Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)
Raspunsuri - Pagina 15
anadomnica spune:
Da, da.... Iulia ai dreptate, cam bate vant de concediu pe aici. Sunt multe fete "vechi" inscrise care nu ne mai dau nimic de stire. Fac strigarea: Livsy, Oana_B,Sukisuki, florela30, etc.... Feteleeeeee... unde ati fugit? Mai dati stiri bune, va rugam, mai spuneti o vorba buna.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
mada23 spune:
Veronica...
cuvintele sunt de prisos, Bunul Dumnezeu sa-ti aduca alinare. 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

marryan spune:
Veronica
mi se rupe inima de suferinta, nu am cuvinte, noi putem doar sa ne rugam la Dumnezeu sa te intareasca sa-ti dea puterea sa mergi mai departe. Cu siguranta vei tine copilasul mult dorit in brate in curind!
Imi pare sincer rau
georgiamultumesc de raspuns, eu credeam ca mai exista o cale de verificare, ca laparo nu sunt deacord sa fac, ma las in miinile lui Dumnzeu si daca El va vrea sa am un copil sanatos il voi avea, daca nu mai sunt copii care asteapta sa primeasca o mama si un tata in dar de la viata!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
Anaomaria spune:
Vai, Rony, imi pare f rau
Sa nu-ti pierzi nadejdea. Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. Nu putem noi sti de ce se intampla una sau alta, totul este sa trecem frumos peste toate, sa incercam macar. Te pup si te imbratisez.
georgia_c spune:
rony , cuvintele sunt de prisos , sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste durere
mariana , este frumos gandul tau ,sa te lasi in voia si grija Domnului ; si io am fost in mare dilema , daca sa ma operez sau nu , si m-am apucat sa citesc ceva carticele , interviuri cu preoti romani cu har , printele arsenie boca , parintele arsenie papacioc... si parintele arsenie papacioc , povestea cum un baiat care dorea sa devina caluga , era indemnat de parinti sa se insoare , si pana la urma , a ajuns sa fie fortat , sa se insoare ...si se tot framanta el ce sa face , ca vine momentul in care trebuie sa se retraga cu sotia , si el nu-si dorea viata lumeasca , si tot framantandu-se el , la un moment dat a fugit din nunta , si cum fugea el , a da peste un mosneag , si l-a intrebat unde merge , la care batranelul i-a raspuns ... in pustie , tinere .. si atunci tanarul , a zis ca vine si el .... parintele papacioc , spunea ca harul Domnului vine cand noi ne "miscam" , rugaciune , si fapte ...
io nu te indemn la operatie , departe de mine , ci doar la imbinarea celor doua , rugaciunea si medicina , astfel ca tu sa primesti darul .... iti doresc numai bine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
gabrielita_r spune:
Buna fetelor
VERONICA imi pare tare rau asa cum a mai spus cineva cuvintele sunt de prisos in aceste momente, multe imbrasisari in partea noastra.
LUCA2008 - da sunt in emotiile de pregatire pt fiv , pe 31 iulie prima consultatie la gynera dr. laura dracea. va intreb trebuie sa mearga si victor cu mine la prima consultatie?
[b]anadomnica[/b] -am citit aseara ACATISTUL SFANTULUI ACOPERAMANT AL MAICI DOMNULUI.Am vazut ca fetele primesc un snurulet pot afla si eu mai multe.
Multa sanatate .
Lika spune:
Buna fetelor! Demult nu am fost pe aici, dar citind mesajul Marrianei, care stiu ca demult lupta pentru a avea un copilash, nu am putut sa nu reactionez. Am vrut sa te sfatui Marrian sa nu eziti sa faci laparocopie, caci ea e intr-adevar cea mai sigura cale de a afla ce ai si ce trebuie de facut. Eu tot facusem HSG, medicii imi ziceau ca ambele trompe sunt partial permeabile, si vazind ca nimic nu imi reuseste m-am decis si am facut recent laparo. Cel mai greu a fost primele 2 zile, apoi e totul ok, peste 2 sapt parca nici nu ai facut-o, iti ramin doar cicatricele care iti amintesc, cel putin asa a fost in cazul meu (o trompa mi-au zis ca e permebila,iar la a 2 nu au putut face nimic ca sa o desfunde, desi totul arata ok, asa si nu am inteles de ce nu au putut face nimic, caci stiu ca laparo tocmai ca e o operatie si de desfundare a trompelor. Acum cel putin stiu ca medicii vor cauta deja alte cauze la problema mea.
Deci, nu ezita si actioneaza odata, caci timpul trece, iar pe noi ne macina durerea de a nu putea face un bb. Si ne macina psihicul in plinul sens al cuvintului.
Succese la toate fetele! Si multi bb voua!!!
ainigriv spune:
Offf,ce frumos scrieti,dragele mele si cata alinare aduceti la tot felul de probleme,incat nu ma pot abtine sa nu scriu si eu cateva randuri,desi bebelina e cam agitata azi,cu ceva crampe.
Rony,intr-adevar nu isi au rostul cuvintele noastre,ci doar rugaciunile.Acatistul Sf.Stelian iti va aduce alinare,iar Sfantul va aduce un alt bebe foarte curand.Au fost multe fete care au trecut prin aceasta durere si Dumnezeu le-a trimis alt prunc.
Anadomnica,esti minunata ca de obicei,tare in credinta si plina de iubire,tare mult semeni cu Cleo,nu intamplator ai luat locul ei, de a te ocupa de topic.Intr-adevar,ai spus ce era de spus pentru Gabrieleta_r si alte fete,care nu primesc darul din cauza pacatului in care traiesc.Fara a judeca pe nimeni,este bine sa cunoastem ceea ce e de folos,ca si noi am trait 8 ani in pacat,nevrand copii,ferindu-ne si considerand ca nu e pacat ca doar nu faceam avort.Uite ca a fost mare pacat,ca nu-l conditionam noi pe Dumnezeu,el ne iubeste si ne lasa intr-adevar liberatatea sa alegem,dar asta nu inseamna ca e bine ce facem.Si pentru asta am tras destul de mult pt pacatele noastre si toate viata am sa spun acest pacat,sa nu-l mai repete nimeni,lasati copii sa vina cand vor ei si cand vrea Dumnezeu!!!
Revenind acum,a trai necununat inseamna curvie,iar cand persoanele sunt casatorite si intra in alte relatii inseamna preacurvie.Deci,Gabrielita a avut dezlegare pt divort,ca in caz de adulter biserica "dezleaga" si da voie divortului.Acum,in cea de-a doua relatie,nu e nevoie de acte oficiale,daca ti-e teama de un nou esec,ci este nevoie doar de binecuvantarea lui Dumnezeu.Deci,puteti merge sa va spovediti,sa vi se citeasca rugaciunile de binecuvantare la parintele duhovnic,fara nunta cu alai,masa,acte si tot restul...Dumnezeu sa va ajute si Maicuta Domnului sa mijloceasca pentru voi!!!
Georgia,si tu scrii tare frumos,ca tot invatam!!!Asa este,Dumnezeu a lasat si medicii si lucreaza prin mainile lor,iar rugaciunea este cea care aduce lucrarea lui Dumnezeu:ne indreapta pe drumul cel bun,ne trimite oamenii de care avem nevoie si mai ales vindecarea sufleteasca si trupeasca.Vei primi Darul,cu toata endometrioza,ca Sf.Impartasanie vindeca orice boala.Credinta si rabdarea iti vor fi rasplatite!!!
Cami,se vorbea despre niste remedii naturiste pentru raceala.Ai grija la plante,ca nu merge orice in sarcina,de ex.cimbrisorul nu merge,unele dau contractii uterine,s.a.m.d.Eu am luat toata sarcina,in caz de gripa,raceala,simptome de febra,oscillococinum,a fost tare bun si bebe nu a avut nimic.Pt.tuse la fel,exista un sirop,nu stiu acum cum se numeste,dar intrebi la farmacie,iar pentru dureri de gat am luat Homeogene 9.Sanatate multa si ajutor de la Dumnezeu.
Am zis ca scriu cateva randuri....hehehehe.Va pupam pe toate,Doamne ajuta si sa gasim numai vesti bune de acum incolo!!!
Livsy spune:
Da, Anadomnica, ai dreptate, am cam exagerat cu "disparitia" dar am fost in fiecare zi prezenta (numai cu cititul) si cu sufletul alaturi de voi toate. Iti multumesc pentru atentie si am intrat numaidecat sa va dau de veste, ca sa nu credeti ca cine stie unde sunt ![]()
Rony, imi pare nespus de rau. Nespus de rau. Sa iti ajute Dumnezeu in toate si sa fie bine in final! Sa primesti binecuvantarea Lui printr-un prunculet sanatos si bun, cat de curand.
Fetelor care m-au intrebat in trecut (in trecutul apropiat) ce mai fac (in legatura cu problema mea, despre care am povestit, relatia cu sotul) le multumesc. Vestile nu sunt bune insa din punctul meu de vedere nu s-a intamplat nimic ireversibil. Ma gandeam deunazi ca la situatia asta s-a ajuns in ani de zile si e poate nenatural (desi omenesc) sa am pretentia sa o rezolv cat ai bate din palme. Dumnezeu stie, numai El.
Va imbratisez pe toate. Sa dea Dumnezeu numai si numai bine, Lumina si binecuvantari pe care si noi sa fim vrednice sa le primim!
Cu drag, Ana
PS: azi nu ma da insipratia afara din casa.. dar trebuia sa va salut... ![]()
ALL 

anadomnica spune:
gabrielita_r - felicitari pt. citirea acatistului. As fi vrut sa pot scrie ca imi pare bine de intalnirea de aseara de la rugaciune, dar eu din pacate am chiulit avand treaba... am ajuns pe la 12 noaptea acasa
. Oricum, sper sa ne "intalnim" in zilele urmatoare la citirea actatistului: cu cat mai des, cu atat mai bine si cu cat mai multe fete, cu atat mai ascultata rugaciunea noastra. Despre snur, din cate stiu ar trebui sa mai aiba fetele care s-au invrednicit sa mearga sa le sfinteasca la Racla cu Sf.Brau al Maicii Domnului. Sunt sigura ca iti vor raspunde cateva sa se ofere sa-ti trimita. In legatura cu FIV-ul la care esti programata la sf.acestei luni, nu uita ca inainte de a merge la procedura sa mergi la preot sa te spovedesti si sa ceri sa primesti binecuvantare. Doamne ajuta!!! 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE