Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dma stai linistita ca tu vei naste la termen.Numai femeile care au probleme pe parcursul sarcinii au sansa sa nasca mai devreme dar si in cazul lor cu tratament adecvat si repaus duc sarcina pana la 37,38 sapt.Ai vazut doar cazurile:Mona si Irda.
Cristina si eu gandesc la fel ca tine in privinta cezarienei,refacerea este mult mai grea si numai gandul sa-mi desfaca burta in 2 ca sa iasa bebe. Vrei sa nasti natural cu epidurala sau fara?
Flo ce putine kg ai luat,esti in grafic,graviduta model.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si printre picaturi, mai bag si eu nasul pe-aici, ca nu pot sa m-abtin
Eu am luat doar 4 kg ,si sper sa nu mai iau nici de acum incolo, ca si asa aveam deja destule, sper sa mai slabesc dupa ce nasc!
CRISTINA , nici eu nu vreau sub nici o forma cezariana, dar acuma...cum o vrea Dumnezeu. Bebelina mea era intoarsa de la 25 saptamani, dar medicul mi-a spus ca pina la termen e posibil sa se mai intoarca. Am programare pe 3 iulie, abia astept sa vad daca e tot cu capul in jos!
CAMY cum stai asa gandeste-te ca pui in pericol viata copilului tau!Poate e doar o alarma falsa, dar e bine totusi sa fii prevazatoare! Nu tu spuneai ca aseara ai avut si ceva contractii? Macar suna-ti medicul si spune-i despre ce e vorba!
ALINA, bine ai revenit, abia astept sa vad pozele!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, cu epidurala!!! Natural nu am curajul...
Ce e cu obiceiul de a da moasei prosopel si sapun???!!! Eu nu am auzit pana acum,,,,sau o avea moasa magazin cu prosopele si sapunuri pt bebei la poarta spitalului??!!! Ce rea sunt!!!

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Da Tecky nu e mult dar sper sa dau repede jos ca nu ma mai incap hainele si altele noi deocamdata.....mai au de asteptat....

Alina Bine ai revenit! Te-ai obisnuit cu 2 copilasi?

40 ml la 4 zile????? nu stiu ce sa cred...
Al meu la 3 zile de la nastere a papat 80 ml, stiu asta ca m-am muls si i-am dat la biberon, aveam sanii angorjati, apoi la o luna manca 140 ml si doctora zicea ca la o luna papa 80 ml....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 8 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

CRISTINA, ce m-ai amuzat! Sa stii ca si eu m-am intrebat ce-o face femeia aia cu atatea prosoape si sapunuri!Si mi-a raspuns cumnata-mea a carei soacra e moasa intr-o comuna pe undeva pe langa Piatra Neamt. Le da la randul ei in dreapta si-n stanga, cica si-a dotat tot neamu' cu prosoape, si cine vine la ea in casa obligatoriu pleaca si cu un prosop! Tare , nu?
Deci tu vrei cu epidurala sa nasti, eu m-as baga la natural, sa vedem ce-o iesi...Da sa vedem mai intai si parerea medicului

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele. Am ajuns si eu acasa, am fost de dimineata la salon, mi-am facut pedichiura si m-am vopsit. Tocmai am pus o poza pe picasa sa-mi spuneti daca va place culoarea - nu luati in seama fata umflata! Arat ca o gogoasa

In primul rand un grup de agitate pt Rontzi - sa ai o nastere usoara, asteptam vesti de la sot!

Adria LA MULTI ANI!!! sa fii fericita si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!!!

Biribu ms mult pt sfaturi. Am cumparat deja un recipient steril, maine dimineata direct la laborator ma duc.

Boti am auzit si eu de obiceiul asta de a da de pomana un prosop si un sapun, dar sincera sa fiu mie nu-mi plac toate chestiile astea - vezi doamne asa trebuie! Eu nu am cumparat, o sa vad eu la fata locului, dca vad ca chiar imi cere sau ceva, o sa pun pe cineva sa-mi cumpere.

Violeta
ce gospodina exemplara esti, ai planuri mari pt ziua de azi. Eu una abia ma misc prin casa, nici vorba de gatit sau curatenie. Noroc cu mama ca vine ea si ma salveaza.

Cristina nu stiu sa interpretez antibiograma ca sa-mi dau seama la ce e sensibil microbul; cat despre lichide, beau foarte multa apa, cam 2l pe zi si inca 1l noaptea. Oricum repet analiza si apoi merg la dr cu ambele rezultate.

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRISTINA nu esti rea esti realista, si eu ma intreb de multe ori ce fac cu atatea prosoape moasele si preotii....si la noi se poarta asta cu prosopul, eu nu m de gand sa umblu cu traista dupa mine cu prosoape si sapunuri, ce fac daca prind vreo 3 schimburi cu 3 moase...le dau prosop in functie de participare?

Eu am luat 18 kg, si mai am de luat, zice dr...care ma cearta mereu, cica arat ca un elefantel...

Nu v-am spus, am intrebat la control cu ce am voie la maternitate, rspunsul...cu nimic...decat papuci, cana, pasta de dinti, vata...si asistenta care e si moasa imi spune.."si 2 perechi de chiloti"...dar sa nu va vada nimeni cu ei"....bai, chilotii astia or sa ajunga marfa de contrabanda in maternitate, imi inchipui cum stau la poarta bisnitarii si striga.."2 la 10 mii"...Noi traim in Romania

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

AnnaBaby super culoarea! Sa-ti fie de bine!
Toate fetele incep sa se pregateasca....eu sper sa am timp de o baie cand or incepe contractiile...

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 8 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

ANABABY , sa-ti fie de bine noul look! Imi place tare mult culoarea si te prinde si foarte bine!

mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina in romania orice e posibil, te mai trezesti ca ti le ofera ea contra cost pe loc daca nu le ai la tine. Stiu ca sunt rea da let's face it unii ar fi in stare.
Alina abia astept pozele. Pupici la micul print.
Cristina, Tecky eu chiar ma gandeam zilele astea la faza cu cezariana, e si faza ca daca stai sa te gandesti daca ti-ar zice medicul vai ai nevoie de operatie la stomac sau mai stiu eu ce vaii toata lumea ar fi vai saraca trebuie operata etc si persoana care trebuie sa se opereze vai operatie da cand zice medicul de cezariana gata ok fac cezariana. Pai acuma stau si ma gandesc asta nu e tot o operatie majora? Ca tot te taie in doua prin toate straturile nu?
Acuma sa nu ma intelegeti gresit nu is o preacher vai trebuie toata lumea sa nasca natural ca asa am nascut eu sau ceva sau ca asa e bine stiu bine situatia din ro ca medicii da zic asa de ce e vazuta asa bine cezariana si daca zice medicul de orice alta operatie vaii operatie...
Sper ca nu v-ati suparat ca mi-am dat si eu cu parerea.
Anna imi place tare mult si culoarea si tunsoarea iti sta bine. Si eu am fost nuanta aia.
Flo nu esti singura si eu tot asa necoafata nevopsita etc. Nu ma agit prea tare pt ca dupa stiu ca imi va cadea parul si mai bine ma fac atunci cand e botezul.
Arianna bea 60 de ml la inceput de laptic.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi

Mergi la inceput