se poate divorta "pe ascuns"/in lipsa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

livia, nu mai stiu exact, dar am citit pe forumuri ca nu mai e necesar acordul sotului in cazul in care copilul e incredintat cu hotarare definitiva. Sper sa nu gresesc, incerc sa gasesc ceva despre asta si revin.

am gasit aici: http://www.dreptonline.ro/raspunsuri_juridice_intrebari/raspunsuri_intrebare.php?id_intrebare=9288

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

multumesc mult fetele!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Daca copilul i-a fost incredintat ei, sotul a fost obligat la plata unei pensii alimentare.Sa-l santajeze ea pe el "daca semnezi pentru copil, renunt la pensia alimentara ce ar trebui sa o platesti copilului pana la 18 ani sau chiar mai mult" si punct.
Livia....cati ani are copilul surorii tale?Sunt interesata deoarece verisoara mea trece printr-o situatie asemanatoare, doar ca ea e aici, in Germania, a lasat fetita(9 ani) cu el, iar el a plecat in Siria la nunta nepoatei sale, lasand copilul in grija unor veri de-ai lui.Eu i-am zis fetei sa mearga acasa, in Ro si sa introduca cererea de divort urgent, iar pe el sa-l "parasca" la Protectia Copilului sa-l decada din drepturile parintesti.
Scuze....acum am recitit si am vazut ca are 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dupa cate-am citit magarul ala e ahtiat dupa bani.

Sa se puna de accord...x bani in schimbul semnaturii...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Daca are hotaratea definitiva si irevocabila prin care i s-a inctedintat fetita NU mai are nevoie de semnatura fostului sot.Prezinta o copte la vama si DRUM BUN!

sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Dupa cate-am citit magarul ala e ahtiat dupa bani.

Sa se puna de accord...x bani in schimbul semnaturii...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Sa-i mai dea si bani????Eventual doua palme poate ii mai revine ceva la loc, in cap.Dupä ce a facut-o sa treaca prin toate cele si sa-si abandoneze serviciul care abia il incepuse...m-am razgandit, nu doua palme, ci doua suturi in ....oricum asta inseamna un pas in fata

Mergi la inceput