Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu27 spune:
buna fetelor.
Eu sunt noua pe forum.Ma primiti si pe mine in clubul vostru?Adevarul e ca Dumnezeu e cel care ne ajuta, poate mai mult decat toate medicamentele astea.
Sper sa mi se indeplinesca si mie dorinta cat mai repede.
Imi place ca sunteti optimiste, si asta e cel mai important.
anadomnica spune:
meda - felicitari pt. casuta 

. Sa speram ca daca vede puiul ca este gata culcusul se grabeste la mamica in burtica.
Eu am fost sambata asta sa vizualizez ultimele retusuri ce trebuie facute la casuta mea, care si ea s-a finalizat zilele astea...
asa ca, ma gandeam ca daca avem casute surori de cruce (terminate in acelasi timp) poate e timpul sa punem si de niste copilasi frati/surori de cruce
, ce zici? Te prinzi??
Sotu' meu asa zice, ca nu a venit bebe ca a vazut ca mai avem treaba la casa 
sandaa - ma bucur sa aflu ca ai trimis un gans si pentru mine cat ai fost in pelerinaj in Moldova. Eu acum locuiesc in Iasi insa de fel sunt din Falticeni, jud. Suceava, unde am construit de altfel si casuta despre care va povesteam mai sus, iar mama mea e chiar din Gura Humorului loc de care ma leaga multe amintiri ale vacantelor copilariei petrecute, si unde in prezent am vreo 10 verisori pe care-i vizitez ocazional
. Stii, zona Bucovinei, cu dealurile ei si poalele muntilor, si aerul in preajma manastirilor... o minunatie, o adevarata relaxare, ce mai!!!
Am sa pun la poza de profil o vedere din fata cu casuta mea, nu de alta, da' sa ma laud
... si sa va fac putina "pofta" sa vizitati zona 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
mada23 spune:
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI tutror sarbatoritiilor de ieri 

Fac galerie pentru fetele ce asteapta rezultate 
mii de
sa vina 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

anadomnica spune:
ralu27- te primim cu bratele deschise
Pentru a face parte din acest grup minunat te rog sa ne spui numele de botez, sa citesti pe prima pagina povestea noastra si sa te alaturi la rugaciune in fiecare seara cu un acatist ales de tine sau dat de duhovnic. 
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
www.facebook.com/photo.php?pid=30030685&id=1303073192#pid=30030685" target="_blank">Pozele casutei
ralu27 spune:
salut
Bravo, sunteti geniale.
Adevarul e ca trebuie sa avem incredere.
Sper sa ma primiti si pe mine in acatistul vostru.
ralu27(raluca)
caciantoni spune:
Buna, fetelor!
anadomnica multumesc mult ca m-ai adaugat si pe mine pe lista.
Imi pare f. rau pt. Catalina.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa o intareasca si sa-i dea putere sa treaca peste aceasta incercare
Joi v-am intrebat daca ati fost La Schitul Caraiman la Parintele Gherontie Puiu....
Manastirea este un colt de rai, iar parintele este desosebit....
Multe familii il cauta pe parintele pentru ca face rugaciuni pentru dezlegarea pantecelui si nastere de prunci sanatosi....
Trebuie sa mergeti cu sotii... rugaciunea nu dureaza mult
Manastirea este in Busteni... se ajunge f. usor, iar parintele are program de marti- duminica de la 10,00 - 12,00 si de la 15,00 - 17,00
Daca puteti, mergeti acolo... va veti intoarce mult mai linistite si mai increzatoare
Doamne ajuta!
Bunul Dumnezeu si MAicuta Domnului sa va rasplateasca pt. ceea ce faceti si sa va daruiasca prunci sanatosi
caciantoni spune:
Daca intrati pe adresa de mai jos gasiti mai multe despre acest loc sfant un s-a pogorat Maicuta Domnului si despre parintele Gherontie
www.prgabriel.wordpress.com
mada23 spune:
Anutza...din pacate nu se vad pozele, mai umbla acolo ca mai facut curioasa

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

anadomnica spune:
caciantoni - cu placere te-am adaugat pe listuta.
Despre parintele Gherontie Puiu a mai vorbit aici o fata, imi cer scuze, dar nu mai stiu care, si ne-a dat si link catre manastirea Caraiman. In ceea ce ma priveste, manastirea Caraiman este pe lista mea de obiective pt. concediul de anul asta. Asa ca, multumim din nou pt. sfaturile date, si asta cu siguranta ma va intari si mai mult in dorinta de a merge vara asta acolo sa ne faca si noua rugaciune.
Mada - pozele ar trebui sa le poti accesa de la semnatura, ca am schimbat acum semnatura, sper sa le poti vedea.
www.facebook.com/photo.php?pid=30030685&id=1303073192#pid=30030685" target="_blank">Pozele casutei
anadomnica spune:
Aaaah, se pare ca nu se pot vedea pozele decat de cei care au cont pe facebook
Am sa caut alta solutie...