Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Biribu

PT CINE SE INTREABA, NU AM NASCUT INCA ....
ma chinui sa citesc din urma ca aveti un spor... hai ca revin

39+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Chiar ma gandeam ca nu ai mai scris si ca poate e bebe pe drum ....
Hmmmm...nici Kimmy nu a mai dat niciun semn si nici Miky!!!
Si mi-am adus aminte ca Sibylle se vaita saptamana trecuta ca are contractii...de atunci nu a mai intrat pe forum!!!

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Rontzy sa iti traiasca bebe Andrei si sa te refaci repede dupa operatie.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Ruxi, iti meriti pe deplin titulatura de " poeta odiseei "
F. frumoasa poezioara pt Rontzy.

AMR 54 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bine ai venit bb andrei!
felicitari parintilor rodica si catalin!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Cristina_26 eu nu am nascut inca dar sunt mai mereu intre spital si casa.Astazi am vorbit cu dr ginecolog si se pare ca vineri ori sambata acum ma baga in cezariana,cel mai precis voi sti maine cand o voi suna sa imi confirme exact.Sper ca tu esti bine ,la fel si celelalte fete
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mada , biri hai ca maine scoatem ! poate vin pepenasii mai repede!

mickycris asteptam vesti! o sa fie bine!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Cristina_26 eu nu am nascut inca dar sunt mai mereu intre spital si casa.Astazi am vorbit cu dr ginecolog si se pare ca vineri ori sambata acum ma baga in cezariana,cel mai precis voi sti maine cand o voi suna sa imi confirme exact.Sper ca tu esti bine ,la fel si celelalte fete
39+

MIKYCRIS

Miky, multumesc, sunt bine!!! Sa inteleg ca pana la urma au scazut leucocitele. Deci, scoatem -ele si incep incurajarile!!! Sa ai parte de o nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa, cumintica si papacioasa!!!

AMR 54 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Marina nu mai zici nimic.chiar m-ai facut curioasa.

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dara chiar din clipa in care m-am dus la el sa-mi confirme sarcina si i-am zis clar ca vreau sa pastrez aceasta sarcina...a inceput sa-mi umple capul cu tot felu de prostii ca sa renunt.... nu stiu de ce...Cik erau sfaturi prietenesti...Noi ne intelegeam f bine, mai ales cu sotia lui ca imi era colega de servici si ne gandeam sa-i luam si de nasi la cununie dar acum nici nu mai vreau sa aud de el...

am apelat la el ca am zis ca ne cunoastem...ca o sa fiu tratata ca atare. ei uite ca n-a fost asa. incet incet m-a dus la disperare si cand am inceput sa am greturi f mari a zis sa vin sa-mi faca perfuzie sa ma hidrateze, la "clinica" lui particulara. doar ca aceasta clinica are program doar de zi iar tratamentul care trebuia sa mi-l faca in 24h , mi-l facea in 7-8 ore si era un soc pt mine ca am ajuns in ultimul hal. eu stateam insirata in pat si urlam ca mi-e rau, pe sot il tinea pe hol si imi zicea mie sa-mi faca avort ca pot sa mor... A chemat anestezista, asistenta, imi pregateau injectii pt avort, ma dezbracau sa intru la "cutite" dar sotul astepta ca prostul afara nici n ustia. la un mom dat am zis ca ar fi bine sa vorbesc cu el. nu pot face asta. cat timp s-a dus Dimitriu sa vb cu sotul, asistenta era cu seringa in mana gata sa-m ifaca injectia sa-mi provoace avortul, fara macar sa ma puna sa semnez un act ceva ca sunt de acord cu interventia. noroc ca a intrat sotul in clipa aia si a zis sa se opreasca. la pantelimon nu a vrut sa ma interneze nonstop aducand motive stupide, defapt mai vroia niste bani in plus... Ne-a lasat singuri peste noapte in clinica: eu cu sotul si o tona de perfuzii in jurul meu. saracu nu a dormit o secunda si imi tot schimba acele... pana dimineata cand m-a sunat dr.Stamatian de la cluj, unul din cei mai mari...si ma trimis urgent la pelinescu. am plecat in prima secunda. la medlife am stat o luna si ceva in spital ca sa ma puna pe picioare dupa ce patisem. cik in starea in care eram in nici un caz nu puteau sa-mi faca avort ca eram prea slabita, chiar daca era absolut necesar.

chiar si acum ma intreb ce a avut cu mine... de ce s-a purtat asa. si mai tarziu am auzit ca tot el e suparat ca am cerut si sfatul altui medic...ca are pareri proaste de spre pelinescu si stamatian...

si apropo: sigla si toate chestiile alea publicitare ale clinicii lui sunt desenate de mine . acum imi pare rau imi vine sa-i mazgalesc tot. eu i-as zice clinica de avorturi. in fiecare zi cat stateam acolo la perfuzii facea cate vro 3-5 avorturi si le aducea pe paciente si le intindea in patul alaturat. am trait un mare soc.
in detaliu daca as povesti as scrie o carte...

_

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 50 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Cristina_26 multumesc mult,DOAMNE AJUTA!
DMA_2007 MULTUMESC PENTRU INCURAJARI!
39+

MIKYCRIS

Mergi la inceput