*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Am uitat ca vroiam sa va intreb ceva...cele care l=ati simtit pe bebe:eu nu-l simt decat seara cand stau in pat. Dar nu simt fluturasi..ci efectiv simt cum loveste. Se simte si la mana si uneori se vede cum se misca muschii. De ce nu simt nimic ziua, e normal? Sau peste zi se odihneste si noaptea chefuieste? Sambata am fost la o nunta si ma lovea de ziceai ca vrea sa iasa. Se si intarise burtica.
==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu
Hera25 spune:
Ah si eu as manca....si am luat deja 8 kg. Nu stiu ce voi face pana la sfarsit. Mai ales dupa ce m-a certat si dr Iosup, ca cica nu e prea bine. Probabil ca organismul va munci mai mult acum sa digere alimentele pe care eu le mananc in plus....Offff.
Eu am inceput sa am dureri si de mijloc, care se duc as aspre coloana, atunci cand stau mai mult eore pe scaun.
Catalina imi pare tare rau pt problemele pe care le ai, dar sigur esti pe maini bune. Asteptam vesti bune de la tine cat mai curand.
21+
BraveGirl spune:
Ce uituca sunt. Am schimbat semnatura...am ditamai flacaul.
==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Si eu am o pofta de mancare....as manca numai cartofi prajiti, ficatei, porum fiert
==========
Corina 17+
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
BraveGirl si la mine a miscat prima data la un botez, de la prea mult fum cred...acum are momente, cind ziua, cind seara..Ficat maninc si eu..pate cam de 1 sapt. am in fiecare zi pofta de el..azi iar am mincat!
Hera las ca esti mai supla ca mine..eu iar ma apropi de 10 luate..sa vezi cind ajung la Iosup ce se cruceste...deh...fara 20 de kg luate pina la final sunt sigura ca nu scap!Mi-au mai trecut durerile de coloana, dar acum 2 nopti au redescoperit durerile de solduri...cu mult mai nasoale!
Bianca Andreea
Larisa Elena20+
ginye55 spune:
Buna burtici!
Apar si eu dupa o lunga si si grea absenta. Am avut o perioada ingrozitoare petrecuta in spital. Totul a inceput in ziua cu premierea cand am vomat o zi intreaga. Am ajuns seara la urgenta la municipal unde m-au tinut vreo 3 ore pe perfuzii si apoi mi-au dat drumul acasa. Am crezut ca am scapat. Numai ca a doua zi am ajuns din nou la spital la urgenta acuzand dureti puternice in piept. Nici nu puteam sa respir. Durerea aparuse din cauza efortului depus cand am vomat. Ni-au facut si control sa vada daca bebe e bine si surpriza: mi se deschisese colul. Dar... mi-au dat drumul acasa. Tampita de doctora la care ajunsesem mi-a spus sa ma duc acasa sa stau cu picioarele pe pereti ca-mi trece. Numai ca eu m-am duc la gineca mea la Bucur si bine am facut. Dupa ce s-a minunat ca aia de la municipal mi-au dat drumul acasa cu colul deschis m-a internat de urgenta. Am stat in spital cam o sapt jumate pe perfuzii cu genipral si injectii de doua ori pe zi(no spa si scobutil). Mi-au dat drumul acasa cand mi s-a inchis colul. Acum sunt nevoita sa stau la pat mare parte din timp si m-am pricopsit si cu o anemie de toata frumusetea si o carenta puternica de fier.
Am zis ca totusi nu mai conteaza nimic, nici faptul ca stau la pat si nici ca ma indopt cu vitamine si fier si calciu, numai bebe al meu sa fie sanatos. Imaginati-va ce am simtit cand am vazut ca ma interneaza pe sectia avorturi. Eram ferm convinsa ca nu voi putea tine sarcina. Sper din suflet sa ajung macar la 7 luni de sarcina in caz ca bebe se hotaraste sa vine mai repede.
Catalina sunt cu gandul aproape de tine. Sa dea Dumnezeu sa putem sa ne tinem bebeii ijn brate sanatosi! Multa putere si incredere ca totul va fi bine!
Elilov
Revin dupa ca mai cirtesc ce ati mai scris in ultima vreme.
Pupici pe burtici!
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
Maria_K spune:
Ginye, Catalina sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste momentele astea!
Maria 4+
vine bb!
Pozele noastre
Hera25 spune:
Gineyee off prin cate ai trecut. Imi pare atat de rau....Dar e bine, ca esti bine acum. Asta e stai in pat si te odihnesti si bebe sigur va fi bine. Multa sanatate iti doresc.
21+
ginye55 spune:
Mi-am facut si morfofetala de trim II si bebe creste mai repede decat ma asteptam. E bine, foarte voios, da din picioruse mai tot timpul. Numai ca placenta mea care reusise sa se ridice a coborat din nou. Nu e lipita de col, dar nici mult nu mai e. O sa pun si niste poze cu bebe mai tarziu. Nu a stat decat cu spatele la noi si cu putica la interval.Se vede in toata splendoarea ei.
Loren am vazut ca la un moment dat ai intrebat de genipral (cateva capitole in urma). Eu zic ca intrebi doctorul inainte de al lua pentru ca da niste stari foarte aiurea. Eu de cate ori aveam perfuzii cu genipral in spital aveam palpitatii puternice si imi tremurau mainile. Doctora mi-a si zis ca imi face perfuzii doar daca le suporta organismul meu.
Vad ca avem multi baietei la odiseea nostra. BraveGirl Diana Crismargr Mamiseli felicitari pentru baietei.
M-a bucurat foarte mult vestea ca Maria K o sa aiba bebe! Felicitari din suflet!
Felicitari si tuturor gravidutelor care si-au facut analize si au avut parte de rezultate imbucuratoare!
Fetelor ma bucur mult ca pot sa fiu iar alaturi de voi pe forum!
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'
Poze
ginye55 spune:
Maria K Hera Dumnezeu va avea grija ca fiecare dintre noi sa-si tina puiutul in brate sanatos!
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'
Poze