FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 4
BoboMom spune:
Alina, eu am stat in apropierea garii de est (Keleti Palyaudvar) si mergeam la Kaali cu metroul pana la Moskva Ter, dupa care luam autobuzul 21 rosu (nu e rosu autobuzul, dar sunt doua autobuze 21 - unul e numit negru - respectiv e scris cu negru numarul, iar altul rosu - numarul e scris fie cu rosu fie cu galben - oricum ambele ajung la Kaali, doar ca cel negru face mai multe statii). Pentru a lua autobuzul, cand iesi de la metrou, cam la 20 de metri sunt niste trepte (sunt doua seturi - unul in stanga si unul in dreapta - ambele duc in acelasi loc). Dupa ce urci treptele respective, vezi statia de autobuz. Nu mai tin minte cum se numeste statia unde este clinica (este chiar in statie), dar stiu ca incepe cu P si ca este a treia statie de la Moskva Ter daca mergi cu 21 rosu. Pot afla mai multe informatii daca vrei. Cu taxiul nu am mers deloc prin Budapesta, pentru ca mijloacele de transport in comun circula foarte bine. Nu am mers in viata mea cu transp. in comun cat am mers in Budapesta. :) Daca te mai pot ajuta cu informatii, trimite-mi PM.
Laura
BoboMom spune:
Alina, am uitat sa specific ca trebuie sa iei Metroul Rosu (sunt 3 linii de metrou - rosu, albastru si galben).
alina_37 spune:
Laura Garner multumesc pentru informatii, le pastrez bine de tot pentru data urmatoare si le voi folosi mai ales atunci cand voi sta in Budapesta pe timpul stimularii si monitorizarii. La dus catre clinica am rezolvat cumva: am gasit site-ul oficial de promovare a turismului in Budapesta si am vazut ca ei fac aranjamente pentru a te lua cu masina de la gara sau aeroport. Le-am scris, ei au fost tare prompti si amabili, mi-au trimis un voucher si pretul (19euro), astfel ca o masina+sofer ma va astepta la iesirea din gara. M-am linistit complet cu ocazia asta. Dilema mea e legata de plecarea inapoi si de timpul pe care il voi face pana la gara. M-am decis sa imi fac totusi rezervare mai devreme: daca prind trenul, e super, daca il pierd, asta e, asta sa fie singura pierdere.
Ceea ce ma bucura este ca pe masura ce consult forumul si primesc raspunsuri la intrebarile mele, ma linistesc si astept cu nerabdare tot ce urmeaza.
adaca spune:
jovana Felicitari si sarcina usoara !
andicu cu intaziere LA MULTI ANI FILIP! - am fost absenti

camelia&cosmin nu va pierdeti speranta, o sa vedeti ca intr-o zi ne veti da si vestea cea mare![]()
![]()
![]()
![]()
miha2004
x4
borzasimo ![]()
![]()
![]()
![]()
crisis am o veste proasta pentru tine. Nu cred ca ajungem vara asta pe la tine, cred ca stii de ce

tia sper ca sunteti bine
x4
leny ![]()
![]()
![]()
![]()
Bine ati venit ! celor mai noi fete din gasca noastra

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
Daca va fost dor de noi am pus poze noi la semnatura.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
georgia_c spune:
buna fetele
am nevoie de cateva sfaturi de la voi ... plssss help... am facut laparo , si mi s-a gasit ceva endometrioza nu f vasta , si un fibrom pe exteriosul uterului de 1.5cm .... ma gandeam sa incerc o inseminare , pana ma apuc de tratamentul cu diphe...so m-ar interesa , cateva detalii eventual pe PM , despre dr zadori , si inseminari ...care sunt pasii care trebuiesc urmati 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
atelocin74 spune:
Miha2004 , Klu , Raluca !!!!! voi unde mai sinteti ????
ca nu mai dati nici un semn ???? pai ????
pt toate .
gyongyi
sima1 spune:
Fetelor eu sunt suparata ca dr. meu Botnar merge in concediu din 20 iulie pana in 20 august si nu mai pot sa fac nimic.Sunt nevoita sa astept pana in septembrie .Offf ca nu mai am rabdare .va pupacesc si va doresc mult succes la toate.