Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Felicitari pentru prima pagina; multumesc ca m-ati trecut pe listuta si ca sa nu uit: data nasterii: 27.04.1982.
FELICITARI si mamicelor de fetite!!! Abia asteptam si noi sa aflam ce este bb al nostru, dar mai avem un pic pana atunci.

Tot citeam pe aici despre saracele fete care vomita, si faptul ca acesta este un semn ca sarciona evoulueaza bine. Sa va mai zic ca am inceput sa plang ca eu nu am greturi, deci...sigur e ceva neinregula cu sarcina mea?

A, si inca o gafa: ieri am stat si am citit pe aici tot din urma, dar nu aveam nici un chef de scris. Asa ca, am intrat si pe la "in unu sau doi..." sa vad ce se mai scrie pe acolo. Am citit un subiect despre o mamica la care i-a murit sotul. Apoi, am citit si raspunsul lui Happy_in_To si m-am pus pe un plans in hohote.
Sotul era la serviciu. Il sun, si incep sa bocesc ca la mort, de nici nu putea intelege ce s-a intamplat cu mine. Eram atat de speriata ca s-ar putea sa moara si el, ca voi ramane singura, ca ar putea ramane copilul fara tata, etc. Saracu...era atat de socat...ca nu stia ce sa imi spuna. Of corse...nu m-am linistit pana nu mi-a promis ca o sa murim deodata (ca sa nu sufere nici unu) sau macar...ca nu o sa moara el inaintea mea.
Oricum, dupa faza asta, a venit randul meu sa promit ca nu ma mai bag la citit pe la asemenea subiecte, cel putin in perioada asta in care tropaie hormonii.

Maine mergem si noi la doctor. Imi e si rusine, ca intr-o saptamana atat de mult simt ca m-am ingrasat....haplea ca mine nu cred ca exista pe aici...La o ora-doua dupa un pranz copios, cu felul unu-doi si desert, imi intreb sotul daca nu ii e foame, ca pe mine ma doare stomacu de foame. Si uite asa, ma duc si fac ravagii din nou prin bucatarie, si ma linistesc pentru inca vreo 2 ore...
Aseara, in pauza de la meci, l-am trimis pe sot sa imi cumpere baclava. Asa, din senin, simteam ca imi ploua in gura, parca numai asta vedeam in fata ochilor. A fost prima "pofta"...si sper sa fie si ultima...ca altfel..."gabarit depasit" o sa scrie pe fruntea mea.

Apropo, oare trebuie sa mancam de fiecare data cand simtim golul asta in stomac? Oare ii e necesara lui bb atata mancare, sau din nou hormonii joaca feste? Pentru ca inainte de a ramane insarcinata, dupa ora 6 seara nu mancam (si asa reuseam sa ma mentin cat de cat pe linia de plutire cu greutatea). Acum, pana inca nu suntem siguri, sotul ma pune sa mananc de cate ori imi e foame, "ca sa creasca bb" . D-apai...creste numa slanina de pe burta mea...., pentru ca acum mananc cel putin o data dupa 6 seara. Si nu tine la mine cu mere, caise si din astea...mancare consistenta, domle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici! Fac si eu prezenta la schimbul 2!

vio, bine ai venit! Sarcina usoara!

jasmi, f frumoasa prima pagina!

justme, felicitari pentru fetita!!

Michelle, ma bucur ca nu ai avut greturi vreo 2 zile...asta imi da sperante si mie ...dar am citit mai jos ca te-au apucat iar?

rein, la semnatura trebuie sa scrii: [ gravi ], dar fara spatii intre parenteze si gravi si apoi scrii nr de saptamani.

Naty, sunt sigura ca asociatul tau va intelege situatia, mai ales daca sunteti apropriati..in situatii de astea prioritatile se schimba, la urma urmei copiii sunt cel mai important lucru pe care il avem...banii se fac ei...cred ca cu cat ii zici mai repede cu atat e mai bine, are timp sa accepte situatia ..la fel si cu bona...e mai bine sa ii zici cat mai repede ca sa afli daca te poti baza pe ea sau mai bine cauti pe altcineva..eu i-as spune inainte de a pleca in concediu, in caz ca nu vrea sa stea cu bebe-ul sa ai timp suficient sa cauti alta. Daca deja te streseaza ca trebuie sa le spui inseamna ca e timpul sa o faci..iti iei o piatra de pe inima si gata.

smaranditza, nu e obligatoriu sa ai greturi sau sa vomiti...daca nu ai greturi nu inseamna ca e ceva in neregula, inseamna doar ca esti norocoasa ...poti sa ai alte simptome care sa confirme ca totul e bine: dureri de sani, urinare frecventa, somnolenta, pofte...etc..
E normal sa simti nevoia sa mananci des, mie mi-a zis doctorita sa iau cate o gustare macar la fiecare 2 ore. E mai bine sa mananci des si sa nu astepti sa ai senzatia de stomac gol.

9+

Mergi la inceput

cris30, pe mine m-au cam lasat durerile de sani...ma mai dor putin doar cand ii ating sau cand ma schimb..in rest e ok..din cate stiu eu prin trimestrul 2 ar trebui sa nu mai doara, apoi parca in ultimele luni dor tare, se maresc si mai mult...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Just, felicitari pt. fetita!! Sa fi-ti sanatoase!!

Michelle, imi pare foarte bine ca s-au terminat greturile! Sa speram ca nu e doar din cauza medicamentelor pe care le iei. Iar cu foamea... e foarte bine sa fie asa! Tu ai slabit de cand cu greturile? Spunea cineva ca a slabit 6 kg... e enorm de mult!!

Jasmi, multumim prntru prima pagina!! Ai facut foarte frumos!

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rein

nici eu nu stiu sa pun la semnatura iconita cu graviduta. De unde o iau? si unde gasesc tickerul acela care arata automat varsta sarcinii? please, help

rein

Graviduta o iei din lista cu smile, de aici de pe forum.
Iar tiker-ul, il faci pe net. Majoritatea dintre noi folosim Lilypie. Intri acolo si iti scrii datele tale, mult succes!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Despre mine... nu am ce sa va spun... Abia maine merg pt. prima oara la dr. Mi-e atat de rusine sa ii zic ca nu-mi aduc aminte UM-u`... Dar asta e... eu cred ca voi merge doar pe masuratorile lui... nu ma voi lua dupa asa zisa, presupusa UM... care pe zi ce trece imi dau seama ca nu e adevarata... Mai vedem...

Eu nu am greturi... dar daca mi se face foame aia sunt!!! Incerc sa mananc putin, fara sa exagerez... dar in ultimile zile nu ma mai pot controla. Mananc dulce... la greu!! (O fi fetita???)

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

yashy, vad esti in Japonia, cum e sistemul medical acolo? Ai sa nasti acolo?

9+

Mergi la inceput

Anca, da, voi naste aici in Japonia. Si prima data tot aici am nascut...
Sistemul sanitar e foarte diferit de ceea ce citesc despre Romania sau alte tari... Aici toate consultatiile din timpul sarcinii se platesc, analizele, nasterea... tot. Nu cred ca se fac atat de multe analize ca in alte parti... voi intreba si eu despre dublu test sau dry test sau triplu test... Cu toate ca sigur imi va zice ca n-am nevoie de ele... Mai vad maine (daca nu uit sa intreb... ca de obicei asa mi se intampla, deh, sunt tare emotiva!!).

Va pupic pe toate, o zi frumoasa!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cana de lapte, un ceiut, ori chiar o cafelutza
sau orice altceva va doreste inima la ora asta

Ma bucur ca va place noua noastra pagina, imi era putin groaza ca poate se va supara cineva ca m-am bagat la modificari

Ma duc acum sa fac ultimele retusuri

Jasmi 7+

way to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fete frumoase,

Billy, scuze de confuzie si felicitari pentru fetita...deci Michelle e secretoasa, ca si mine...

Just, felicitari pentru fetita, sa iti creasca bine in burtica mamaruta!

Porumbita, si eu sunt multumita de aspectul asta din Olanda(cu concediul de 16 saptamini doar mai putin dar asta e, nu le poti avea pe toate). Mai trebuie sa zic ca eu, la insistentele sotului meu, m-am muls de la inceput si de la 2 saptamini fata bea laptic si cu tati, pus in sticluta...ultima masa de seara era intotdeauna cu tatal ei, si acum e la fel, e ritualul lor... cind eram franta de oboseala, in primele luni, se trezea si Paul noaptea (traiasca rezervele de lapte) si ii incalzea lapte de la mami. Pentru noi a mers perfect.

Jasmi, pagina arata super, esti grozava!

Vio, bun venit si bebe mincacios iti doresc!

Apropo de bebe mincacios, fetele cu copilasi ati mai pomenit un prunc care te trage toata ziua de fusta la bucatarie sa ii dai mincare????? E prunca mea. Ii dau bucatele de morcovi, ardei gras, castravete, mere...ce ma fac cu mincacioasa asta?

O zi buna va doresc

Mergi la inceput