Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus poze dar merge dropul ca naiba...
Nu stiu daca pot scrie comentarii la poze.
Giova,,credeam ca ai vreo reteta de ciorba de ciuperci. In Bulgaria langa toate ciorbele erau crutoane, cascaval ras si sunca taiata . Pana in Bulgaria eu nu am mancat crutoane...noi nu mancam ciorbele cu paine dar crutoanele sunt bune.
Maraki, nu stiam de bluion, decat de albus de ou. E bine de stiut normal.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki...cum adica ti-a luat vinete coapte? Pai ce nu le poi coace? vai ce bune sunt astea proaspete...facute cu maioneza (mie asa imi plac)

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca sant vinete la borcane de 500 gr. coapte si curatate Eu le mai pun doar sare,ulei si ceapa( nu le fac cu maioneza/grecii mai pun si usturoi )

Bee sa-i spui sotului tau sa cumpere din Germania platforma pt carut.Sant cu doua roti si se ataseaza in spatele carutului, Ana cand oboseste poate sa se urce pe platforma si sa mergi bine merci cu ambii copii fara sa te obosesti.

merg sa vad stirile, pupici si noapte buna tuturor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki pai si supa asta a fost tot Knorr. am luat si din Ro dar nu e asa buna ca asta din Italia.
Si ardei din ciorba nu-i mancam. Ii punem in farfurie, ii desfacem, si ii aruncam, ramane doar carnea din ei cu zeama.
Bianca sper sa adoarma marco sa ma uit la poze. Crutoane nici eu nu am mancat de la gradi, cand ne dadea supa de chimen cu crutoane.
Am mancat, in schimb in Turcia acum 2 ani, supa-crema de ciuperci cu crutoane. de atunci mi-a ramas gandul la ea. cand fac supa dintr-asta la plic, urgent tai cubulete painea, o bag la microunde si gata si crutoanele.
marco azi a mancat si zicea: mami mai vreau calnitza!
crutoane= carne, pt. el. e mort dupa carne, musai sa fie in orice mancare, e ca tat-su'.

fug la fiu-mio, ca-mi duce in living toate pernele din pat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, nici eu nu manancam ardeii din ciorba...ii scoteam afara si lasam doar carnea. Nici ardeii de la ardei cu varza nu ii mananc ...nu stiu de ce. Crutoane, adica paine in supa mancam cu supa de chimen, sa stii ca mie imi place. Chiar demult nu am mai facut...trebuie sa fac ca mie si la Sandra tare ne place.
In Turcia am gustat o ciorba...portocalie era oribila (era de morcovi si nici dani nu a mancat-o), apoi am mirosit alta era de naiba stie dar mirosea oribil, intr-o zi era de ciuperci si am ridicat capacul am mirosit si al lasat-o acolo. In Turcia nu am mancat deloc ciorba ca nu mi-a placut. La bulgari sunt bune ciorbele, cel putin mie mi-au placut.
Maraki, eu cand fac prima oara in an vinete proaspete le prajesc, curat las sa se scurga, toc si le frec bine bine cu ulei. Pun ceapa si mancam. Asa caldute cumva. Vai ca imi ploua in gura deja. Apoi fac numai dinalea cu maioneza...multa sa fie albe ...noua ne plac.
Merg si eu la nani, am mancat varza scazuta cu carne ca asta am facut pt maine de amiaza. Si am mai facut ciorba de rosii cu galuste.
Si atat ca ne ingrasam.
Noapte buna...maine imi cumpar vinete.
Voi faceti chiftele din dovlecei? Sunt mortale...se fac ca si cele de carne doar ca se poate pune faina sa le ingroase. , Am reteta daca vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu fac chiftele din dovlecei. cam tot timpul anului fac, cand ne e pofta, cumpar dintr-aia verzi=zucchine. acum vara iau de-ai nostri.
Vinete nici eu nu am luat inca, sa coc. caci am luat pt. ghiveci.
astea proaspete le fac si eu fara maioneza, doar cu ulei si ceapa.
Ma uit la pozele Biancai si Danei Ene si la tv cu mine.
Marco a adormit numai dupa ce l-am pus la el in pat, asa ca nu mai dau din taste sa nu-l trezesc.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi, nu am reusit sa intru ca am fost tot pe drumuri, de la Cluj la Felix, apoi la Nasaud unde sunt acum si astazi o sa ajung iar la Cluj. Noi suntem ok, i-am facut ieri vaccinul lui Alain si spar sa scapam cu bine, nu mananca....deci ca de obicei.
Merg sa citesc din urma si revin, m-a trezit un vecin care isi demoleaza casa de di;ineata si uite asa imi beau si eu cafeluta cu voi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Maraki, nu prea inteleg cu ce ai spus cu ''intrebarile indiscrete''
Nu ma prind la ora asta!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa citesc in fuga cate ceva.
Bianca LA MULTI ANI! pentru Sandra,
Giova m-am uitat la poze sunt tare dragute, e mare Marco.
Maraki au inceput reducerile in Germania ?
Cristina, felicitari pentru progresele lui Razvan.
Cam atat am retinut, va salut pe toate si transmit salutari tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici...si eu la munca.
Silvi, multumesc, distractie placuta acasa.
Toanca, tot la cafeluta? Cum esti cu maseaua?
Giova de cand incepi serviciul? Din septembrie?
Eu am de lucru de nu imi vad capul...trebuie sa fac azi salariile la 12 firme plus contabilitatile pana in 25 maxim. Ma asteapta stat peste program cu siguranta daca m-am distrat. Dar ce conteaza...a meritat
Spor la treaba tuturor.
P.S. Azi merg prin piata sa imi cumpar vinete si de cina aia mancam...frecate cu ulei si ceapa, cu ardei, rosii, castraveti.

Mergi la inceput