Baieti cu cercei

Baieti cu cercei | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Mie imi plac tinerii si unii adulti, barbati, care poarta un cercel discret in ureche.Dar mi se pare deplasat ca un baietel mic , cateva luni sau anisori sa aiba cercel in ureche.
Voi ce ziceti ?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Mie nu imi plac baietii / barbatii cu cercel, indiferent cat de discret e... Mai nou am vazut ca sunt tare la moda cerceii cu pietricica alba .Sincer nu stiu ce poate fi masculin in asta.... Iar ca mama de baietel, mi se pare si mie deplasat ca unui bebelus / copilas, sa i se puna cercel. Nu stiu, ma gandesc ca acei parinti poate au avut o dorinta arzatoare de avea fetita, iar daca spre surprinderea lor a iesit baietel, incerca acum sa il feminizeze intr-un fel sau altul.... Nu stiu, eu asa gandesc. Este o parere strict personala. Sper sa nu ofensez pe nimeni. Repet asa cred eu, poate ma insel

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu cred ca mi-ar place si in plus nu mi se pare corect fata de baiatul respectiv. Alegerea asta trebuie sa o faca el pentru ca e o schimbare ireversibila a corpului sau. Aste e doar parerea mea.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu cred ca e doar o conventie ca fetele sa poarte parul lung si cercei, iar baietii parul scurt si fara bijuterii. Mie una nu-mi plac deloc bijuteriile la copii, dar nu am nimic cu cei care le folosesc daca stiu sa le puna cu masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

eu nu am fost deacord cu cercel la baiat.Daca el va dori ii treaba lui,sa nu zica ca eu sunt de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am fetita si nu i-a pus cercei si nici n-o sa ii pun...daca va vrea o sa isi puna ea cand va creste. Eu personal mi-am gaurit urechile inainte de nunta...de nevoie si gura soacra-mi

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am lasat la aprecierea lui,a vrut asa ca acum are un cercel,discret ce-i drept dar il are,deasemenea tot el hotaraste cand anume il poarta,de exemplu la scoala si la antrenamente nu si-l pune.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si mie mi se pare exagerare din parete parintilor care le dau bijuterii de mici.Ei oricum nu stiu ce poarta si ce valoare au asa ca este doar o fitza a parintilor.

Daca cand v-a fi mare vrea cerecel asta este alegerea lui ,io nu ii voi pune sau da bijuterii cel putin pana la scoala.(Are de la botez un lantisor finut si cruciulita,pe care daca v-a dori il voi da atunci cand stie ce poarta).

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nici mie nu-mi plac bijuteriile la copii.
cerceii mai treaca/mearga, m-am obisnuit cu imaginea....dar cand vad bratari, lantisoare la copii mici....

n-am sa uit niciodata, am vazut anul trecut la mare o fetita de 3-4 luni fffff frumusica, dar era pliiiina de aur...avea bratara la manuta, lantisor, cercei, si bratara la picior....mi s-a parut de foooaaarte prost gust.

eu nu i-am facut gauri in urechi fetitei.
(mie mi-au facut cand m-am nascut si am purtat cerceii doar pana m-am prins ca se pot da jos...si de atunci nu-i mai port)

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

la fetite e ok, cu toate ca si sotul meu a fost un pic suparat cand am aparut cu buburuzele purtand cercelusi (am fost singurele la o "plimbarica" la bijuterie ) A spus ca ele trebuie sa hotarasca singure daca vor sau nu sa aiba cercei, atunci cand vor fi mai maricele. (in fine, e discutabila notiunea de "maricele", pentru ca discernamantul de-a face ceva ce sa nu regrete mai tarziu... nu-l avem nici noi cateodata! )
insa la baietei.. povestea e alta: cand eram adolescenta imi spuneam ca daca o sa am un baietel o sa-i pun un cercelus finut si discret in urechiusa. Acum insa, "mare" fiind (si invatatoare pe deasupra!... ) daca vad un biet copilas in parc, pe strada, ca sa nu mai vorbesc la scoala - unde nu cred c-as accepta, chiar daca risc sa fiu considerata "invechita" - nu imi place, si cu asta - basta!
Bietii baietei, mai ales aia mici-mici...
Cred ca pana la urma sotul meu avea dreptate: lasati-va baietii sa hotarasca singuri ce vor! (dar dupa majorat!!! )

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Tattoo, nu?

Al meu a avut o idee de-asta pe la 12 ani cu un cercel in ureche. Si atunci am facut o regula: fara semne permanente pe corp pana e major (piercing, tattoo). Acu' are 17 ani si ma felicita ca nu l-am incurajat in idei, la varsta asta i se pare aiurea.

Dar la un copil mic, indraznesc si eu o intrebare: de ce???

Common sense is not so common...[Voltaire]
Miss DJ, 12 yo, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out 'n stuff...

Mergi la inceput