Puiuti de Randunici 2008!! (44)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Buna seara , dragele mele mamici!
Raportez vaccinare super usoara, n-a zis Rebecca nimic, absolut nimik, de parca n-ar fi intepat-o! Si eu si randunoiul eram tare uimiti si mandri de ea! Pediatra a zis ca este foarte bine, arata super, are 5,900 kg si 60 de cm. I-am zis ca seara ii dau completare de cateva zile si mi-a zis sa ramana lapticul praf doar pentru seara, sa nu-i bag si-n cursul zilei caci fata arata super. Incepem si noi de maine cu o lingurita de suc de morcovi, apoi 2, apoi 3 si cand ajungem la 5 lingurite , bagam si una de suc de mar si tot asa. Pana la 5 luni, doar suculet cate putin la ora 10, inainte de laptic. I-am zis ca plecam la mare in august si a zis ca foarte bine facem, sa mergem inainte la ea sa ne spuna ce sa luam la noi.
Dupa doctor, am iesit la plimbare in parc pana la 8.30, dar tot foarte cald mi s-a parut.
Aaaa, si sa nu uit, la Rebecutza nici vorba de dintisor ca la micuta lui Cleme! Altceva a avut ea in seara aia super agitata!
Va pupic acum si va spun noapte buna! Ne vedem dimi la cafeluta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
noi am fost p-afara, pana la Unirii! placuta plimbarica! Mufa a cazut lat la nani, dupa baita si papa!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Clau,ma bucur ca Rebecca a fost cumintica la vaccin!
Luny,bravo si pt Mufa Cumintelul
Ramo,si la Bv a fost tare cald,eu nu l-am scos afara decat pe la 18 si am stat 2 ore jumatate prin curte!si spune-i Randunoiului tau ca nu pateste nimic bebe daca sta si singur,asa o sa se invete sa stea cineva mereu langa el si nu o sa mai poti face nimic!si vai ,de tine!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ramo_cata spune:
bai mamicilor voi unde le faceti baitza strumfilor?in baie sau in camera?eu inca ii fac in camera si se face o caldura de nu poti sta...euu ii fac in camera randunoiului si apoi pe la 12 ne mutam in camera lui andrei adica eu si andrei...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
luny spune:
vreti sa va ingroziti?? am mancat acum a doua portie de paste(prima la ora 4), si 2 gogosi, cu vanilie si gem de caise!!!..da' nu mai puteam, frate..muream de pofta!!
luny spune:
quote:
Originally posted by ramo_cata
bai mamicilor voi unde le faceti baitza strumfilor?in baie sau in camera?eu inca ii fac in camera si se face o caldura de nu poti sta...euu ii fac in camera randunoiului si apoi pe la 12 ne mutam in camera lui andrei adica eu si andrei...
in ultimul timp, noi facem baie in cada mare, mai rar in cada lui, o sa fie mai ok in ea cand va sta in fund..
Simo27 spune:
Ramo ,eu ii fac baie in camera unde dormim!dar,in seara asta,uite unde !a fost dorinta lui David
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ramo_cata spune:
clau- rebecutza cuminte ...
simo-pai si noi am intrat in casa am dormit pana la 18 si apoi am iesit afara si am stat pana la 21...duc munca de lamurire cu randunoiul...sper sa reusesc...stiu ca daca se obisnuieste cu cineva langa el o sa fie mai greu apoi mai ales acum cand incep ei sa fie si mai hotomani...
mie imi e cam frica sa-i fac in baie pt ca e baia cam mare si mi se pare frig pt el...mai asteptam pana la cadita mare...
ramo_cata spune:
simo- f frumosi baieteii tai...cum sta samuel in cada ..e criminal...
eu acum ma cinstesc cu o bere rece FARA ALCOOL...s-a dus randunoiul sa-si cump bere si seminte pt meci si ups mi s-a facut si mie pofta de o bere...nu am mai baut de fff mult timp...ce buna e...
natynic spune:
Imediat fac si capitolash...
Mama, ce spaima am tras...asta apropo de intrebarea lui Ramo. Noi in bucatarie ii facem baie Iuliei, unde oricum e cald, unde mai si fierb biberoane si apa pt lapte toata ziua buna ziua...In seara asta-baita faina, linistita, Iulia bucuroasa a dat din picioruse de sarea apa pe pereti ...dau sa o imbrac...URLETE si URLETE, mai fetelor dar n-am auzit in viata mea asa ceva, nici in filme, ceva cumplit! Randunoiul a luat-o in brate si a dus-o in dormitor, eu am dat fuga sa-i fac biberonul iar el mi-a strigat sa-i aduc intai apa, ca e fleasca si crede ca e deshidratata rau; m-am executat si a BAUT bibe cu apa, ca nici nu mai pot zice ca a supt...avea saraca fontanela deprimata. Si s-a linistit, dupa care a mancat, a si varsat putin dar una peste alta, chiar si prin somn, am reusit sa-i dau 190. Doamne, dar ce spaima am tras...era vanata de tipat!
Bravo Clau, nu ti-am zis eu ca Rebe e fetita mare si nu va plange???
Ramo, adica sa inteleg ca tu dormi cu Andrei si sotul separat? Fara sa intru in amanunte...fata mea, faci o IMENSA greseala!! Barem luati-l la VOI in camera, asta e, noi asa suntem, dar asta din lipsa de spatiu fiindca altfel categoric Iulia ar avea camera ei. Si ce Doamne iarta-ma poate sa i se intample daca esti la bucatarie?? Dar ia-ti atunci interfon si il auzi daca e ceva. Ai grija cu exagerarile astea caci toate se vor intoarce crunt impotriva ta!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea