De ce se regasesc romanii prin toate colturile lumii si nu gasesc si eu pe cineva prin Turcia? Sunt convinsa ca sunt o gramada si pe aici, dar unde sa ii gasesc? Haideti dragii mei, intrati pe forum si hai sa ne intalnim
Yasmin
Turcia m-a fascinat de cand ma stiu .....ce ar fi sa ne povestesti cate ceva despre viata de acolo..si mai ales despre conditia femeii..
Sint sigura ca sint o gramada de romance stabilite in Turcia, dar , probabil ca nu stiu de acest site.Ai incercat la ambasada?
Si eu cind am venit in Iran nu aveam nici o cunostinta romanca si chir eram convinsa ca sint singura din Tehran , dar cind m-am dus la ambasada cu treaba, am fost invitati la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei si am ramas surprinsa , atunci cind m-am dus , sa vad ca erau peste 20 de romance(si inca am inteles ca nu venise toata lumea)
Incearca sa te duci la ambasada si sa ceri informatii despre romanii stabiliti in Turcia sau cei din zona apropiata zonei tale de rezidenta. Fi sigura ca iti vor da amanunte.
Fetelor, imi pare rau ca nu v-am gasit mesajele chiar la timp, tocmai am nascut o super bebeluta.
Kiki, intr-o zi o sa gasesc putin timp si chiar o sa postez un subiect in legatura cu asta.
Adibe, e chiar o idee buna, o sa fac asta cat de curand, de indata ce bebe imi da voie sa imi impart atentia
Pupici