Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mult ati mai scris,abia am reusit sa citesc.
Rontzy sa-ti traiasca bb David Andrei! Sa fie sanatos!
Alina parerea mea este ca Rayan seamana cu tine,este foarte frumos.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Diarux super poezia pt Rontzy!
Sursula ce bine ca nu s-a confirmat diabetul gestational.
Boti ma bucur ca ai rezolvat cu banca!
Oana contractii nedureroase am avut si eu din sapt 28 dar sunt normale,daca sunt dureroase sa iei un NO-spa.
Fetelor am luat de la farmacie un gel de la Mustela care scrie ca ajuta la tratarea vergeturilor aparute.Am pus o poza cu gelul pe picasa pt cele care vreti sa va faceti o idee.Sper sa fie bun.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

rux contractii de astea nedureroase..Braxton Kicks...eu simt ca burtica se face tare tare..nu doare nik...doar e asa un usor discomfort
"Contractiile Braxton-Hicks apar mai ales in trimestrul III, dupa saptamana 28; sunt contractii de "antrenament" ale uterului pt ziua cea mare, sunt din ce in ce mai frecvente pe masura ce sarcina evolueaza, si cel mai important lucru SUNT COMPLET NEDUREROASE (nu doare spatele, nu doare burtica, pot cel mult crea un usor disconfort, dar in nici un caz unul dureros). "

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Biribu vad ca si tu ca si Mada mai aveti doar o zi!
Camy eu te sfatuiesc sa dai totusi o fuga pana la dr!

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Diarux eu zic sa pregatesti poezica
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

tecky ...mda..stiu ca sunt normale...dar ma gandeam ca daca sunt prea multe, chiar daca nedureroase, sa nu deschida colul...; sunt curioasa daca gelul ala va avea vreun efect...mustela stiu ca e marca buna..eu am crema de vergeturi..si Sun zicea ca mustela are...so, anunta-ne de eficaitatea gelului

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Boticelina,Ankalaura fetelor eu nu stiu sigur daca nasc sambata,poate fi chiar vineri-oricum maine imi confirma exact dr mea ginecolog.Abia astept sa vina si ziua aia caci nu mai pot tine prea mult contractiile sub control.
Delia e nerabdatoare sa isi cunoasca surioara
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKY ms mult. . nu stiu ce sa zic cu cremele astea pentru vergeturi. eu nu prea cred in efectul lor benefic. eu zic ca e foarte important ce fel de corp ai! ca daca e sa se faca...poti sa dai si cu mama vergeturilor. poate sunt fete al caror corp reactioneaza la asa ceva...ma gandesc sa nu fie bani aruncati pe geam de pomana. oricum,. daca merge...da-mi de stire sa incerc si eu. eu le am de dinainte sa raman insarcinata, asa ca...
OANA stiu si eu ce sunt alea BH. ca de cand mi-s gravida...am cetit cate in luna si in stele! da ma miram ca deja le ai. eu nu am avut nicio contractie pana acum. sa nu ma intelegi gresit, nu le duc dorul!!!
MIKYCRIS S-A NOTAT, SEFA! POEZICA E PE VINE!

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

camy cum esti?

fetelor cu burtici mai mari imi puteti spune si mie ce analize ati facut pt trim 3?

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka in leg cu nasii: eu cred ca cel mai mult conteaza ce vreti voi, daca va intelegeti bine cu nasii de cununie n-are rost sa va complicati cu alti nasi,
daca vreti alti nasi ar fi frumos sa le ziceti
treaba e simpla

micky noi asteptam vesti, sa nu ne lasi in suspans

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Oana nu ma pricep io prea tare la contractii dar la mine au aparut alea BH de prin sapt 32, doar mi se intareste burtica. Azi insa a venit si piticul cu cutzitul , am simtit ca ma doare, toata burta era pietroi, maxi-taxi-ul gonea prin niste gropi pe la periferia orasului, telefonul se odihnea acasa, ce mai, peisajul perfect Cand am vazut ca nu trec nici 5 munte si mai vine una, era sa pun de-o coma, pentru ca si eu ca si Anka am niste socoteli...

Anka Maine vine si randul turului de pat, crede-ma ca daca ma punea cineva azi sa mai fac un pas ma prabuseam...

Ca sa nu va povestesc ca io am plecat de acasa de la 9 jumate, m-am dus special la un magazin pe care toata lumea il ridica in slavi, m-am dus ca la pomul laudat, ai-le-le, si cand am ajuns acolo am vazut ca e doar un mare magazin de confiscate, unde se calcau omuletzii pe cap ca sa cumpere toastere Victronic de 200.000 de mii bucata, din-alea care se strica dupa ce le bagi a 2-a oara in priza, papuci de plastic la 3 lei perechea, unde din fiecare parte ma lovea un cos in burta, doar de draci ca am avut rabdare sa-l parcurg mi-am luat o pereche de pantaloni scurti... si prosopul pentru moasa

Cred ca din cauza de ce draci mi-am facut a venit si piticul cu cutitul

Monica 37+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput