*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 5
ginye55 spune:
Nebunica ce profil frumos ne arata bebe al tau!
Andreyutza
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
leeloo5979 spune:
Ginye bine ai revenit, ma bucur ca ai trecut peste toate problemele si ca acum sunteti bine, este tot ce conteaza!voi doi sunteti cei mai importanti, sa parcurgeti cu bine drumul ramas!
catalina sa iti ajute dumnezeu si totul sa fie bine pentru tine si cele doua minuni ale tale!
Leeloo
20 +
http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
nebunica-zapacica spune:
Loren@ de fiare nu, dar burta mea e sac de box pentru el, asa ca nu e de mirare ce muschi face
Bravegirl mie-mi ia juma' de ora sa raspund ca tot timpul ma duc in urma sa vad cine ce a mai scris, uit foarte repede si eu
Ginye e deja model baietoiul meu, pozeaza de pe-acuma. Mi-au placut pozele tale, sunt 4D, se vede diferenta. Doc-ul meu s-a chinuit mult pana a reusit sa faca masuratorile pt ca BB era asezat cu spatele in sus si nu se putea face prea mult, asa ca nu l-am mai batut la cap si eu cu pozele 4D, doar profilul lui bebe a reusit sa-l ia mai pe la sfarsitul ecografiei.
20+
Bebe in burtica
Bubu drag
diana21 spune:
Ginye, vaaai, prin ce cosmar ai trecut si tu! Bine ca e ok acum, sper ca stai in pat, da? Nu inteleg de ce nu ti-au facut cerclaj, ar fi trebuit sa-ti faca! Pozele sunt spectaculoase, la fel si cele ale Nebunicai_Zapacica!
Catalina se simte destul de rau in continuare, are hemoragie mare si dureri!
Doamne, ai grija de ea si de puiutii ei!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 19+
loren@ spune:
Of ce vesti rele Diana...ne rugam sa fie bine...trebuie!
Bianca Andreea
Larisa Elena20+
brie spune:
ginye, prin ce ai trecut!! Sanatate multa iti doresc si sa dea DD sa fie bine pana la capat !
mamiseli, felicitari pt baietelul vostru.
bravegirl, felicitari si tie pt baietel.
In legatura cu catalina, vb cu ea zilnic de cateva ori pe zi, dar nu am ce vesti noi sa va dau.Ea este la fel de rau ca in ziua in care s-a internat....bebelusii se pare ca ar fi ok, micuta floricica este exact langa colul uterin intredeschis (de 3 cm) si cu piciorusele o loveste numai acolo. Se pare ca medicii nu stiu nici acum cauza hemoragiilor ei si se tem acum pt starea ei de sanatate.
Pe data de 30 iunie dr ei din Atena se va intoarce din concediu si atunci ea va pleca acolo sa stea sub ingrijirea medicului ei, care va lua cea mai buna decizie pt starea sanatatii ei si implicit a bebelusilor ei.
Oricum are niste dureri de neimaginat.....numai ea stie saraca prin ce trece.
I-am transmis toate vorbele voastre bune si faptul ca suntem toate langa ea si s-a bucurat mult.M-a rugat frumos sa va multumesc mult in numele ei.
Am sa va mai scriu in momentul in care ea se va simti mai bine sau daca imi da noutati cu privire la bebelusi.
O zi buna tuturor va doresc.
21+ Androniki
loren@ spune:
Brie sa ii transmiti Catalinei gindurile noastre si incurajarile..m-a emotionat f. tare ce ai zis tu de "micuta floricica" si nu sper decit ca se va opri si hemoragia si ca vor trece toti peste momentele astea grele!
Bianca Andreea
Larisa Elena20+
Mirtha spune:
Brie imi pare nespus de rau pentru Catalina. Te rog , cind mai iei legatura cu ea , sa ii spui sa nu accepte chiuretaj decit in conditiile in care are certitudinea ca sarcina nu mai este viabila. Eu sper sa nu fie cazul si lucrurile sa ia o intorsatura favorabila.
Mirtha 22+
brie spune:
lorena, da i-am transmis si am sa-i transmit incurajarile si gandurile voastre bune.
maria k, cred ca, din cate am reusit sa citesc asa pe diagonala, esti insarcinata???? BRAVO!!!! TE FELICIT DIN SUFLET!! A meritat concediul vostru, o sa aveti un copilas plimbaret.
21+ Androniki
elilov3 spune:
ginye cu incredere in dumnezeu vei trece peste aceasta perioada...oricum ti-am scris mai multe in PM. Sanatate iubita
bravegirl party party vreau si eu...referitor la bb prima oara dadea seara din picioruse apoi si dimineata acuma cand pofteste muschiul lui...iar noaptea de ma trezesc el chiar are party la mine in burtica
brie, diana imi pare rau pentru vestile despre catalina imi doresc ca totul sa fie bine si sa ajungem toate la termen cu bb-i nostrii. Sanatate multa ii doresc
fetele va si hai sa ne rugam pentru cele care trec prin momente grele si nu numai 'Doamne, iti multumesc ca ieri ai fost cu mine si ca si azi sunt sub protectia Ta. Ajuta-ma sa nu ma ingrijorez de ziua de maine, sa imi aduc aminte ca dragostea Ta ocrotitoare ma asteapta si in acel maine pe care nu il cunosc! '20+Dimitrie