Tabara in Germania

Tabara in Germania | Autor: mamabuna

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
As vrea in iarna sa o trimit pe Alexa in tabara in Germania (sau Austria), pentru a exersa limba (ne pregatim pentru la anul la examenul la Goethe). Cum nu stiu de unde sa apuc aceasta problema orice sfat imi este de maxim ajutor. O seara racoroasa .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzana95 spune:

buna, eu cred ca nu este de ajuns doar timpul petrecut in tabara; daca tabara se organizeaza din Romania, toti copiii vor vorbi romaneste intre ei(se intampla si la cei mari).Daca vrei, ca fata sa urmeze scoala germana, trebuie de pe acuma sa vorbesti cu cineva sa o ajute la lectii, e destul de greu chiar si in clasa intai, unde se bazeaza mai mult pe conversatie. In Romania se invata serios, nu e joaca la scoala, precum in Canada; toti copiii au ajutor, iar unii chiar si in clasa a cincea, la gramatica si literatura germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

poti contacta scoala de limbi straine LEXIS.
Stiu ca organizeaza tabere de limbi straine in vara (functie de varsta si lb. studiata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

Multumec foarte mult pentru raspunsuri! Eu nu vreau tabara in Romania. In Romania merge in tabara cu gradinita 2 saptamini. Eu vreau o tabara in Germania sau Austria cu copii si profesori nemti. Doar asa va vorbi numai germana si va intelege de ce este nevoie sa invete germana (nu numai ca asa vrea mami). Pentru scoala germana cu lectiile nu este o problema pentru ca va merge probabil la afterschool la gradinita! Mai avem oricum ceva timp de facut planuri. Va tin la curent daca am gasit ceva, poate mai sunt doritori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

Scoala Lexis are tabere in Romania si in strainatate. Pentru cele din urma am vazut ca accepta doar copii mai mari (peste 10 ani).

Mergi la inceput