*Gravidute de noiembrie-decembrie (49)*
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Ginye, cine sa-i mai inteleaga. In Norvegia mi-a spus ginecologul ca ei fac dupa 23 de saptamani daca a existat in trecut o pierdere de sarcina in luna 5-6 sau daca sunt gemeni. Pe forum stiu o mamica de gemeni care a facut cerclaj asa tarziu. Povestea ta seamana mult cu emotiile prin care am trecut eu cu Ana, la 16-17 iminenta de avort, col intredeschis, la 22 de saptamani era inchis bine, lung de 3,6 cm. Am avut tratament alilestrenol (progesteron) si No-spa sa nu am contractii si am ajuns in saptamana 42
. Tu iei ceva acum? La control cand te-a mai chemat?
Andy08, Carmendu, va astept cu vesti bune!
Mav, da-ne te rog un semn de viata!
Eu stateam si ma uitam pe listuta noastra si cred ca fiecare graviduta a avut emotii/probleme. Nu stiu unde-s sarcinile acelea perfecte de care vorbesc unele mamici. Ca la noi ba sangerari, ba Rh-, ba probleme cu colul, ba probleme de coagulare, ba hemoroizi, ba anemii, ba varicela/rubeola, dureri de spate, reineri de apa, contractii, si de abia ce am ajuns aproape la jumatatea odiseei. De aceea e bine ca avem un grup din care facem parte, altfel trecem prin atatea impreuna.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 16+
Maria_K spune:
fetelor scuze ca sunt off topic ![]()
acum am aflat ca nepotica mea de 4 luni e in spital la perfuzii. i s-a facut un vaccin si a facut reactie la el. era sa moara. au salvat-o in ultima clipa la spital! mi-e frica sa nu ramana cu ceva sechele ca am vazut o gramada de copii distrusi de un vaccin facut aiurea! nu stiu cum mai e posibil asa ceva in zilele noastre!!!
Maria
4+
vine bb!
Pozele noastre
Amalia spune:
Of, mai fetelor, ce de vesti proaste
Ginye55 ma bucur mult ca esti bine acum. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! Iti doresc multa sanatate si tie si la bebic si sa nu mai ai nici o problema!
Catalina ma rog pentru tine si bebeii tai, sa va dea Dumnezeu multa, muuuulta sanatate si putere sa treceti peste incercarea asta grea! Ma gandesc cu drag la voi si abia astept sa revii cu bine acasa, sa te "auzim" aici la odisee. La multumesc mult fetelor care ne tin la curent cu starea ta de sanatate si a bebicilor! Sa fi tare si sa gandesti pozitiv!
Fetelor, nu va mai gasiti motive de necaz singure!!
Nu mereu se raspunde la mesaje si nu se face asta din rautate! Ma refer si la mine cand spun ca ma gandesc cu drag la toate, dar apuc pe seara sa raspund la una, doua sau mai multe persoane...nu apuc la toate, uneori nu o fac complet, dar ma gandesc si la restul, chiar daca nu insir toate fetele
. Cu toate astea, va duc lipsa cand nu scrieti! Va rog din suflet nu mai PRESUPUNETI ca nu v-a dus nimeni lipsa si ca nimeni nu s-a gandit la voi. Totusi de asta suntem aici, sa ne sprijinim una pe alta!
Va pup dulce si va dau un
si o
la fiecare!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
21+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Maria_K multa sanatate nepotelei tale! Este incredibil cum in anul 2008 inca se mai intampla asa ceva
. Sa dea Domnul sa-si revina cat mai repede!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
21+
Luca Gabriel
Andy08 spune:
Amalia: Dar la mine te-ai gandit?
. Ca si eu am fost la dr. azi...Glumesc, draga mea, si sunt perfect de acord cu ce ai scris. Plus ca, cum am mai zis, eu sper ca fetele care nu scriu pe forum sunt la plaja, la munte, la mare....(desi se pare ca fetele care au lipsit vin si ne povestesc mai mult de probleme decat de sejururi la mare
).
Otilia: 
Am venit cu vesti de la dr. Consultul a durat 2 (sau poate 3) minute:
- ascultat inimioara cu Doppler (3 secunde),
- spus ca analizele de RH si HIV au iesit bine (1 secunda),
- intrebat daca am terminat testele pt. SD + raspuns ca maine mai am de facut un test de sange si apoi gata, asteptam rezultatul final (30 sec),
- spus ca am luat bine in greutate - 2kg intr-o luna (1 secunda),
- raspuns la intrebarile mele legate de aqua gym, arsuri la stomac, ecografii suplimentare pe care as vrea sa le fac (dar se pare ca doar daca e cazul voi mai face una in plus), oboseala si somn (1 minut si 25 de secunde).
Citesc din urma si revin.
Andy
15+
ginye55 spune:
Otilia mi-a dat sa iau in continuare no spa si scobutil pentru contractii.
Maria K sanatate multa nepotelei.
Amalia
Andy felicitari pentru analize!
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
ginye55 spune:
Otilia la control am fost ieri si mi-a zis ca am colul perfect inchis. Mi-a dat sa mai fac niste analize la sange sa vad cum evolueaza anelia mea si sa ma mai duc peste o luna la control.
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Andy08 spune:
Am vazut ca a scris Catalina la gravidutze prin FIV. Ne gandim la tine, Cata, si ne rugam in continuare pt. tine si pt. puiutzii tai. Multumiri Dianei si lui Brie pt. ca ne tin la curent cu evolutia Catalinei.
Ginye: Ai trecut si tu prin atatea.....Ma bcuru ca tu si bebe sunteti bine acum.
Maria K: Ii doresc sanatate nepotelei tale. Tu cum mai esti? Simtome, teste?
Otilia; Tu cand mai ai eco? Eu mai am unul (si ultimul) la 19 saptamani.
Eli: Pup gravidutza si doresc sanatate mamei.
Bebecris: Tu cum mai esti? Cu circul, nu te pot ajuta, decat daca vrei sa vii aici, la Cirque du Soleil. :)
Mirtha: Sper ca te simti mai bine. Cred ca noi doua suntem cele mai obosite burtici, ca tot timpul ne plangem sau plecam la culcare:). Eu dorm in fiecare zi la pranz.
Nebunica_Zapacica: Felicitari pentru rezultatele bune la eco.
Carmendu: Asteptam raportul de la controlul tau de azi.
Andy
15+
Andy08 spune:
Gynie; Multumesc. Ai vazut ce urat a iesit ce ti-am scris tie? Am vrut sa zic ca ma bucur ca sunteti bine amandoi.
Andy
15+
Otiliav spune:
Andy, sunt uituca, eu sunt cu o ora in urma Romaniei, dar uneori sunt pasare de noapte, daca nu am sotul cu mine fac ce vreau eu noaptea
.
Ginye, am citit acum, mamica de gemeni a facut cerclaj la 26 de saptamani la Cantacuzino, iar firul i s-a rupt la 37 de saptamani si a nascut gemenasii natural.
Am citit acum ca este inchis, ma bucur tare, se pare ca ai un col cooperant.
Catalina, stii ca ne gandim la tine, am citit ce ai scris la FIV. Atata vreme cat doctorii spera si noi trebuie sa speram si tu trebuie sa fii puternica, moralul conteaza foarte mult. Te imbratisez si ma
sa fie totul bine.
Asa de tare imi doresc sa fim toate fericite de Craciun si de Anul nou, sa trecem cu bine in urmatorul an si noi si bebelusii sa ne fie sanatosi si cuminti.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 16+