Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

alina merci de povestioara...deci de la dop si pana la bebe mai sunt cateva ore bune in care ai timp sa fugi de la Bucuresti la Brasov OK, si bebelusha ta a venit la termenul preconizat, mai devreme sau mai tarziu?

Bebelusha mea face bine, cred ca o simt si eu, dar cand pune tati mana pe burtica Cand imi tin eu mainile, ma concentrez pe ce simt in maini, dar cand apare EL, eu sunt atenta la burtika...si se simte agitatie in zona.

Pun bancuri cum sa nu, dar am senzatia ca prietenul care imi trimitea bancurile are ceva examene ca trage chiulul...

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

cu mare drag, jasmi!

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'Neata,

Ma bag si eu la o ....ca mi-e un soooomn!!!
Dar trebuie sa ma mobilizez pt. a merge la munca.

Roxie24, iti tin pumnii sa fie bine. Stiu si eu persoane care au facut asta, intr-adevar este o interventie destul de uzuala...dar trebuie sa fi mai atenta dupa aceea cu efortul. Multa bafta!!

O zi racoroasa!

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cata, bebelusa mea a venit mai tarziu (desi este fata si dupa cum ziceai si tu se spune ca fetele vin mai repede si baietii sunt mai lenesi...)deci se pare ca nu este o regula totusi.
Primul DPN la mine a fost 4 Octombrie, care s-a mentinut pana prin luna a 6-a, apoi ultimul DPN a fost 7 Octombrie. Si eu am nascut pe 9 Octombrie (ca nu mai venea si innebuneam )

Asa ca este ceva timp, stai linistita...
Numai ca vezi tu, DPN-ul asta este pur orientativ!! Nimeni, numai Dumnezeu stie, cand va iesi bebe, cand este el pregatit cu exactitate.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina1976

Cata, bebelusa mea a venit mai tarziu (desi este fata si dupa cum ziceai si tu se spune ca fetele vin mai repede si baietii sunt mai lenesi...)deci se pare ca nu este o regula totusi.
Primul DPN la mine a fost 4 Octombrie, care s-a mentinut pana prin luna a 6-a, apoi ultimul DPN a fost 7 Octombrie. Si eu am nascut pe 9 Octombrie (ca nu mai venea si innebuneam )

Asa ca este ceva timp, stai linistita...
Numai ca vezi tu, DPN-ul asta este pur orientativ!! Nimeni, numai Dumnezeu stie, cand va iesi bebe, cand este el pregatit cu exactitate.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Aha!! deci exact ce banuiam... bebe vine cand este gata, nu cand stim noi...si atunci n-am decat sa astept semnele.

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna dimineata fetelor.Incerc sa fiu acum cat mai activa aici,sa va cunosc putin caci de prin a doua jumatate a lunii iulie si luna august nu voi putea intra ca are sotul concediu si avem cateva planuri,acum sa vedem,iar in august vin parintii mei aici si atunci mai ca nici nu deschid calculatorul.

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

roxie24rop-imi pare rau ca trebuie sa stai in spital o saptamana si apoi cat mai mult in pat,dar ce nu facem noi pentru bebe nu?

Justme25-cum esti astazi?sper ca nu te mai doare mijlocul.

Billybilly-felicitari ca o simti si tu pe bebelusa!!!

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Neatza burtici!
Am fost aseara la ecografie la prietena mea, pt ca m-au ingrijorat din nou scurgerile maronii L-am vazut pe bebe, statea cumva vertical si dadea din manute. Nu mi-a facut masuratori ca ecograful nu era prea performant, oricum peste 2 sapt merg la ea la cabinet si acolo ne masuram peste tot si facem si poza. Mi-a zis doar ca e OK si ca e maricel, are 12 sapt si 4 zile si ca e foarte activ.
Mi-a zis sa mai iau Utrogestan inca 2 saptamani, No-spa daca am dureri si sa nu fac efort.
Am facut o poza ecranului si i-am trimis-o si sotului care nu e acasa, dar e discromat si nu intelege nimic din poza...
Iata poza:
http://community.webshots.com/album/563916005BoIhet

Va pup pe toate.

Crisia mami de Iulia-Nicole & bebe2 11+
Iulia-Nicole (2.12.2002)
Puiutul mic DPN 9.01.2009
Uite cat de mari ne-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Si sa va povestesc si eu cum a fost la nasterea Iuliei.
Termenul era pe 5.12, pe 29.11 am fost la control si mi-a propus doctorita sa ma interneze si sa-mi provoace nasterea, n-am vrut. Iulia era destul de mare si de 'capoasa', de la 36 sapt imi tot zicea doctorita sa fiu pregatita in orice moment. Dopul gelatinos l-am eliminat pe 30. Pe 2.12 la ora 15.30 s-a rupt apa, pana mi-am chemat sotul acasa si am ajuns la spital s-a facut 18.00, intre timp aveam contractii la inceput la 10 min, apoi la 5. Cand m-am internat aveam dilatatie 7, n-a durat mult si m-am dilatat complet, am nascut normal fara anestezie si la 19.13 a vazut lumina zilei printesa mea paroasa si rosie. Si eu auzisem ca la prima nastere dureaza mult mai mult, dar iata ca se poate intampla si asa. Acum prietena mea mi-a zis sa ma misc rapid la primele semne de travaliu, ca o sa fie si mai rapid.

Crisia mami de Iulia-Nicole & bebe2 11+
Iulia-Nicole (2.12.2002)
Puiutul mic DPN 9.01.2009
Uite cat de mari ne-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Multumesc fetelor ca va ganditi la mine! Sunteti niste dragute!
Eu azi sunt mai bine. Dupa ce-l de-al doilea nospa luat aseara azi dimineata m-am trezit bine! Pot sa merg si eu ca omul normal!Ca eram ca o babuta..abia mergeam, iar ridicatul de pe scaun era un calvar! Trebuie sa iau 7 zile 3 nospa pe zi.Se pare ca daca si inainte de a ramane insarcinata aveam probleme cu mijlocul acum vor fi ceva mai accentuate ca se apasa nervul sciatic si e durere mare!
In fine..eu cand ajung acasa de la munca vreau sa zic ca nu mai fac nimic..direct in pat. Sotul se ocupa de masa de seara! Am noroc ca e un barbat talentat intr-ale gatitului
Azi aflu si eu ce am: baietel sau fetita. O sa mi-l masoare pe toate partile si abia astept sa vad ce mai face minunea mea!
Ieri imi spunea o tipa de la munca sa stau linistita, ca mi se pare ca bebe misca, ca e in capul meu totul (urasc cand mi se spune chestia asta). Imi venea sa ii zic vreo doua, dar m-am calmat. Oricum nu conteaza ce zice ea. Conteaza ca eu il simt macar o data pe zi pe bebe si asa stiu ca totul e in regula. Si ca treaba sa fie lamurita, la un moment dat, cand m-am dus la eco, am simtit ca misca bebe in partea dreapta si bineinteles ca medicul acolo l-a gasit. Nu in stanga cum statea el de obicei. So...nimeni nu imi poate spune ca nu l-am simtit pe bebe!

Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput