Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Gabrielita, este vorba de un snurulet (o bucatica de panglica) care a fost atinsa de Raclita unde se pastreaza Braul Maicii Domnului (si care se afla la o Manastire din Grecia). Din cand in cand Braul Maicii Domnului sau Moaste de Sfinti sunt aduse si la noi, din alte locuri, pentru ca sa se inchine si credinciosii de aici si sa primeasca binecuvantare prin ele. Se obisnuieste sa se atinga diverse lucruri de aceste Obiecte sfinte, lucrurile atinse sfintindu-se; iar de Braul Maicii Domnului se poate atinge un snurulet care apoi sa fie purtat in jurul braului, de catre femeile care isi doresc prunci.

Din fericire pentru mine, anul acesta am ajuns impreuna cu o prietena draga de aici de pe forum, sa ma inchin la Braul Maicii Domnului care a stat timp de cateva zile in Constanta. Noi am atins mai multa panglicuta de Brau, tocmai ca sa putem trimite si la alte fete care isi doresc prunci. Iti pot trimite daca doresti. Mai am panglicuta. Da-mi te rog adresa ta pe PM, daca vrei, sau contacteaza-ma pe mail: anap_bucharest@yahoo.com ca sa vedem cum sa ajunga si la tine un snurulet pe care il poti purta spre dobandire de prunci. Sper ca ti-am fost de folos!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Livsy - bine ai mai trecut pe la noi cu scrisu si nu doar cu cititul. Imi pare rau ca problema ta persista, dar nu-ti pierde nadejdea si nu renunta la rugaciune, ca nici Sfintii nu vor renunta la tine.
ainigriv - multumesc, mi-ai spus cuvinte frumoase pe care consider ca nu le merit insa m-am bucurat de ele si ma voi stradui sa ajung la nivelul lor. Si tu scrii foarte frumos si adevarat si ai o mare tarie si credinta ca poti sa-ti recunosti greselile si imi place dorinta ta de a-i invata si pe altii sa nu greseasca unde tu din nestiinta ai gresit. Cu bombonica ta nu ne poti pune niste poze sa o admiram?
marryan - subscriu si eu la ce te-au invatat fetele: Domnul lucreaza de multe ori prin mana medicilor, asa ca nu-ti fie frica sa apelezi la ei. In privinta operatiei, sa stii ca nici eu nu ma dau in vant dupa tot felul de taieturi si incerc pe cat posibil sa evit aceste interventii, dar cand nu se descopera alta cauza, nu avem alta solutie. Sunt intr-adevar fete care asa de tare s-au temut si nu au vrut sa mearga la operatii incat s-au rugat puternic inainte si DOmnul in mila Sa le-a daruit darul inainte de a fi nevoite sa ajunga la medici. Insa... ele erau pregatite si pt. operatie daca nu ar fi fost aceasta cale minunata. Mult curaj asadar, Maria!!! Sa auzim in curand de reusita!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

[quote]Originally posted by iaura21

caciantoni, m-a impresionat povestirea ta despre intalnirea cu parintele gherontie puiu, se ajunge greu la parintele?
as vrea sa merg si eu la manastire si nu stiu cand ar fi mai bine (la ce ora)
te pup si iti doresc ceea ce imi doresc si mie

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Iaura- la Manastirea Caraiman se poate ajunge f. usor.... este in Busteni... cand intri in Busteni (dinspre Sinaia) este a doua strada la stanga este si un indicator pe care scrie Manastirea Caraiman. Se poate ajunge si cu masina si pe jos. Daca vrei sa mergi pe jos ia-o pe drumul care merge spre telecabina. In stanga este un parau.Treci acest parau si ai sa vezi ca sunt sapate niste trepte in munte. Urci cateva sute de metri si ai ajuns.

Pe parintele Gherontie il gasesti de marti-duminica de la 10,00 - 12,00 si de la 15,00 - 17,00. Luni nu il gasesti.

Daca nu ai inteles f. bine (nu stiu daca am fost eu f. explicita) te rog sa ma suni la nr. 0726/359.791. E valabil pt. toate fetele. Daca vreti mai multe lamuriri ma puteti suna oricand.

Doamne ajuta!
Bunul Dumnezeu si MAicuta Domnului sa va binecuvanteze si sa va ajute sa ajungeti in acest loc sfant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

caciantoni mersi de informatii,ma refeream mai mult dak il gasesc greu pe parinte adik daca se asteapta mult pana sa intri la el, ca sa stiu cum sa ma incadrez
din pacate vestile despre mine nu sunt bune ,am un test negativ facut ieri,CM trebuie sa-mi vina maine si eu azi plec la mare
ronysa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste pierderea suferita ,imi inchipui doar ce greu iti este ...
fetelor macar voi haideti cu o veste buna, meda, florela si toate celelalte

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Livsi , fata.Multa credinta si rugaciune, sa citesti si Acoperamantul Maicii Domnului si in curand ne vei da o veste fff buna.Gabriela tot acolo merg si eu si nu, nu este nevoie sa mergi cu
prietenul tau.
Eu am mers singura , am avut doar o spermograma a lui insa am aflat ca am o multime de alte analize de facut...dar cu ajutorul Maicii Domnului sper sa fiu sanatoasa pentru ca intr-o zi sa-mi tin si eu puiutul in brate, asa cum ne dorim toate!!
Poti intra si la FIV si acolo vei afla mai multe.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

Ana nu stiu cum sa fac sa am PM dar iti multumesc pt raspuns ,adresa mea de mail este gabrielita_r@yahoo.com.

Luca2008- tot pt fiv te duci?cand?
anadomnica -superba casa sa o stapiniti sanatosi.

Sunt la servici si scriu in fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELORRRRRRRRRRR

aseara am fost si am vazut pe bebeeeeeeeeeeeeeeeeee
i-am auzit inimioara....si are 15mm lungime si membre in formare.....eu am intrat in saptamana a 9-a dupa CM dar fatul are exact 7 saptamani si 6 zile....este dezvoltat normal....

l-am luat si pe sot si era terminoiu.....la inceput nu intelegea nimic ....ca apoi sa nu mai stie ce sa zica de emotii....

este totul minunat...ma rog pt voi sa aveti si voi cat mai repede aceasta placere....

cam peste o luna aflu ce este dar intre timp voi merge si la bucuresti la domnul profesor sa vedem ce zice si dansul....

rony imi pare tare rau pt tine....dar nu iti pierde nadejdea....

ana...anadomnica....meda...sukisuki...luca....si toate celelalte va pup dulce si revin peste o saptamana caci plec putin ....

8+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

Ziua buna tuturor.
Am tot citit de ceva timp articole de aici dar nu am avut curaj sa intru pe forum. Si acum, din intamplare, am descoperit aceasta rugaciune colectiva. Trebuie sa recunosc ca de putina vreme mi-am gasit credinta in Dumnezeu si initiativa asta mi se pare minuntata. De vre-un an incerc sa ajung mamica, dar fara rezultat pana acum, asa ca as dori sa intru si eu in aceasta lista.
Va multumesc si Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna seara fetelor!
Nu am mai scris cam de mult dar asta pt ca am fost prinsa cu febra stimularilor,monitorizareilor,etc.
Pt mine au inceput emotiile.Sunt in ziua 2 de stimulare, si momentul fiv-ului se apropie cu pasi repezi...
Sper ca Maicuta Domnului sa ajute toate fetele care se chinuie atat pt bebe,numai noi stim cat de greu este sa trecem prin atata stres.
Va pup si fiti optimiste!
Dumnezeu si Maica Domnului sunt langa noi cu siguranta.

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami, ma bucur ca bebe mic e ok , vad ca si tu esti mai bine
Iaura, imi pare rau .
Fetele care se pregatesc de fiv, doamne ajuta, va tinem pumnii strinsi tare tare,
Livsy

Mergi la inceput