Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tumpi,dau si pe la voi insa nu am timp sa citesc tot ce scrieti.Intru doar rapid pe forum.Sintem ocupati cu tot felul de chestii, am aruncat o gramada de lucruri de prin pod,de prin sura.Doamne,cite "magarii" mai poate aduna omul....
Am si aparate,tastaturi pc mai vechi care trebuiesc aruncate si cum, nu pot sa le pun pe strada,miine tre sa sun, sa fac programare ,sa vina masina sa mi le ridice.
Ii asteptam si pe ai mei,am pregatit paturile,am facut ordine,curatenie,mai tre sa fac de mincare.Vor sta cam 10 zile,pe urma, vor lua copiii cu ei in Ro,iar noi vrem sa ne apucam de renovat casa,adica vrem sa zugravim,sa punem tapet si sa schimbam podeaua.Dupa ce terminam, vom pleca intr-o vacanta romantica,doar eu si sotul.
Tzuni,e tare dulce Meri in pozele de la mare.
Va pup pe toate si nu ma dati disparuta daca intru mai rar.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni ce poze frumoase! Maria e atit de scumpa! Si ce fericite sunteti impreuna voi doua ca doua fete frumoase ce sunteti, pup la voi cu mare mare drag:) Tare mult mi-as fi dorit sa stau la plaja cu tine si Sabina, sa ne numaram kg, celulitele si vergeturile hahaha:)) Si pe urma sa bem o bere pt uitarea lor:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza. Am pregatit ceaiul verde, si acum va astept.

Tzuni, ai fost zgarcita cu pozele. Una singura in care apari si tu?
Maria e tare scumpa si va sta bine impreuna.

meniul nu-l stiu, o sa-l postez mai pe seara.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza.Carmen a dat ceaiul,eu dau cafelutza(eu sunt deja la a treia pt ca am dormit 4 ore ) va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mephala, o sa mai pun poze, aseara n-am prea avut timp - am spalat, gatit.... Si mai am o problema de nrezolvat si-s putin agitata. Cand rezolv problema si ma linistesc, revin cu poze. Eu nu apar in prea multe, sa stii...

Acum fug la o sedinta.

Delidana, o sa dau azi un semn.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am intrat sa va urez un inceput de saptamana frumos si fara stres :)
Plec si eu la servici

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata si de la mine
CArmen, multumim de ceai, Ioana tie pt cafea.
Eu imi pap castronelul nelipsit cu cereale si musli si ma pregatesc sa plec la scoala.
Asa nu am nici un chef, ploua de azi noapte, desi astia anuntasera usoara ploaie, aiurea.
Tzuni dulce fetele frumoase.
Anky, frumos, vacanta romantica, asa da.
Va urez o zi buna si o saptamana excelenta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am deschis subiect nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123386

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput