Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (293)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
citat din mesajul lui Giova

acum am ajuns acasa. vreau sa fac o ciorba de ardei umpluti si pe urma afara, caci s-a facut cald si la noi.

fug la treaba, pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Nu am auzit in viata mea de ciorba asta, ai gresit cand ai scris?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bombo m.a luat cu frig cand am citit de Jasmine Spray-ul ala era foarte bun, macar daca stiai compozitia si sa fi gasit la farmacie sub alta denumire. Asa avem si aici probleme cu sistemul,nu poti lua aproape nimic fara reteta Nu mai faceti gratar in prezenta copilului, sa fie cat mai departe de grill...Tu ai grija cu sarcina, sper sa te tina cat mai multe saptamani, sa ajungi macar la 37 depasite Asa simteam si eu presiune inainte sa nasc, incearca sa stai cat mai mult la pat

Bianca, La multi ani pt Sandra I-a placut cadoul de la voi?

revin mai pe seara, merg sa-l trimit pe Giorgos jos sa cumpere ceva..as manca ceva si nu stiu ce

p.s. Cosmi ai pus poze cu voi de la mare?

Toanca nasol, ai vazut daca ai pus intrebari indiscrete mai demult.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, chiar exista ciorba asta... nu-i greseala. Eu n-am mancat, dar am auzit.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pentru prima data, Razvan mi-a cerut sa instalez cortul lui de jucarie. Doamne si ce joaca pe noi....
Maraki, mi-ai dat de gandit: si eu as manca ceva, nu stiu ce, cred ca mancare indiana, picanta... comandam daca iesim la plimbare, caci cik ar fi ceva sperante...

Restul mamicilor, ce mai faceti? dati si voi o veste pe aici...

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Astery eu l.am trimis pe Giorgos la turci si mi.a cumparat vinete coapte Am facut salata de vinete si una de sezon Nu am mai iesit afara, bate vantul cam tare si sant vreo 20 grade daca nu mai putin.Mancarea indiana e super buna

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki chiar e ciorba de ardei umpluti. Compozitia e ca si pt. perisoare, doar ca se baga carnea in ardei. Ii da un gust super bun ciorbei.
Bombo of saracuta de Jasy. Lasa ca uita pana se marita, in ce priveste cicatricea...asta e acum...nu ai ce face. Ai grija de tine, ca musai sa mai stea bebelina acolo inca vreo 2 luni.
Cristina asa deci...azi nu ati iesit afara.recuperati maine.
Distractie faina cu cortul.
azi mi-am luat caise si mi-am adus aminte de dulceata ta. tare bine suna, dar sunt cam comoda in a pune in practica. Pt. orice eventualitate, imi trimiti si mie reteta? daca nu o fac eu...poate o plasez bunicilor.

Oricum...nu am facut ciorba nici la ora asta. nu am iesit nici afara ca nu a vrut domnisorul. pe la ora 20 urla ca vrea la tobogan, dar cum tati a venit sa stea putin cu noi acasa....caci e ziua unui amic si au iesit intre baieti la o terasa.

am facut o supa-crema de ciuperci si am mancat cu crutoane. a mancat si marco la greu, asa ca sunt linistita.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu pe aici...mi-am terminat treba, casa arata cat de cat a casa nu a debara de haine.
Multumesc mult de urarile pt Sandra .
Giova, da frumoasa surpriza, i-a placut si ei. Zi-mi cum faci supa crema de ciuperci ca nu am facut niciodata. Am mancat dinaia la plic si atat. E buna sigur, mie imi plac ciupercile.
Maraki exista ciorba de ardei umpluti cum exista si ardei umpluti (scazuti sa zicem)...aia se fac cu sos de bulion(se pune zahar in el) si e felul doi. Mie nu imi place...adica mananc daca trebuie dar nu am facut de ani de zile mancarurile astea, de cand am mers intr-un an la mare (1995) si soacra mea ne-a facut ardei umpluti sa mancam si toata noaptea pe tren numai ardei am . Mi-a ramas mie un fix acolo.
Astery, fain cu cortul, eu nu mai am loc de el. Pana sa fie Dani si inclusiv anul trecut l-am mai pus dar acum gata ca e plina casa de jucarii.
Bombo, of saraca Jasy...sa speram ca crema o va ajuta si nu ii va ramane urma. Si Nelu are o creme in casa (expirata) dar daca te arzi nu lasa cicatrice. De asta o tinem, e pe baza de argint, daca te dai cu ea pe corp si ieri la soare zici ca te-ai dat cu argint...se inngreste...ma rog. Cauta pe acolo crema pe baza de argint ca 100 % e buna, testata de n persoane. Iar cu sarcina...stai frumos in pat cu diazepam (daca dinala ti-a dat) si gandeste-te la bebelina.
Revin...sa incarc niste poze d ela mare ca am facut o gramada...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am pus ciorba la foc, Marco e in cada cu moto (o spala) si eu pe net. Il mai las 5 minute si pe urma il spal si-l scot de-acolo.

Bombo da, crema pe baza de argint...stiu din Italia cand m-am ars la cuptorul cu pizza. e super buna, cica reface pielea. Mie nu mi se mai vede nicio urma si aveam ditamai arsura pe umar.
Bianca pai de la plic e supa-crema. doar ca mi-am adus din Italia, astea de la noi nu sunt asa de bune. Imi pare rau ca numai un plic am luat, dar poate-mi mai aduce sorella in toamna.
hai pune pozele...daca tot sunt singura acasa...culc copilul si pe net cu mine.

_

Mergi la inceput

Giova si mie imi place ardeiul gras in orice mancare dar la ciorba daca nu e taiat marunt.....nu stiu daca l.as manca asa....ce fericita este ca mananca bine Marcolino In privinta asta va invidiez
Bianca stiu de felul doi ardei umpluti Soacra-mea la mine a mancat pt prima oara asa cum se fac la noi in Ro Ea face cu foarte mult orez si o idee( cat sa vezi niste puncte maro pe ici/colo ) carne dar si aia e de vita Sant buni si astia grecesti dar nu se compara cu ai nostri

Cosmi cand pui poze?

mi-am amintit ce se pune cand te arzi: bulion!!! Doamne fereste sa fie nevoie dar e bine de stiut!Am invatat si eu de la socrosenie, dupa ce pui bulion nu mai simti absolut deloc usturime, cu urmele nu stiu ce sa zic, eu m.am ars la un deget pe plita incinsa de la aragaz Am pus ca fraiera mana special, sa vad daca este rece( dupa ce gatise socrosenia, eu spalam vasele si vroiam sa ma apuc si de aragaz )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova m-ai luat fix cu 1 min Ce au plicurile Knnor sau Maggi? Eu din astea cumpar de aici cand am pofta de vreo supa mai altfel...banuiesc ca si in Ro sant la fel ca e aceeasi marca....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput