Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Dma_2007 se rezolva!
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Diarux cam greu cu poezioara in cazul meu,nu?
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

boti eu chiar vroiam sa te intreb cum e cu mag astea de confiscate, auzisem ceva de genu ca exista un magazin unde au chestii pt casa(perdele , covoare..)

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ankalaura e usunt din RMoldova. cu actele a ramas sa vina aia sa ma caute. am dus dovada ca locuim la sora mea...Problema este ca ne muta min curand la casa noastra , cand terminam cu reparatiile si va trebui sa-mi schimb iar actele dar astia nu vor sa inteleaga...Acum astept sa vina sa verifice dar sunt convinsa ca mai lasa cateva zile sa apara asa cand nu te astepti. ma enervez ca tre sa stau acasa...

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rux mey..nici io nu am avut asa..BH la gramada..acum de vreo cateva sapta,ani le sesizez...si acu' de 2 zile vad ca sunt mai dese si na...o leac de paranoia nu strica! adica strica..da' involuntar ma gandesc si la tampenii!!
boti wow..cred ca faceam pe mine..si in taxi..si burta deja la termen..si contractii dureroase..si la x minute.. no...da vaz ca te-ai tinut tare pe pozitii ma bucur ca se rezolva cu masinuca

cred ca ma retrag incet la somnic! va pupez pi tatiii!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

oana eu stiu asa - cele BH, nedureroase ( ma rog, uneori mai si dor un pic da nu tare) nu sunt periculoase, mai ales cind sunt neregulate. semnal de alarma ar fi cind vin regulat, si nu cedeaza in vreo ora asa la repaus, dureaza peste un minut. despre col eu personal nu cred ca teoria cu contractia si deschiderea colului inainte de vreme are vreo legatura, mie dr aici mi-a zis ca pt a se ajunge la col deschis prematur e rost de vreo problema chiar cu colul. sunt femei in travaliu cu mii de contractii si col deschis iok, deci eu cred ca are dreptate. nu stiu daca am fost suficient de explicita. eu m-am plins la dr odata de contractii si mi-a zis ca la peste 30 de sapt ce as vrea, sa nu am??!

39+ AMR 1 zi

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff in sfarsit am reusit sa rectific la listutza.
Irinuca, Ioana am mutat si la voi si am pus datele de la cezariana, Locca am pus med si spitalul, am trecut si noul pepenas in listutza si am rezolvat si cu, capitolele ca sa nu se mai lateasca pagina. Finally am reusit!
Biri si eu ca si tine sper ca Anka sa aiba dreptate.
Bai Boti da zii soro la piticul ala sa vina la mine ca il astept cu mare drag ii ofer de toate numai sa vinaaaa...Din alea la 3 minute ca nu ma supar, is fata cuminte si dragutza promit ca nu-l injur. Poti sa ii dai nr meu de mobil ca nu ma supar.
Miky, Biri, Kimmy eu va fac si eu ceva galerie poate poate se hotarasc bebeii ca eu tare vreau sa vina.
Uff atata m-a dus neuronul ca pana acuma m-am luptat cu listutza. Merg pe canapea ca vad ca am o durere de spate de mor si bebe se apasa f tare de azi dupa amiaza si daca stau in picioare si la dush m-a innebunit de aia am si asteptat sa fie Flo acasa in caz de am nevoie de ajutor. Oricum nu am curajul sa imi fac prea multe sperante ca mi-e ca oi ramane cu buza umflata si cu speranta in brate.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dma magazinele astea sunt pline de marfuri chinezesti de o calitate mai mult decat indoielnica, provenite de prin diverse containere de contrabanda confiscate prin port, replici palide dupa marci consacrate. Hainutzele sunt niste carpe triste, unele mai sunt si scumpe. Era plin de fuste galbene si verzi (culorile sezonului ) incepand cu 35 de lei bucata, bluze de doamne supraponderale, pantofi de vinilin, seturi de cesti din sticla chioara cu model de zici ca-s razatori din-alea de mere pentru sugari... trist tare.

Singurele chestii acceptabile erau niste seturi de galetushe pentru plaja, pentru copii, dar nici macar nu erau mai ieftine ca la marii retaileri, so...

Monica 37+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

boti m-am lamurait, merci

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MIKY ca de ce sa fie greu cu poezica, maica??? Las' pe mine ca incropesc eu ceva! greu e pentru fetele pe care nu le cunosc deloc...acolo e munca ...la tine deja e ...piece of cake!
OANAei, atunci m-am linistit!. Deci nu numai eu sufar de paranoia in forma avansata! that's a relief!Si mai mult decat atat! te-ai pricopsit cu mine pana in august! hahahaha

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput