

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

intru si eu rapid sa le urez sanatate multa micutilor bolnaviori marco,tudor,razvanel,sper sa nu uit vreunul...
noi ne-am mai revenit putin.mai fetelor stomatita asta herpetica nu e o boala grava dar nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut noi o saptamana.ii plangeam de mila lui dani cum se tinea de gurita si plangea ca-l doare limbuta.si ce urlete in miezul noptii ca nu putea sa doarma de durere.il tineam in brate si ii cugeau balele pe spatele meu ca nu le putea inghiti.scrasnea din dinti si de abea inghitea si plangea intruna.manca cate un iaurt pe zi,cel mult doaua.ar fi dormit dar nu putea.si nu vroia pe nimeni decat pe mine.iar mie mi se rupea sufletul cand il auzeam si pe andrei urland din cealalta camera de foame,sau de colici.eu reusesc sa-l mai linistesc dar mama sau iulian nu prea.
a fpst groaznic,ne-am certat si noi intre noi in fiecare noapte,zici ca eram nebuni...
azi a mancat pt prima data mancare....si a inceput sa se joace cu copii.dar a ramas rasfatul si plimbatul cu orele seara,noaptea ca sa adoarma
va pup ma duc la urlatoarea mica

Mergi la inceput

A...Miha...normal ca tinem pumnii si facem galerie . Niste pile nu ai pe acolo?. Ca la stat cam asha se intra . Maghiara stii? La noi e cam obligatoriu pt primarie
Mirela, ma bucur ca Dani si-a revenit si nu va mai chinuiti.
Giova...e rau laptele ala normal ca nu l-a baut doar ai copil destept. Da-i lapte normal, eu i-am dat lui Dani.
Ma tot gandesc la Bombo...pe unde o e oare?
Maine am 5 luni de cand nu am mai fumat
Gata..merg la nani...m-am pus sa ascult muzica veche si sa citesc pe net si am uitat de mine aici..mi-e lene sa ma ridic sa ma duc in pat.
Uitati ce am citit:

"Cind lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curind"

"Nimic nu este atit de prost, incit sa nu devina si mai prost ".

"Indiferent de ce merge prost, exista intotdeauna cineva care a stiut ca asa va fi".

"Daca te simti bine, nu-ti face griji. Vei trece peste asta"

"O concluzie marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gindesti"

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

"Era odata un pasaroi. Vede pe o craca o pasarica. Se duce langa ea. Pasarica se da mai incolo. Pasaroiul, si el, langa ea. Se mai da pasarica un pic mai incolo, pasaroiul si el... si tot asa. La un moment dat, pasarica ajunge la capatul cracii si cade intr-o balta.

Morala: Daca preludiul este lung, pasarica va fi intodeauna uda"

" De ce e mai important pentru o femeie sa arate bine decit sa-si arate inteligenta? Pentru ca barbatii vad mai bine decat gandesc "

P.S.Cuiva de aici nu ii plac bancurile citate ca ii aminteste de anumite perioade trecute dar...mea culpa ...stie ea cine

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Eu m-am trezit cu ochii lipiti si tot rosii imi sunt. Sper sa pot lucra si sa si vad ceva ca am mult de lucru azi.
O zi faina sa aveti .

Mergi la inceput