Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Buna fetele mele,
Am citit si eu povestea Catalinei la subiectul FIV si am sufletul trist de atunci. Ma rog la Dumnezeu sa le aline durerea si sa isi revina cat mai repede, ca de uitat cred ca nu vor putea uita niciodata prin ce au trecut.
E atat de nedreapta viata asta cateodata...
Meda

Cami
, te simti mai bine?
Florela
, Iaura
, asteptam vesti bune de la voi!
Ana
, Mada
, Livsy
, Virginia
, Cleo

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anadomnica spune:
Gata... iupiii... am pus pozele in albumul de pe desprecopii.com. Acum daca vreti puteti sa intrati sa vizualizati albumul cu poze. Momentan sunt doar 2, dar am sa mai pun cate ceva
- sunt tare mandra de realizarea mea!~!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
mada23 spune:
Anadomnica....foarte frumoasa casuta
sa o stapaniti sanatosi si s-o umpleti de copii
Ai un mesaj la tutunici
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

anadomnica spune:
mada - multumesc
Acu ca e gata si la interior... ne punem pe iubit si chemam copiii in fiecare zi!! 
LucaLuca spune:
Fetelor, trec prin momente de mare cumpana in sarcina. Va rog mult sa va rugati si sa aprindeti o lumanare pentru mine si copilasii mei.
Doamne-ajuta si voua!
16+

anadomnica spune:
LucaLuca - ce s-a intamplat?? Eu am urmarit cu mare bucurie povestea ta si evolutia FIV-ului prin care ai obtinut sarcina gemelara si mult m-am bucurat pt. tine. Numele tau de botez este Raluca? Am sa te pomenesc si eu in rugaciunea mea si sigur si celelalte fete vor sari in ajutor cu rugaciuni, doar sa ne confirmi te rog numele de botez. Doamne ajuta sa fie totul bine
Daca ai putin timp e f. de folos in momentele grele ale sarcinii Acatistul Sf.Stelian si al Sf. Nectarie ca ei ajuta mult femeile sa nasca usor si prunci sanatosi. Maicuta Domnului sa te aiba in paza 
magdita spune:
LucaLuca
, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aiba in paza !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Luca...stiu ca te-a daramat vestea Catalinei, dar te rog sa-ti revii, fiecare e cu drumul ei, roaga-te zi si noapte, mari minuni fac Sf Stelian si Sf Nectarie pentru pruncii nenascuti, Maicutza Sfanta sa te ocroteasca, ne rugam pentru tine , mii de 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

cami_antonia spune:
buna fetele
imi pare si mie rau pt catalina....cred ca e de nedescris senzatia pe care ea o traieste....dar trebuie sa mearga mai departe....sa fie puternica....
lucaluca....si eu zic la fel....da-ne numele tau de boitez....si citeste si acatistul sfintiulor parinti ioachim si ana.....si cele spuse de fete....si vei fi ajutata cu siguranta.....nu mai citi tot felul ca iti faci ganduri rele aiurea.....si eu incerc sa ma detasez caci fiecare sarcina are cursul ei....crezi ca mie nu mi-e frica....dar nu vreau sa ma gandesc.....Doamne fereste de lucruri rele.....pt asta exista postul si impartasirea si rugaciunea....iar eu te sfatuiesc sa mergi sa ceri parintelui sa te impasrtaseasca....e cel mai important.....
anadomnica imi pare rau ca nu ai reusit sa te impartasesti.....dar lasa ca vine postul Sfintei Marii.....si poate reusesti atunci....
eu tot cu tusea ma lupt....dorm pe mine mai toata ziua.....si noaptea ma uit pepereti.....dar in rest ma simt bine.....sunt fericita ca am reusit sa ma impartasesc si ma gandesc numai la Dumnezeu.....sa ma ajute sa fiu bine cu sarcina....mai am putin si il voi vedea iar pe bebe....la eco....joi.....
va pup pe toate si asteptam rezultatele de la inseminariiiiiiiiii
7+
Camelia
luca2008 spune:
Buna seara!
Am reusit sa trec cu bine si peste examenele astea!
Ma bucur sa am din nou timp sa vorbesc cu fetele preferate.LucaLuca citeste acatistele de care ti-au spus fetele.
Este adevarat ca am suferit pentru Catalina si stiu ca va reusi
intro zi sa-si stranga copilul/copii in brate.
Dumnezeu are socotelile lui cu noi.
Fi optimista si gandeste pozitiv.
Cami ....draga mea, ce sunt nebuniile astea....vrei sa-ti dau
interzis pe forum :))).Anadomnica,frumoasa casuta ati facut pentru copilasii vostri.
Sa o stapaniti sanatosi.Despre mine ce sa va spun.
Am refacut hormonalele, de data aceasta FSH=6,6 dar Prolactina 800 in Z3 CM. Probabil va trebui sa refac Prolactina la urmatorul CM.
Eu tot sper sa ma ajute Maicuta Domnului sa fiu sanatoasa si sa fac in toamna FIV-ul.Va imbratisez pe toate si sa auzim de bine!!!!
Iulia
Doamne ajuta!