Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 5
unducthable spune:
Lucialu , io am lesinat de vreo 5 ori pe numarate la toata viata mea ... nu vreau sa stiu ce tensiune aveam ... se pare ca sunt taaaare sensibiloasa .... dar au fost la intervale mari de timp , prima fiind chiar prin clasa a 7-a , sunt domnisoara rau de tot .
o sa tin cont si eu de complexul de B-uri , multumesc !!!
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Lucicule
, EPO este Evening Primrose Oil sau Luminita de seara. Despre asta iti ziceam ca nu trebuie luat decat pana la ovulatie, dupa aceea ulei de seminte de in.Pastilutele de EPO sunt de 500mg, iar ei spun ca trebuie luat intre 1500 si 3000 mg/zi. Legat de acid folic de la Zentiva, intr-adevar nu se mai gaseste in farmacii, eu acum iau tot de-asta de la Doppel Hertz, cu complexul vit. B
Ioana
, te asteptam cu vesti bune !
Diana
, iti urez relaxare totala in luna august, sa vii cu bebe la purtator
!
Ancutzule
, nu ne mai vizitezi deloc? Ce iti face bebelina?
Ai mai vazut-o?
Pup toate fetele dragi si sa veniti cu vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mitzura26 spune:
salut tuturor si felicitari Ioana! Tu care astepti de atata timp minunea meriti bebe in dublu exemplar..adica doua minuni..asa ca bunul Dumnezeu sa iti ajute si noua tuturor.![]()
EU dragelor vroiam sa va intreb care sunt simptomele astea de dupa injectii? eu fac zoladex si nu am nu stiu ce manifestari fizice ..adica ma dor putin sanii si atat...in schimb sunt un pachet de nervi si nu stiu ce ma fac 4-5 luni.sotul meu drag sarcul nu stiu cum o sa ma suporte ca eu nu ma suport...![]()
Daca aveti vre-un remediu...pls help..
unducthable spune:
Magdita , multumesc pentru urarea Ta , sa o auda Dumnezeu. 
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Mitzura
, imi place nickname-ul tau
, mai ales ca Arghezi e unul dintre poetii mei preferati, pentru calmarea sistemului nervos iti recomand Magne B6 si ceai de sunatoare. La mine functioneaza
! Iti urez sa treaca repede aceste luni, fara prea multe efecte secundare, insa cu rezultatul mult asteptat : II!
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
Kia spune:
Buna fetele
Am si eu o intrebare la voi.
Am endometrioza (am depistat-o acum 7 ani), m-am operat in 2006 si n-am reusit sa raman insarcinata pana in prezent. Ieri am aflat ca am din nou pe ovarul stang (un chist de 3 cm).
Din cunostintele voastre, are rost sa fac inseminare? sau e inutila? a ramas cineva cu endometriza prin inseminare? Nu de alta da macar sa nu ma mai agit si cu asta, sa ma apuc sa fac iar HSG si n analize....
Mersi mult,
Alina
magdita spune:
Kia
, eu te-as sfatui sa faci o laparoscopie, sa iti scoata chistul, si dupa aceea tratament cu diphereline minim 3 luni. Sunt sanse destul de scazute sa reuseasca IA sau FIV cu endometrioza, mai ales daca nu a fost curatata prin laparo. Bafta multa si sa iei hotararea cea mai buna !
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aris26 spune:
buna ziua tuturor!
ioana, felicitari.iti doresc doi gemeni frumoshi si sanatoshi peste vreo 9 luni.
stiu ca nu am mai scris de mult dar am citit cat tot din umbra![]()
eu am facut laparo, rezulatat endometrioza, acum o sa incep diphereline in a doua zi de cm. asha ca, sunt pe tusha pana la iarna.
kia - eu zic sa faci laparo nu hsg. despre shansele prin ia, si eu sunt curioasa.
bafta tuturor!
Kia spune:
Fetele, sa mai fac o laparo no way. Ar fi a 3. Pe prima am facut-o in 2005 , a doua in 2006 (reusita 100%). Prima a avut o reusita de 0% ca cred ca au uitat de ce ma opereaza :). Dupa 2 luni aveam aceeasi dimensiune a chisturilor, si sa nu imi zica ei ca s-au refacut identic in 2 luni.
De asemenea, daca as mai face inca o laparo mi-ar micsora foarte mult ovarele (si asa micsorate de la curatarea precedenta). Medicul mi-a sugerat FIV dar nu vreau sa fac. De asta ma gandeam la IA, dar daca ziceti ca no chance, asta e, adoptam.
Tratamentul cu Diphereline sau cum ii zice mi se pare absurd.
Mersi mult de info.
Singura solutie in care inca mai sper e acupunctura. Ati incercat ? Eu fac de juma de an la Codrut Tutu care zice ca vindeca endometrioza. Era un subiect pe aici pe forum despre el dar nu il mai gasesc.
Alina
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Am vorbit cu Ioana noastra si e cumintica, are in burtica 2 embrionasi frumosi de cate 8 celule fiecare, calitatea I, acum trebuie sa stea cumintica, sa vorbeasca cu ei, sa-i iubeasca si DD o sa aiba grija ca ei sa creasca in burtica pana la 9 luni. Iti tin pumnii draga noastra prietena, sa ne vedem peste doua saptamani sa avem ce sarbatori

Pup toate fetele, merg sa o adorm pe pitica care-si suge degetul intr-un mare fel spre disperarea maica-sii
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .