Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Tocmai am terminat de "executat" o pizza, in ritmul asta nu mai dau eu burta jos in veci si tot cald este in casa, zici ca sintem la tropice. Si eu ii fac baie Dianei tot la ea in camera in cadita pt ca e cam mult de mers din baie pina in dormitor si tot asa se face foarte cald si Naty si eu tot asa dorm in camera cu Diana, chiar ma gindeam sa intreb pina cind sa fac treaba asta. Sor-mea mi-a zis sa stau cu ea pina renunta la masa de noapte, faza e ca ea cind se trezeste noaptea sa manince nu plinge, doar se frichineste in patut de pe o parte pe alta si din alta camera chiar nu am cum s-o aud.
Simo pupici si pt Barosan si frumoasa poza cu el la baita si Ariel dintisorul a iesit, acum asteptam urmatoarea tura de urlete cind va mai aparea unul nou.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-da asa dormim...nu am dormit cu tati pt ca face naveta si am zis sa nu-l obosim ca nah noi ne mai trezim noaptea papam mai vorbim...nu ca l-ar deranja pe randunoi dar eu am zis sa doarma asa ca sa fie odihnit ...pe andrei singur in camera nu o sa-l las inca...nu stiu poate ma judecati dar asta e parerea mea mi se pare prea mic sa doarma singur...interfon nu am dar am o camera instalata deasupra patutului si il pot vedea printr-un dvd de masina si deasemenea auzi...cred ca am exagerat un pic dar am zis ca e micutz sa nu planga sa nu stea sg etc si uite ca nu ne mai dezobisnuim....

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput