Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ce este cu acest Dry test??? Irynuka daca l-ai facut tu inseamna ca il fac si eu, sau trebuie sa vorbesc cu ei mai intai.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Doamne ce mancarimi aveti la degete Abia am reusit sa va citesc
justme- am avut si eu dureri din astea, erau contractii sau dureri de oase, de acum incep sa se deplasesze , sa faca loc lu bebe (asa mi-au zis mie) eu aici n-am primit decat magnesiu, niciodata altceva pt durere
RalucaAlexa, parca, era cu sangerari. Si eu am avut, doamne ce sperieturi trageam, cum statea inima. Ce mi-au zis aici de fiecare data, ca daca scurgerea e maro, nu e naspa, daca e rosie e urgenta. In sarcina, unele femei se constipa, si din cauza scaunului tare care apasa pe ceva(nu stiu acum cum se num, ca mi-a zis in germ) si pt ca acolo e foarte sensibil se produc sangerari

Fetele care aveti greturi mari, si nu puteti manca incercati putina cola sau sa papati putina sare, pus limba pe sare (eu pana in luna 3-a m-am hranit cu aer si cu perfuzii)
Pt arsuri se recomanda migdale sau lapte , dar nu ajuta la toata lumea
Nu va suparati ca m-am bagat asa ca musca... , nu?
Prima mea sarcina a fost, sa zicem nu prea usoara, cu risc de nastere prematura si alte chestii, cu contractii in fiecare zi si am fost f des la medic si in spital, de aici am primit si sfaturile.

Eu nu mai am rabdare pana vineri, si sper sa vad cum bate inimioara.
Voi ati avut dureri de burta, ca eu am dureri ca la ciclu seara, si il mai iau si pe terorizatorul meu in brate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, cred ca aici se face automat. In Ro de abia a aparut si probabil se merge pe ambele variante. Eu m-am dus ieri pt Early Screening care a cuprins nuchal test si acel dry test (blood test). Si eu am ramas surprinsa cand mi-au luat sange din deget si nu din vena si mai ales cand am vazut procedeul. Quad test au zis sa nu fac pt ca da multe rezultate fals pozitive si dry test este mai performant decat quad test. Urmatorul pas este eco amanuntita de la 18 saptamani.

Nu pot scrie mai mult ca sunt la servici si ma monitorizeaza astia.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iynuka mersi frumos, acuma m-am lamurit.Imi amintesc ca doctorul mi-a spus ca o sa-mi ia sange din deget, inseamna ca asta e dry-testul.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by pusyketa

Billy-Billy,cele 3 zile de "cazare" la maternitatea cu pricina,sunt cele de dupa nastere.
Cunoscandu-se DPN-ul,stii perioada in care sa ajungi acolo,te cazezi eventual la o pensiune,ceva,prin apropiere.....eu asa am inteles.

multumesc pusyketa asa banuiam si eu, DAR daca bebelusha se grabeste si vrea sa iasa cu vreo sapt-doua inainte de DPN, sau dupa DPN mai sta bine-merci tot asa...ce fac? ma mut in Brasov? fetele am inteles ca-s mai grabite si nu apuca cele 40 de sapt in burtika, in schimb baieteii sunt mai lenesi...si mai stauuuu. Fetele care ati mai nascut, cum ati aflat cand o sa nasteti?V-ati dus la spital pe ultima suta de metri sau stiati ca momentul este aproape?

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna
e careva dintre voi pacienta dr tutunaru?
am mai intrebat si aseara...
fetele din bucuresti, au facut dry-test? unde?
iti trebuie trimitere? la cate saptamani se face?
poate imi raspunde cineva...
pe mine ma doare rau spatele...

danotino
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Porumbita, din cate stiu eu numai la Medsana se face acest Dry Test.
Dar de ce nu ai incredere? Ai avut vreo experienta negativa cu ei?
Eu am auzit numai lucruri bune despre laboratorul Medsana..
Experiente negative am avut cu laboratorul S.O.S care mi-au dat gresit rezultatul la o analiza foarte importanta.

Billy, unde disparusi? ce face bebe printesa?
Nu ne-ai mai dat bancuri de ceva vreme..

Justme, cum te mai simti? te mai doare?

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Danotino, eu am facut Dry Test la Medsana si DA iti trebuie trimitere si nu oricum ci un formular tipizat care ti-l dau ei si pe care trebuie sa-l completeze Dr. tau.
Costa 500 RON si ai trezultatul in 7 zile.
Primul Dry Test se face intre sapt.11-13.

Billy, in legatura cu nasterea, hai sa-ti spun cum a fost la mine.
Pt ca facusem curs prenatal si anume LAMAZE, stiam ce voi simti si care sunt primele semne ca se apropie si nu mai aveam nici o teama.
Cu o zi inainte, adica duminica, am pierdut dopul gelatinos, primul semn ca se apropie. Apoi la 4 dimineata (duminica spre luni) am simtit un lichid care se scurge din mine..si o intepatura puternica in burta. M-am dus la baie si mi-am dat seama despre ce e vorba. Dar pt ca stiam tot de la curs ca travaliul dureaza ceva timp si ca nu trebuie sa dai buzna la spital imediat, m-am culcat la loc. M-am trezit la urmatoarea contractie pe la ora 6 dimineata. Si dupa aceea am inceput sa vad distanta intre ele si cat dureaza. Stiam deja ca daca incep sa fie mai dese de 30 min e momentul sa merg la spital. La ora 8.00 am sunat la Dr si mi-a zis sa vin. La ora 10.00 eram internata si la ora 13.40 aveam printesa mea in brate...
Deci concluzia, de cand incepe si pana nasti este ceva timp, suficient sa ajungi si la cel mai indepartat spital chiar si din alta localitate.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Fetelor...vad ca v-ati culcat..
Nu mai scrieti nici una?

Noapte Buna si Somnik Pufos...sa va visati grauntelul din burtica

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Buna fetelor!

Tocmai ce am aflat o veste nu prea buna pentru mine. Doctorul mi-a descoperit azi o rana pe col. Si apropo de col...bomba e ca il am inca deschis..larg deschis!! Ceea ce inseamna ca nenea doctorul ma interneaza luni ca sa-mi faca un cerclaj al colului uterin. Acum, am citit eu una alta pe net si m-am linistit intrucatva. Ce ma nelinisteste de-a dreptul e faptul ca tre' sa stau in spital o saptamana!!!!!!(n-am fost niciodata internata)Si-apoi spitalele noastre...vai de ele! Sau de noi...

Voi ce stiti de chestia asta? N-am avut nici un simptom cum ca ar fi fost ceva in neregula. Sper sa fie numai atat si sa nu patesc cine stie ce chestii. Oricum, sa fie bebele sanantos si sa nu se intample nimic cu el/ea.

Multumesc de pe acum si va urez tuturor sarcini usoare si bebelici sanatosi!

PS. si n-o sa mai am voie la ...asta da problema!! si eu care ziceam ca n-o sa mi se intample tocmai mie!!!

Mergi la inceput