se poate divorta "pe ascuns"/in lipsa?
Raspunsuri - Pagina 2
Alexa Ioana spune:
livia, nu'mi vine sa cred ce povestesti... din pacate, imi confirma banuielile ca niciodata nu poti sa cunosti un om cu adevarat... da' oricum, de acolo si pana a se purta asa cu copilul, e cale lunga...
in ce oras se intampla treaba asta ?
mult succes si multa putere surorii tale ! Doamne ajuta sa se termine totul cu bine !!!
A_Iulia spune:
Livia, aveti neaparata nevoie de un avocat, si unul de aici, el va va sfatui exact ce e de facut. Povestiti avocatului tot, inclusiv tratamentul la care este supus copilul acum.
In locul surorii tale maine mi-as lua bilet de avion spre Romania si de poimaine as merge la interviuri pentru un job aici. Lunile astea de vara pot fi un castig mare pentru ea, daca va veni sa locuiasca cu copilul, deci micsoreaza sansele de reusita ale sotului.
Sa faca un efort acum.
Adina + Olivia Q1.04
lorellay spune:
Oribil...ce om....Cum sa mai ai incredere in cel de langa tine cand auzi grozavii dinastea?!
Sa ne tii la curent cu ce se intampla...
Cautati un avocat bun, sa nu aveti surprize..unul "bataios"...poate gasesti pe cineva sa-ti recomande...
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
livia spune:
-va veni in tara si va lua legatura cu un avocat cat mai curand...nu mai rezista sa stea acolo!!!
-ea e plecata de anul trecut din septembrie la insistentele lui ca "el vrea sa traiasca bine!"...
-noi (eu,mama si alte rude) i-am zis sa mai ramana si sa vada cum face,sa-si rezolve frumos treburile,nu in pripa ca sa le lase oamenilor de acolo "un gust amar" ca uite iar am avut o romanca si era de asteptat ... intelegeti voi!
Si cand ma gandesc cat s-a chinuit sa plece si ce bucurie a fost ca a primit un contract pe un an...si ce planuri isi facea cumnatul meu,ca o sa isi ia masina buna,o sa plece in concedii chiar mai aveau in plan, cand se intoarce sa mai faca un bebe...s-a ales praful de tot!
multumesc inca o data ,din suflet, de sfaturi!
livia spune:
cum poate mama sa-l scoata pe cumnat(ginerele ei)din spatiu locativ?in septembrie va fi infatisarea si ea ar vrea sa nu mai uziteze de adresa ei pana atunci...
el se tot imprumuta la banci si da adresa mamei iar cand nu plateste, mama primeste plangerile/somatiile acasa si nu mai vrea,nu mai suporta psihic dupa cate a facut...!
el de un an nu mai locuieste acolo(sta ilegal cu inca 2-3 familii cu copii+proprietarii intr-o casa) dar tot continua sa dea adresa mamei fiindca asta ii ofera credibilitate oriunde are nevoie de o adresa fixa...mama e disperata si vrea sa dovedeasca ca e si mincinos cand va veni timpul sa se infatiseze la proces...
imi puteti da un sfat?stiu ca mama apartine de buftea...Unde trebuie sa mearga,ce trebuie sa completeze,ce cerere,taxe,etc....
multumesc mult-mult de ajutor!
livia spune:
revin cu ce s-a mai intamplat...
a vorbit mama cu ginerele si (el) este de acord sa-l scoata din spatiu ca sa nu se ajunga la proces!!! sunt asa de bucuroasa!
acum m-am uitat sa vad ce acte trebuiesc pt.asa ceva si nu gasesc...stiti cumva o adresa unde pot afla?
multumesc mult-mult!
livia spune:
Va multumesc mult pt.indrumaaaari!
Azi a fost ultima infatisare si...a castigat sora mea copilul!!! E asa de fericita...
Problema e...cum si-ar putea lua fata cu ea in Italia? Avocata zice ca doar cu semnatura de la el daaar ,asta sigur nu ar obtine-o fiindca el a zis ca nu o sa mai semneze nimic, ca nu o sa mai auda de el vreodata!!!
Este o sansa/portita?
Va imbratisez si multumesc din suflet pt.sfaturi...fara voi nu ar fi reusit!
maru spune:
Felicitari!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
lisa79 spune:
felicitari!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
valentinag spune:
Felicitari surorii Livia!
Cat despre luat copilul fara acordul lui,greu..daca nu imposibil...
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea