Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
A..am uitat...Dani are un nou cuvant in vocabular... "boule Sandra" "boule mami" . Cred ca l-a invatat din parc ca la cresa nu a mai fost de 2 sapt.
I-am spus ca nu e frumos sa zica si ca ii dau peste gura daca mai spune. Ieri binenteles ca iar a repetat..am mers spre el cu palma intinsa sa ii dau peste gura la care el "nu bate mami"si-a pus mainile la gura si a fugit. M-a pufnit rasul si l-am lasat in pace. Cea mai buna solutie e sa il las in pace...cand se plictiseste de cuvant nu il va mai repeta. Sper.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Noi suntem tot ca ieri, Marco e fara vlaga, s-a pus in pat si doarme de vreo 2 ore. Bea apa, a mancat niste cereale si atat.
Musai sa-i cumpar lapte de la Humana (mersi Cata), ca numai lapte imi cere.
E clar ca nu va vedea gradi nici maine, poate toata sapt.
pe urma, cine stie daca va face varicela iar acasa...cred ca innebunesc alea de la gradi ca tot in medical vom fi, eu iar ca am atata treaba si sunt legata de casa.
Au venit cei de la Romtelecom si mi-au pus antena, daca ar vedea ce-i de la administratie unde e pusa s-ar . e prinsa tot de fatada, dar jos in balcon. mi-au facut o gaura de au scos polistirenul si pe urma au prins suportul ala. Polistirenul il baga Clau la loc, dar oricum nu e ok ce am facut.
de afara se vede de zici ca e pusa pe un suport in balcon, si se vede prin gratiile balconului, nu iasa in afara. asa ca...cum aia la mine in casa nu au ce cauta, sper sa fie totul ok.
Ne-am facut niste paste cu pesmet, doamne ca de mult nu am mai mancat. si i-am luat niste covrigei piticului.
Mai are si febra, dar nu foarte mare, Nurofenul il arunca din gura, asa ca ii voi baga supozitoare cand va fi cazul.
se tot plange ca-l pisca in gura, ne-am uitat dar nu are nimic, nu vedem afte sau alte grozavii. Mi-e sa nu-i fie iritat gatul de la atata.
si partea naspa e ca l-a apucat de asera si pe Clau...greata, valuri prin burta...pana acum nu e nimic grav, dar oricum, bas ok nu e nici el.
Toti 3 am mancat cremvusti din real, asta sa fie principalul motiv, caci altceva nu avem in comun.
Maraki am vazut si eu pe urma ca ai scris. eu am tot editat mesajele caci scriam de pe laptop si ala se inchide cand mi-e lumea mai draga. am pierdut cateva postari asa. asa ca, mai bine scriam cateva randuri si trimiteam.
sper sa fie ok la gradi aia, dar tare ciudat e ce zici ca ai vazut acolo. Gradinitele din Spania am aflat cum sunt, sper sa nu fie si ale voastre asa.
cred ca de abia astepti sa vina Roxana la tine. de cat timp nu ai mai vazut-o?
Bianca tare haios e dani, auzi la el cu boule. eu zic sa-i dai pace, ca-si va reveni el, daca nu il bagati in seama va uita cuvantul asta.
o zi buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova...cand am citit de taitei cu pesmet (tu ai zis paste) mni-am amintit iar de Sebes. Bunica-mea ne facea si puneam deasupra "lictar de macese" facut cu apa. Era o mancare bunicica...dar nu m-am omorat dupa ea si nu am prea facut.Dani nu cred ca a mancat vreodata si Sandra nu a mancat demult.
Bine ca ati rezolvat si cu antena aia..mai ai loc in balcon de ea? Poate nu e de la cremvusti..poate din aer..cine stie.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Mai Bianca nu stiu ce sa zic...o fi din aer...caci sambata l-a apucat pe unul din baietii care era cu nasa. tot asa...mers burta, voma. Duminica pe marco, luni pe mine, s-a mai plans si Dani, aseara pe Clau, azi cica e nasa....o fi ceva virus la felix....nu stiu ce sa zic....
Mancarea de la restaurant a fost ok, eu si Clau nu am mancat acolo, doar pe la terase, asa ca.....
Mai am loc in balcon, e naspa ca in partea stanga am unitatea de AC si in partea dreapta antena, asa ca mi-a mai ramas mijlocul balconului. bine ca sunt mari, tot incape o masuta si 2 scaune.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
andiaroro spune:
va salut si eu rapid-iar muncesc de acasa ca iar e...giciti? greva.brusc si dintr-o data! pe motiv ca ar fi batut unii un vatman azi-noapte...daca bateau un brutar, nu mai mancam paine? ma rog,
e si o parte buna in poveste ca intre chestile de serv mai bag un curat...mai nasol a fost de un prieten care a venit la noi ca tr sa sustina o conferinta si abia a ajuns acum acolo si peste 15 min tr sa vb. saracul, a facut 4 ore de transp in loc de o jumate.
in rest, noi suntem bine, sanatosi s incercam sa ne revenim dupa o nunta ce a fost pe la 100 de km si a durat 2 zile sfarsindu-se apoteotic duminica cu un porc "la protap"...cum mirele era prtughez, imi bubuie si acu in cap muzicile lor si imnu(lor) national ce-l urlau cu mainile catre cer de ziceai ca esti la stadion...atunci am inteles io de ce au ales sa faca nunta in satucu ala pierdut de lume .la asa galagie in paris sfaream toti pe la politie...e drept, ca locul era super si aveau in complexu ala vechi de ceva sute de anisori si loc amenajat in curte pt copii si camera speciala pt copii de ziceai ca-i o gradinita + o educatoare anagajata, care s-a ocupat numai de ei(ba le-a dat si de mancare s i-a si culcat, noi doar ii vizitam)... si noi care ne egandeam sa-l lasam pe alex acasa ca nu stiam cum o sa fie...daca mai stateam si doua zile pe acolo si vedeam si ce conditii erau, iar copilu era acasa, ne-am fi oficat raaau...cam atata de pe frontu din vest
Imi pare rau de bolnaviori:
Razvanel-consemnatu la domiciliu( semnul ca-l poti scoate din acsa-primele bube uscate. aici la cresa, cum incepe prima serie sa se usuce, incep sa-i primeasca.
Marco-cu burtica . Regim, ca alat solutie, din pacate, nu prea e.
Dani- nici nu mai stiu ce sa mai zic ca toate relele s-au strans la voi acolo...lasa, ca au venit toate acum grupatr si apoi vor vei numai zile bune....ca trebuie sa existe un echilibru!
Multe felicitari celor ce au "ucis" sesiunea. Voi chiar o sa va bucurati de vacanta, fetelor! A fost muncita!
Slvi-concediu placut in continuare!
Maraki-nu plecati voi, dar ati scapat de stres si sunt multe lucruri frumoase de facut la voi in oras...
Am pierdut siru...poate mai apar
ana si alexandre (17.02.2006)
andiaroro spune:
Giova-mie imi suan a gastro, daca l-a prins si pe Clau... sa nu atingeti lactatele...Si dezinfectate mainile cat de bine puteti. Saracul, Marco.
ana si alexandre (17.02.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Giova...cand am citit de taitei cu pesmet (tu ai zis paste) mni-am amintit iar de Sebes. Bunica-mea ne facea si puneam deasupra "lictar de macese" facut cu apa. Era o mancare bunicica...dar nu m-am omorat dupa ea si nu am prea facut.Dani nu cred ca a mancat vreodata si Sandra nu a mancat demult.
Bine ca ati rezolvat si cu antena aia..mai ai loc in balcon de ea? Poate nu e de la cremvusti..poate din aer..cine stie.
Bianca![]()
Nu e mancare, sant paste cu zahar si pesmet....e ceva dulce....yammmyyyy
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, noi ii mancam ca felul doi sau la cina. nu ca si desert. Cel putin asha mancam noi.
Va aduceti aminte ca am avut conjuctivita de la un creion dermatograf mai prin primavara? De doua ori? Si m-a tinut vreo 2 luni ca nu mai stiam ce picaturi de ochi sa mai imi pun sa imi treaca
... Ei bine...ieri mi-am cumparat un creion dermatograf de la Avon...acela care se roteste si are mina inauntru...si azi dimineata m-am dat cu el prima oara. Nu va zic ca iar nu vad cu ochii, imi sunt umflati, rosii si ma dor
. Vai de capul meu si luna asta am de lucru de nu imi vad capul ca e sf de trimestru, declaratii, TVA, impozit pe venit, profit
. Cum naiba o sa lucrez eu daca vad ca prin ceata?
. Am sa merg la farmacie sa imi cumpar iar ceva de ochi dar data trecuta mi-a trecut in vreo luna prima conjuctivita...mai mult poate. Si tot asha de la creionul dermatograf de la Avon...mi-a trecut si m-am dat iar cu creionul ala si iar am facut. Credeam ca am facut iar pt ca m-am dat cu el cand am avut prima oara.
Bianca
Giova spune:
poze de la felix:
http://good-times.webshots.com/album/563669472Rcbren?start=48
s-a trezit si piticul meu, a apat un covrig. merg sa-i fac o supa chioara sa vedem.
Ana o fi gastro, n-o fi...nu stiu. ii zic si dr. cum sta treaba, cine stie.
Bianca cine stie...nu mai suporti dermatograful....nasol.
maraki si noi mancam pastele cu pesmet la bunic, cand ne trebuia ceva dulce. acumj chiar mi-a fost dor. cred ca au trecut ani buni de cand nu am mai mancat.
Cand lucram la gradi, mai mancam pe acolo.
Marco plange dupa tat-su'.
pe mai tarziu.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Hello si de la jermanica,
Ana de France, sant multe de vazut aici dar noi in afara de magazine si parcuri,nu mergem nicaieri cu Angelo.Ieri se juca in Saturn la barele alea automate de la iesiri( la casa ) Nu a fost chip sa il iau de acolo, se uita personalul cam urat dar nu zice nimeni nimic....stiu ca sant de vina dar ce sa.i fac.....
Angelo de o saptamana stiti ce face? Mi se pare foarte mic pt. asa ceva......isi roade unghiile Mai sant cazuri printre spiridusi?
Giova si eu tot la fel spun ca si Ana, enterocolita!
fii-miu e in cada, dimi era scutecul uscat, l-am dus si a facut imediat in cada...acum a doua oara ( a stat uscat pana la ora asta ) ma duc sa-l scot si sa-i dau sa manance....ghiciti ce? Foarte ciudat ca nu vrea nici macar sa guste din orice i.as da.....care o fi cauza? nu il tenteaza absolut nimic.....doar supa crema de rosii cu paste, iaurturi cat cuprinde, cartofii prajiti afara, niste mezeluri dar si alea ciugulite.....fructe deloc....nu stiu ce sa mai fac.....
ati pus la copii Bumba?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5