Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, mersi, dar chiar nu sunt slaba...am niste copaneee si un fund . Insa s-a mai facut o proportie cat de cat cu burtica si eu nu ma stresez prea tare ca sunt grasa. Peste o luna ma duc la sala, abia astept!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, si eu ma tot gandeam ca anul trecut pe vremea asta aflasem ca am samburel mic in burtica si radiam pur si simplu de fericire. Nu-mi mai incapeam in piele, deh, a fost o sarcina asteptata 1 an de zile! Se implinise exact un an si tocmai voiam sa-mi iau gandul. Uite, daca vezi la profilul meu , sunt membru pe forum din iunie 2006 cand m-am inscris la aspirante optimiste si am ramas insarcinata in iunie 2007. Deci am deschis odiseea dupa exact 1 an de zile de asteptari febrile...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Chiar, Clau, ce emotionant!

Mai, si eu nu mai puteam de ras cand l-am vazut pe Vlad

Olga, tot in camasuta fac poza si "after", dar nu se mai vede freza coafata

Ramo, chiar ca esti de admirat, sa te mulgi mereu si sa-i dai puiului! Mi se pare super greu!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Olga, eu nu prajesc carnea sau legumele la nicio mancare, eu doar le pun putina apa si le inabusesc, isi lasa zeama ele, iar carnea are ea grasime si nu pun deloc ulei la mancare.
La fasolea galbena sau verde, la fel inabusesc ceapa si ardei gras cu carnita, apoi pun fasolea rupta, mai pun apa si las la fiert, spre final sare si piper, sucul de rosii si mai las la foc. Si tot marar verde merge la sfarsit.

Piticul mic de la ora 13 n-a mai mancat decat cateva guri de tzitzi acum o ora...si doarmeeee...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

si eu la fel, nu prajesc carnea niciodata, eventual o fierb putin inainte, apoi o pun in mancare dupa ce s-a inabusit ceapa si o fierb pana la capat..si in loc de apa, pun zeama de la carnita fiarta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Aaa, Luny, la orice mancare/ciorba, dau carnea in clocot si cand iese toata spuma o arunc si spal carnea cu apa rece. Abia apoi ma apuc de gatit.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu-cum doarme vlad iar stefanut ce sa mai zic s-a pus cu poponetul la bataitza...eu pe puiul meu nu l-am pus niciodata sa doarma pe burta...imi e frica...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uffff, abia astept sa se faca 7 sa iesim afara , nu de alta dar vreau sa merg la inghetata!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

bubu sincer chiar nu e greu ..m-am obisnuit...am o rapiditate de dat la pompa...ce mi-a fost mai greu mai bine zis un pic ciuda ca puteam sa scap de sterilizat biberoane dar acum na ii multumesc lui D-zeu ca e puiul sanatos...daca as putea sa-i dau pana la 6 luni,daca as avea lapte...as face-o cu f mult drag ...cu toate ca daca nu suge deloc e posibil sa-mi scada lactatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tare haiosi baietii tai, bubu!

pe mine m-a terminat azi Mufini..a vrut sa stau cu el non stop, la joaca, vorba, glume etc..si no nani!!!..de 3 ore ma chinui sa intind rufele la uscat...acum iar tipa sa vin la el..poate iesim si afara..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

http://www.expres.ro/index.php?zone=articole&task=detalii-articol&item=802443&page=Schema-de-vaccinare-fara-efecte-secundare¤t_date=2008-05-18
pt mamicile care le fac puiutilor vacc de la stat...
ar fi un lucru f bun....

Mergi la inceput