Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am zis ca dupa ce o sa se nasca fetita, o sa-i trimit o poza sa vada pe cine a vrut sa ucida...

imi pare rau de sotia lui ca e o dragalasa si am ajuns sa vorbim pe ascuns la un mom dat. acum nici n uam mai vb de ceva vreme...

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

dara, poate asa am avut eu ghinion cu el... o fi avand ceva cu mine...
sper ca la tine totul sa fie ok. te rog nu te supara pe mine ca ti-am zis dar mi-am promis ca o sa avertizez pe toata lumea...

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor sunt foarte fericita!Diabetul gestational nu s-a confirmat!!!!Azi am primit rezultatele.Tudor e doar un pepenas grasun!Va multumesc pentru sustinere!!!!

DAVID ANDREI BINE AI VENIT PE LUME!!!!!

Ce ma bucur pt Thea!!Haideti acasa mai repede!!!
MARIA si RAYAN-SUNTETI NISTE BEBELUSI SUPERBI!!!!!
IRINUCA-bafta pe 28!!!Totul va fi bine,ai sa vezi!!
CAMY-ai vorbit cu dr de scurgere?
MARINA-ma bucur ca ti-a priit teatrul!Pelinescu nu e in concediu in august?

Sursula33+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Marina imi pare rau de ce ai patit din cauza lui.
Cu mine s-a purtat frumos, pe mine m-a recomandat cineva, prima data am mers la spital si apoi la cabinet.Eu nu am mers la el decat in trimestrul 3 de sarcina ca nu am fost multumita de un alt medic pe care il avusesem pana atunci.
Noroc cu el ca mi-a descoperit tensiunea pe sarcina, mi-afacut analize pe care celalalt desi il intrebasem a spus ca nu e necesar.El mi-a gasit streptocoul B, m-am tratat apoi nu a mai aparut,puteam sa nasc prematur daca stateam asa sau de la tensiune avea fetita probleme.
Discuta si cu mine si cu sotul de fata, eu i-am spus clar de la inceput ce vreau mai categoric si mi-a dat atentie pana acum.
Eu sper sa nu am probleme, ca pana acum nu am avut si am incredere in el , ca ce mi-a spus el mi*a fost confirmat si inca un medic, asa ca l-am verificat oarecum.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Fetele am si eu 2 intrebari :
- unde gasesc si eu nr voastre de telefon ?
- pt Anaxena- Cat a costat nasterea ? cati bani ai dat prin spital ??? ai facut epidurala ???

oana silvia si pruncuta Daria... 37 sapt +

Mergi la inceput

sursula cat ma bucur ca totul este bine. ti-am zis eu ca e grasunel baiatu'
si da, pelinescu este foarte in concediu in august, pleaca exact cu 2 zile inainte de DPN-ul meu dar eu cred ca o sa fac cezariana si a zis ca nici o problema ca im iface exact cu cateva zile inainte sa plece :)

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mai fetelor da ce spor aveti!!! Abia apuc sa tin pasul cu voi. Eu inca sunt cu examenele pe cap, mai am unul sambata si scap! pana acum, din 6 examene date, 5 le-am luat, la unul inca n-am rezultatul dar sigur l-am luat si pe ala.

Felicitari Lori, si felicitari Rontzy pt. 2 x bebe Andrei David! Ce de Andrei la odiseea noastra!!! sa fie toti sanatosi si cumintei!!!

Anaxena, Maria e o dulceata de fata, si sa stii ca e chiar fotogenica! iti tin pumnii sa-ti treaca furia laptelui cat mai repede!
Si Rayan e scump-foc! Cum a reactionat Mandy cand l-a vazut?

Ma bucur tare mult de vestile despre Teodora, sunt sigura ca in cateva zile o sa fie acasa toti 3! Si ma bucur si de Mona ca incetul cu incetul se reface si ca a reusit sa iasa afara cu bebe Codrin si Cris! Si ma bucur de fiecare mamica , care se reintoarce la odisee! Bine ati revenit, Nati, Dana, Irda, Alina, Anaxena, Diana! Ma bucur cand vad ca noi astea mai "intarziate" nu ramanem singure!

Irinuca, iti tin pumnii pt. sambata!!! Si sa stii ca areti f bine asa blonduta!!! Nu-ti mai schimba culoarea!
Annababy, si pe tine te prinde bine noua culoare!

Ma inscriu si eu in clubul celor care vor sa nasca pe 08.08.08!!!
Cat despre mersul cu mijloacele de transport in comun, nu stiu, ori am avut eu mai mult noroc, ori sunt mai civilizati oamenii pe-aici prin Ardeal... e drept ca nu m-am incumetet nici eu sa merg prea des cu autobuzul, nu am mers de mai mult de 10-15 ori insa de fiecare data s-a gasit cineva care sa-mi dea locul, atat tineri cat si varstnici.
Ma duc sa mai invat cate ceva ca azi am tras matza de coada! Pupici la toata lumea!

Adriana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sursula felicitari!!! ai vazut ca totul e ok?
Marina, imi pare rau pt. toate prin cate ai trecut cu dr. respectiv! Bine ca ti-ai gasit in sfarsit un dr. ca lumea!

Adriana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Maria esti o scumpa, sa cresti mare si sanatoasa!
Rayan esti un baietel frumusel foc , sa cresti mare si sanatos!
Rontzy felicitari sa-ti traiasca bb!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

dara iti doresc multa bafta. sa-m izici dupa daca totul a decurs normal. eu auzisem lucruri bune despre el pana cand sa o patesc... eu cu sotul am plecat la el foarte fericiti ca o sa avem bebe dar dimitriu, inainte sa-mi faca vro analiza a vazut ca aveam o mica rana pe col si a zis ca e convins ca am papiloma virus si tre sa fac avort. ca mai bine sa tratez rana la inceput. ca sunt tanara si pot. si cand a inceput sa-m ifie greata im izicea "pai hai sa faci avort si la urmatoarea sarcina paote nu-ti va mai fi rau. si daca iti va fi...o sa incercam iar..." pai ce? asa la nesfarsit? asta m-a socat de la primele vizite. pana la urma analiza pt papiloma virus nci in umi-a mai facut-o ca era convins ca il am.... Mi-a facut pt streptococBsi ala il aveam intradevar. la medlife am facut analiza si n u aveam nici un virus

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Mergi la inceput