*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele!
Andy hai ca ai fost tare cu pasaroiu cucuvea sper sa mearga vraja facuta de tine impotriva bubelor si zic si eu hrr,mars...
Otiliav nush ce sa zic cu linia la primul bb se vedea clar o linie maro pe mijlocul burtii. acum mea apare mai mult ca o linie paroasa culoarea maro nu o am....si na am tot baiat deci nush ce sa zic
criss703 bine ai venit sa cresteti mari si sanatosi si tu si bebele
fefele multumesc de gandurile calde fara bube au trecut 2 sapt mai avem de trecut una Doamne Ajuta
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele...mai stiti ceva de Catalina? Cum mai e?
Eu sunt bine..bebe nu misca cine stie ce, asa era si Bia, asa ca pina ajung la eco morfologica din 8 iulie stau cuminte...

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetele,

Mamiseli, felicitari pentru baietelul din burtica!
Se pare ca problema cu somnul e problema generala...ma trezesc de fiecare data cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta.Azi noapte imi era o seteee, m-am dus la frigider si am baut un pahar cu lapte si apoi m-am culcat...peste ceva timp, iar imi era sete, dar am baut apa ca era mai aproape de pat ...si m-am dus la toaleta de 2 ori...am fost tare plimbareata.
Babyzapi, ai grija de tine, poate ar trebui sa iti iei concediu pana iti mai revi.

Ramo 15+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mamiseli felicitari pentru baietel!!
Criss703 bine ai venit, sarcina usoara si la termen!
Babyzapi sanatate multa. ai grija de tine si de bebe.
Catalina sa stii ca ne in continuare pentru tine si pt bebei tai.

fetelor mi-a luat sotul ieri rezultatele de la secretie si i-a spus tipa de acolo ca am o infectie dar ca se trateaza. eu nu ma mai duc la doc pe care am avut-o pana acum si m-am programat la alt medic pe 2 iulie. problema e ca daca stau cu infectia asta pana atunci nu-l afecteaza cumva pe bebe? pe analiza scrie: frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite, frecventi bacili si cocobacili Gram-pozitivi. aveti idee daca e ceva grav ca pana miercuri stau cu inima stransa.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lorena, ai eco morfologica pe 8 iulie? la ce ora? Eu am tot atunci, dar la ora 13...
Ai idee daca Tutunaru este in tara atunci? Citisem la un subiect ca pleaca cateva zile in iulie...Ca sa stiu daca pot intra la el imediat dupa Iosup...caci altminteri trebuie sa mai vin o data, si sa iau coada la rand...ci cu copil mic, e mai greu, asa le rezolvam pe ambele dintr-un foc.

Flori, bine ati revenit acasa. Asa e, mai bine pt copil sa creasca alaturi de familie! Cu linia aia neagra, nu stiu cum e, daca e mai pronuntata e fata sau baiat (nu mai stiu exact), si daca nu prea e pronuntata, e sexul opus...

Intr-aevar multi baietei la odiseea asta. Cred ca anul 2008 este anul baietilor...din ce am tot auzit, majoritatea persoanelor gravide care nasc, sau pers. care au nascut in 2008 au beietei. De putine fetite am auzit...una e a mea, in caz ca raman fata - eu cred ca da...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Monicabo eu am la 14:30 si o sa fiu cam pe la 14 acolo...la cum se decaleaza programarile e foarte posibil sa ne vedem acolo...cred ca T este in tara ca m-a intrebat cind am eco morfo si nu mi-a zis ca ar fi plecat!
Andreyutza nu te pot ajuta ca nu ma pricep

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna! Nu am putut intra ieri, asa ca azi am citit si din urma. Catalina, imi pare rau sa aflu ca esti in spital, sper din suflet ca totul va fi bine si ma rog pentru tine si puiutii tai!
Mamiseli, felicitari pentru baietel!
In rest, fetelor, ce sa spun? Eu inca mai am stari de voma, pe BB mi s-a parut ca l-am simtit, dar nu sunt sigura, asa ca mai astept sa imi dea un sut sa ma trezeasca! Invat pentru licenta, dorm,am luat cam 4 kg in greutate( 16 sapt.) si doctora mi-a zis sa am grija, dar ce sa fac, ceea ce imi place sa mananc ingrasa, iar ceea ce nu imi place nu. Sunt sigura ca le voi da jos dupa nastere, asa a fost si cu Edy, dar la el nu am luat mult , la sfarsitul sarcinii aveam cam 12-14kg.
Va doresc multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cam liniste pe aici, cred ca ne-a molesit caldura pe toate...
Eu plec acasa, sa fac ceva de papa si apoi sa lenevesc.Observ ca imi e din ce in ce mai foame, cred ca o sa recuperez la capitolul kg...

Ramo 15+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Si eu am o pofta de mincare..tocmai am bagat creier pane si mama cred ca as minca un castron de cartofi prajiti de la Mc!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss-bine ai venit!
Ceva vesti de la Catalina?
Eli- iti tin pumnii sa nu-ti apara uratele de bube!
Pe mine m-a molesit caldura. Si am treaba pt ca maine avem petrecere intr-un club si sambata la noi acasa. O sa fiu zombi.

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput