Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
Tecky spune:
Camy eu te sfatuiesc sa dai o fuga pana la dr tau! Mai bine sa-ti para rau ca ai fost decat sa regreti ca nu te-ai dus.Macar te linistesti!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 9 ZILE
M&M spune:
Tecky, multumesc!!! Sincer, m-am speriat de miscarile bebeului, mai ales ca sambata la eco mi-a zis ca e mai micut cu o saptamana si ceva si m-am gandit sa nu se fi intamplat ceva...!!! Ce putin mai ai tu !!! Poate vine Ralucutza mai repede..
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dma2007 spune:
cristina de ce ti+e asa frica de ceza?
gata azi bag la spalat hainele pt mine, si fac lista cu cumparaturi
vreau luni cel tarziu sa am bagaju facut, ca am vazut ca se naste si la 32 sapt
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Didi81 spune:
Si pe mine ma intereseaza cum se comanda si se livreaza de pe La Redoute. Fetelor care ati mai comandat de aici, dati-ne si noua detalii.
Didi 37+
MissJJ spune:
Fetele legat de la redoute era un subiect pe la la forumul cu diete si etc, de la noi parca Ankalaura a mai luat de la ei.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 1 Zi
M&M spune:
quote:
Originally posted by dma2007
cristina de ce ti+e asa frica de ceza?
gata azi bag la spalat hainele pt mine, si fac lista cu cumparaturi
vreau luni cel tarziu sa am bagaju facut, ca am vazut ca se naste si la 32 sapt
surpriza Andreea Maria
Recuperarea ia mai mult timp dupa o cezariana decat dupa o nastere vaginala, de aceea mi-e teama!!! Si apoi la ceza, sunt sanse ca anestezicul sa ajunga la bebe...Dar daca o sa fie indicatie de cezariana, asta e...
AMR 54 ZILE
dma2007 spune:
camy mergi la medic!
surpriza Andreea Maria
Alina Maria spune:
O buna dimineata fetelor , in sf. ma simt si eu mai bine astfel incat cobor jos si mai stau cu Mandy atata timp cat Rayan doarme .
Am citit in urma ca Anexa ar fi avut probleme cu sanii , ei bine aici mi-au spus sa nu fac prostia sa mulg sanii mult ca ei vor reactiona si imi vor da mult lapte si asa nu scapi niciodata , ideea e sa racoresti sanii si sa scoti cate 20 ml. din fiecare si sa-l lasi pe bb. sa faca restul . Daca bb. nu poae mulge-te atat cat sti ca bea si nu mai mult . De exemplu un bb. de 4 zile bea 40 ml. si nu mai mult .
O sa imi fac timp cand pleaca Mandy la camin si o sa va pun poze sper ca de acum sa fiu mai activa si sa va ajut daca aveti ceva intrebari .
Rayan a depasit greutatea de la nastere , i-a cazut buricul in ziua a seasea .
Alte vesti nu stiu ce sa va dau acum , ma duc sa si citesc ce s-a mai intamplat , esi nu pot citi tot .
Alina cu Rayan Ioan 1 saptamana si Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
ioana spune:
Buna, fetelor!
Eu mai citesc din urma, ca am mult de recuperat, dar ascult si Realitatea TV, unde se dezbate cazul fetitei de 11 ani, daca sa-i faca intrerupere de sarcina sau nu. Of, ce tragedie, de trei saptamani tot incearca sa se ia o hotarare si uite, sarcina a trecut deja de 20 de saptamani...
In alta ordine de idei, le felicit pe mamele care si-au cunoscut deja puisorii si le doresc numai bine celor care asteapta sa nasca de la o zi la alta.
Cezariana mea a fost programata vinerea viitoare, pe 4 iulie. Voi fi implinit deja 39 de saptamani, sper sa rezist pana atunci. Si eu fac parte din categoria celor carora le-a plecat medicul in concediu, se intoarce saptamana viitoare, in mod normal voi naste cu el, dar daca se declanseaza mai devreme,cica m-a lasat pe maini bune, am numele si numarul de telefon al medicului la care sa sun,sa-mi faca cezariana de urgenta. Nu-mi fac prea multe probleme,in fond ma duc la un spital mare, sunt intr-un centru universitar, nu m-or lasa de izbeliste, tinand cont ca am deja o cezariana la activ.
Fata de prima nastere, sunt mult mai indrazneata, si asta le sfatuiesc pe cele care sunt la prima experienta: nu va lasati intimidate de personalul medical, daca vi se pare ceva neclar intrebati, cautati medicul de garda, nu va lasati pana nu obtineti un raspuns clar.
Sa fim politicoase, dar ferme, ca este viata noastra in joc. Ma refer aici la cele care vor naste in Romania, bineinteles.
Eu am luat cam 15 hg, destul de mult, dar sunt sigura ca le voi da jos imediat.
Numai bine va doresc, mai revin.
Ioana.
M&M spune:
AlinaM, bine ai revenit!!! Asteptam pozele promise!!!
Oana, nici al tau bebe nu vrea sa se intoarca???!!! Ce or avea bebeii astia ai nostri???
AMR 54 ZILE