*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 7
carmendu spune:
ramo -
mirtha - eu am sangerat rau la 6 sapt. aveam un ditamai hematomul care s-a eliminat in parte (cam cat un mar) cand eram acasa si restul cam in 3 saptamani.
m-am internat la medlife. dr nu-mi dadeau nicio sansa. dar nu mi-a sugerat nici unul avortul. intr-o noapte am sangerat rau si era o doctorita de garda care a intervenit prompt. dar mi-a zis ca n-am nicio sansa sa tin sarcina, ca in noaptea aia o sa avortez. adica m-a demoralizat, cum nu facuse niciun dr in toata perioada asta. ce sa-i faci? scoala din spitalele de stat din romania. si uite ca am ajuns la 18 saptamani, cu o embrioreductie la activ, cu un alt hematom, cu hiperstimulare...
eu cred ca daca e sa se intample ceva, se intampla, cu sau fara medici. m-am convins. daca embrionii sunt puternici, rezista.
si apoi trebuie sa gandim si noi, mamicile, pozitiv.
eu am inceput sa gandesc pozitiv. catalina a trecut peste perioada critica. apoi mai are o sansa. daca are posibilitatea sa ajunga in grecia, acolo o sa-i fie bine.
sa-i tinem pumnii. are nevoie.
18+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
carmendu spune:
imi spune si mi e cineva de ce a plecat banu?
poate mi-a scapat mie ceva. din cauza tantarilor?!??!?!?
18+ 
futuremother spune:
chiar, nici eu nu am mai vazut- o pe banu .... bine ar fi sa nu fi patit si ea ceva
18+
si 
Ramo2007 spune:
Banu, s-a mutat la odiseea de sept-oct, dar nu stiu de ce.....
Ramo
15+
Puiutul meu scump
leeloo5979 spune:
Depinde Mirtha asa cum ai spus si tu de medic...de situatie, de circumstante, de Dumnezeu. Eu tot ce pot spera este ca Dumnezeu va tine cu cele doua minuni si cu a lor mama, si le va permite sa se cunoasca in cele mai bune conditii, sanatosi si pe deplin fericiti!
Eu stiu un caz care exemplifica grozav asta. A ramas fata gravida chiar inainte de nunta, fericire maxima, sarcina merge bine pana in luna a 6 a (nu imi amintesc exact nr de saptamani) i se declanseaza contractiile dureroase si practic nasterea. Ajung dragii de ei in marea goana la spital si la medicul ce urmarise sarcina din prima clipa. Acesta da din cap si spune ca i se pare ca totul e pierdut, ca va naste copilul dar fara sanse de supravietuire, ca na', asta e, practic e avorton nu nou-nascut. Cu interventii ajung la Cantacuzino, unde dau de dr.Melania Russu (un medic destul de controversat de altfel, va povestesc mai incolo de ce), care ii spune cu franchetea care o caracterizeaza: draga, acest copil are sanse de 2% sa traiasca, si eu zic ca daca exista si sansa de 0,1% trebuie incercat! dar...sa nu te astepti sa vezi un nou nascut, ci niste oase imbracate in piele, si disproportii serioase, pentru ca acest copil nu a ajuns la maturitatea lui in dezvoltare.sa speram ca are puterea sa treaca peste perioada critica, si ca Dzeu tine cu noi!" Si a tinut, copilul s-a nascut nu avea nici un kilogram, dar plamanii se pare ca se dezvoltasera deja, copilul a supravietuit desi au stat in spital vreo 4 luni sub supraveghere. Analizele ulterioare au aratat ca acest copil nu are nici o problema de sanatate in ciuda conditiilor vitrege in care a venit pe lume. Fetita are acum 4 ani si este un copil perfect din toate punctele de vedere.
De ce am spus de dr.Melania Russu ca e destul de controversata? Dati un search pe google si aflati ca a fost implicata intr-un scandal medical de acum ceva ani buni, care nici acum nu si-a gasit solutionarea din pacate pentru partea vatamata (nu ma hazardez sa va spun eu o poveste atat de trista) si ca multe paciente ii contesta caracterul si purtarea (printre care era sa ma numar si eu, dar mi-a fost de ajuns o singura intrevedere, ca sa spun nu...eu imi doresc un altfel de medic si de om) dar sunt si suficiente cazuri pe care le cunosc eu si care au fost soldate cu succese notabile din punct de vedere medical.
De aceea spun ca sunt multi factori de care depinde o viata, iar eu ma rog pentru Catalina si cele doua minuni de vieti pe care le poarta sa izbandeasca!
diana21 spune:
Banu a plecat la odiseea la care a plecat si Maryb
!
Mirtha, din fericire, Catalina este pe maini bune, dr. fac tot ce le sta in puteri sa SALVEZE sarcina, chiar azi i s-a spus ca maine, daca inceteaza contractiile, i se va face cerclaj! Dr. ei o incurajeaza si se roaga pt. ea, chiar Catalina mi-a spus asta! A zis ca nu are ce sa le reproseze, toti se poarta impecabil acolo si fac tot ce pot. Am vb. cu ea acum o ora si zicea ca azi nu a mai avut hemoragie, noaptea trecuta, insa, a fost destul de nasoala...Acum era putin mai bine!
A suant-o si Dandusa si s-a bucurat foarte mult!!! Conteaza enorm sa stii ca ai prieteni in momente de genul asta!
Carmendu, si eu o sa merg la Pop in 24 iulie, la eco morfo! Azi ai eco? iti tin pumnii daca e asa, sa vii cu vesti bune!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
diana21 spune:
quote:
Banu, s-a mutat la odiseea de sept-oct, dar nu stiu de ce.....
Pa fata a intrebat ceva extrem de serios, daca si pe voi v-au muscat tantarii
, si nu i-ati raspuns. Ntzzz, ntzzzz....numai ca, din pacate, intrebarea ei a venit exact in momentul in care am aflat de pb. Catalinei...dar ea nu a observat amanuntul asta!_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
carmendu spune:
diana si eu mai am o programare la pop pe 24 iulie la morfo, la 6,30, la diagnosis. poate ne vedem acolo.
18+ 
carmendu spune:
aha, deci de la tantari i se trage!
18+ 
diana21 spune:
quote:
diana si eu mai am o programare la pop pe 24 iulie la morfo, la 6,30, la diagnosis. poate ne vedem acolo.
A, pai sigur ne vedem, eu am programare la 5! Dar pana ies eu de la eco, tu esti deja prin zona!
_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+