*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

see you there.

18+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, eu va las, e cald rau in casa si se face si mai cald de la laptop.Am pus papa la facut si dau drumul la aer si ma pun in pat la TV.
Va pup, ne auzim maine,numai cu vesti bine!

Ramo 15+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana ma bucur enorm ca a nimerit pe mana unui ginec/unor gineci din categoria "asa da" ! Cunosc si categoria asta - acujm sunt pe mina un ui medic care nu misca in front pina nu se convinge ca nu e realmente totul pierdut , genul acela de ginec caruia si daca i se pare ca mai aude batai ale cordului amina decizia chiuretajului pina cind are convingerea clara ca e cazul sa intervina.
Si daca ei i-au lasat sentimentul ca ginecii au facut si fac in continuare tot ce este posibil e foarte bine atit pentru starea ei de spirit cit si pentru sarcina in sine.
Nu ne mai ramine , asa cum spuneau si fetele , decit sa ii tinem pumnii si sa ii dorim sa fie bine pina la final !
Si daca e sa o parafrazez : "eu simt ca va fi bine" !

Elilov pe la tine cum sta treaba ?

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor.....m-ati molesit de tot cu vestile...eram oricum de la caldura...deja sunt la a doua cutie de bere fara acool..
CATALINA...SUNTEM LANGA TINE CUI GANDUL SI CU SUFLETUL...floricica fetita o sa fie bine...
carmendu....aspenter iau ca o completare la clexane...pentru problema mea cu coagularea...
stiu ca nu prea se cade: dar as vrea sa merg si eu la circ...si m-ar interesa sas tiu daca a fost cineva la festival...

19+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Futuremother la sectia de avorturi unde am fost eu internata domnea curatenia, dar paturile si peretii erau vechi de cand lumea si pamantul. Am inteles ca s-au facut ceva renovari pe etajul unde se naste. Acum nush daca renovarile vizeaza aparatura medicala sau saloanele. Oricum, am ramas uimita de asistente la modul ca se purtau exemplar fie ca le bagai in buzunar, fie ca nu.
Tu cu ce doctor nasti?

Ramo

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Futuremother ti-am trimis PM.

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eu iarasi am ramas in urma cu cititul! Intru mai rar pe net.

Amalia ma simt bine acum , multumesc de intrebare! Aseara am avut contractii cred, pt. ca burta mi s-a intarit si era dureroasa. Catre dimineata si-a revenit. Daca nu ma lasau durerile luam un No-spa, dar nu a mai fost cazul. Miercurea viitoare m-am programat la dr. mea la contol. Si pe mine ma intereseaza subiectul cu concediul medical dupa 7 luni! Poate au raspuns fetele, mai citesc in continuare!

Mirtha sper ca esti bine!

catalina, nu pot sa cred! Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste necaz! Abia acum am vazut si eu vestea incredibila! Multumim brie ca ne-ai spus!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

kita sangerarile nu sunt normale, dar bine ca s-au oprit! Oricum, daca mai ai astfel de episoade, du-te urgent la dr! Bine ca BB a miscat si este vioi!

Elilov eu zic ca nu ai sa faci bubite pt. ca perioada de incubatie a trecut din cata am calculat eu. Nu?

monicus un pic de cacao sau de ciocolata nu dauneaza. Nici cafeaua in cantitati mici nu dauneaza!

Mirtha asa stiam si eu despre concediul medical. Eu aveam de gand sa imi iau inainte de a intra in prenatal. Multam pt. informatii! Ai grija de tine!

flori76 nu ne tine si tu in suspans! Ma bucur ca esti bine!

babyzapi poate ar trebui sa iti faci niste analize ca sa vezi daca nu ai anemie sau pb. cu calciul sau glicemia. Sper ca esti bine!
Fetelor, am vb. cu Catalina si mi-a spus ca nu este prea bine. Sangerarea nu s-a oprit si nu se stie cauza ei. Face tratament impotriva contractiilor. Sunt atat de ingrijorata pt. ea! Avea o voce atat de trista! Sa dea DD sa fie bine! doamne ajuta!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Diana impartasesc spusele tale... chiar la un anumit moment am avut impresia ca glumeste fata. e de gen no comment faza cu plecatul cred ca pana nastem o sa ni se duca buhul de tanti rele
hehe fetele va asteptam cu vesti de la echo.
Mirtha la mine na numai am los de vaitat o am pe mama internata numai ce a facut o criza renala desi nu are nici un istoric in acest sen...drum la buc pt spargerea pietrei.....etc..........
oricum in concluzie nici urma de bube Doamne Ajuta! Stiti cum cu voia celui de sus le-om duce pe toate la bun sfarsit
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

pentru Catalina si bulinele ei
20+Dimitrie

Mergi la inceput