*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 4
Mirtha spune:
Corina bebelul meu a miscat pe 07.05.2008 si a fost seara. L-am simtit stind cu mina pe burta - eram intinsa pe spate cu burta in sus. De atunci cca. 2 saptamini l-am simtit preponderent seara . Apoi usor , usor si dimineata . Apoi in orice parte a zilei. Sunt zile cind nu il simt decit incepind cu ora 23 si zile cind e cam ca la discoteca non - stop.
Sper sa nu va plictisec cu aceste povestiri pe care le tot repet.
Uneori se mai intareste burta in special inainte de a se decide sa loveasca.Simt un ghemotoc , burta incordata si tugluiata apoi flasca dupa ce a lovit ori s-a miscat.
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am uitat ca vroiam sa va intreb ceva...cele care l=ati simtit pe bebe:eu nu-l simt decat seara cand stau in pat. Dar nu simt fluturasi..ci efectiv simt cum loveste. Se simte si la mana si uneori se vede cum se misca muschii. De ce nu simt nimic ziua, e normal? Sau peste zi se odihneste si noaptea chefuieste? Sambata am fost la o nunta si ma lovea de ziceai ca vrea sa iasa. Se si intarise burtica.
==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu
Mirtha 22+
ginye55 spune:
Am mai citit di capitolele trecute (tot sper sa recuperez ce am pirdut ) Si am vazut ca mai avem un beietel: Andreyutza felicitari!
Marguta felicitari pentru fetita! Mai avem si fetite printre atatia baieti!
Elilov abia acum am reusit sa gesesc pertea in care spuneia ce e cu bubele, ca nu prea intelegeam. Curaj, mai e putin si trece perioada critica! O sa fie bine!
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
nebunica-zapacica spune:
fetele!
Ginye imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, ai grija de tine si de BB, sunteti niste luptatori amandoi, o sa treceti cu bine de toate!
Mamiseli felicitari pentru baietel!!!
Catalina suntem alaturi de tine, te asteptam cu vesti bune!
Bravegirl BB la mine misca mai mult dimineata si seara. Ziua, fiind noi tot timpul in miscare, eu ma gandesc ca de-asta nu-l simtim, poate el se mai foieste usor, dar miscarile sunt prea slabe si nu le percepem intotdeauna in agitatia noastra. Cel putin eu asa cred
Noi ieri am fost la eco morfofetala si ne-am vazut puiul..de fapt mai mult ni l-a aratat, sa ne convingem ce baietoi este el
, nu a stat locului o clipa, i-a trebuit doctorului o ora sa-l masoare si sa-l vada peste tot, totul e in regula, mie mi-a dat un tratament pt candida care se pare ca era prezenta la apel, colul e 4.2 si 4.1 la impins, ceea ce e ok, asadar totul decurge bine.
Am pus poze cu BB, de ieri numai la ele ma uit si ma minunez ce baiat mare am
20+
Bebe in burtica
Samburele nostru
Mirtha spune:
Ginye55 imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta descrisa. E bine ca s-a inchis colul dar acum e cazul sa gandesti pozitiv . Cit mai optimis poti. Nu spun ca nu este cazul sa iei in calcul si o nastere la 7 luni , ai deja niste antecedente care te indreptatesc sa privesti si aceasta ipoteza dar trebuie sa speri ca vei ajunge la termen. Multa , multa bafta pe viitor !
Andreyutza nu imi este familiar "diagnosticul" - rezultatul pus de laborator. In masura in care am ceva timp liber gogalesc pe rezultat si pun pe forum daca info. sunt edificatoare.
Mamiselli uite link pe masuratori : http://www.awog.it/crl.htm
Hera cu durerile de spate care radiaza spre solduri eu deja nu mai descurc. Dupa cca.1 ora de stat pe scaun trebuie neaparat sa ma ridic sa fac 10 minute de ture prin birou. Altfel imi iese prin ochi durerea.
Mirtha 22+
ginye55 spune:
Nebunica. Ma bucur ca echo a fost ok!
Mirtha incerc sa fiu cat se poate de optimista!
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
loren@ spune:
Ginye55 off. prin ce ai trecut si tu...dar Doamne Doamne a avut grija de voi...ma bucur ca esti ok cu colul acum..ginypral si doct. cind mi-a dat mi-a zis sa iau numai 1/4 de pastila sa vad cum ma simt...de atunci nu am mai luat ca nu a fost cazul.!
Nebunica mi-a placut bratul baietului!A tras de fiare?
Bianca Andreea
Larisa Elena20+
BraveGirl spune:
Ginye- ma bucur ca ai trecut cu bine de perioada nasoala si sper sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina la termen.
Multumesc pt raspunsuri fetelor. Cred ca bebe stie ca l-am parat la voi ca e lenes ziua pt ca doar ce m-a lovit. Cred ca pt ca stau cu laptopul in pat, linistita il simt. Ca in rest ma agit toata ziua.
==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Nebunica- felicitari pt eco!
Se pare ca sutn din ce in ce mai uituca.
==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu
andreyutza spune:
Ginye55 ma bucur ca acum esti mai bine. ai grija de tine si de bebe si sa dea Dumnezeu sa ajungeti la capatul sarcinii sanatosi. multumesc mult de urari.
Mirtha, ca de obicei prompta si nu ma uiti. multumesc mult.
ma gandeam ca s-a mai "lovit' cineva de aceeasi problema si poate imi da un sfat. de altfel chiar am primit de la Banu un PM si ii multumesc si pe aceasta cale. sper sa nu fie nimic grav si sa nu afecteze fatul pana la intalnirea cu dl doc.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
14+
ginye55 spune:
Loren BraveGirl
Fetelor, am pus poze cu bebe al meu la semnatura (Bebe sapt22). In prima poza se joaca cu cordonul ombilical, in a doua poza ne trateaza cu spatele(cam peste tot ne trateaza cu spatele ), iar in ultimele doua poze ne arata putulica .
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze