Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Nu just, Michelle si-a propus sa fie surpriza noastra si sa nu aflam decat la final ce are in burtica!!! De-acu bebele lui Michellese va numi Surpriza!!!

12+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Justme-nu nu am aflat

Raluca

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Aaaa...ahamm....am inteles!!!Surprize surprize..mai ceva ca la andreea marin

Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca Alexa imi spuneai ca stii mai multe despre dr. Aursulesei, cam pe unde ar fi cabinetul. Cand mi-am facut programare , mi-a spus ca e in Tatarasi , deasupra la Posta. Drept sa-ti spun , nu cunosc zona, chiar daca 4 ani am stat in Iasi pe perioada facultatii. Cabinetul asta e cumva in zona cu spitalul de neurologie?
Daca stii mai multe scrie-mi. Oricum, sambata plecam mai devreme din BT si o sa avem timp sa bojbaim prin Tatarasi.
Sambata voi avea fix 12 sapt si sper sa-mi masoare pliul nucal si sa-i vedem cucu.
12 +

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Alina1976

Cata, bebelusa mea a venit mai tarziu (desi este fata si dupa cum ziceai si tu se spune ca fetele vin mai repede si baietii sunt mai lenesi...)deci se pare ca nu este o regula totusi.
Primul DPN la mine a fost 4 Octombrie, care s-a mentinut pana prin luna a 6-a, apoi ultimul DPN a fost 7 Octombrie. Si eu am nascut pe 9 Octombrie (ca nu mai venea si innebuneam )

Asa ca este ceva timp, stai linistita...
Numai ca vezi tu, DPN-ul asta este pur orientativ!! Nimeni, numai Dumnezeu stie, cand va iesi bebe, cand este el pregatit cu exactitate.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

pai am si eu o poveste aici

daca se zice ca fetitzele vin mai devreme si baietzii sunt mai 'puturoshi'... Atunci sa va zic la Teo ca avea DPN 5 febr 2007 (si sunt sigura pt ca am ramas insarcinata intr-o luna cand facusem monitorizare foliculara si stiu exact cand am avut ovulatia) si domnishorul s-a nascut pe 10 ianuarie (cu 25 de zile maidevreme! halal puturoshenie la baietzi...) aveam 36 de sapt si 3 zile - iar bb a avut 3.2kg si51 de cm, slava Domnului.
Iar dopul gelations, ceva din el am vazut seara pe chilotel, dimineatza pe la 5 primele dureride spate...la 8h30 in spital, la 9 peridurala - dupa care nu am mai simtit dureri, am nascut la 11h30!

asa ca nu ma bazez pe ce se zice in bobor

poop fete cucuiete, sa aveti o zi faina!

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Auziti...citesc pe net despre angelina jolie..Nu urma sa aiba gemeni, ca acum vad ca scriu astia doar de o fetita ce ar urma sa vina pe lume...

Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

quote:
Originally posted by pusyketa

Billy-Billy,cele 3 zile de "cazare" la maternitatea cu pricina,sunt cele de dupa nastere.
Cunoscandu-se DPN-ul,stii perioada in care sa ajungi acolo,te cazezi eventual la o pensiune,ceva,prin apropiere.....eu asa am inteles.

multumesc pusyketa asa banuiam si eu, DAR daca bebelusha se grabeste si vrea sa iasa cu vreo sapt-doua inainte de DPN, sau dupa DPN mai sta bine-merci tot asa...ce fac? ma mut in Brasov? fetele am inteles ca-s mai grabite si nu apuca cele 40 de sapt in burtika, in schimb baieteii sunt mai lenesi...si mai stauuuu. Fetele care ati mai nascut, cum ati aflat cand o sa nasteti?V-ati dus la spital pe ultima suta de metri sau stiati ca momentul este aproape?

Catalina

13+

Bebelusa

catalina eu aveam DPN 10 octombrie si stiam ca fac cezariana. Pe 8 oct. seara am fost la doctor la programare si mi-a zis ca e pe cale sa vina, colul era deschis larg ... sa ma prezint pe 10 la spital sa ma opereze dar pana atunci sa beau mai mult lichide ca se poate sa se declanseze travaliul oricand. Pana pe 10 dimineata cand m-am dus la spital nu se declansase, nu au inceput contractii, nu mi s-a rupt apa nimic. Cred ca nu sti cand vine ... probabil daca nu o scotea pe Ioana foartat mai stateam mult si bine asteptand ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Mvb, iarta-ma da' n-am nici cea mai vaga idee unde e spitalu de neurologie! :)) Hai sa incerc sa-ti explic altfel.
Din Bucsinescu (intersectia Tudorului cu Elena Doamna) mergi in sus spre Tatarasi iar prima intersectie in care ajungi se numeste Dispecer. In intersectia aia (o intersectie mare cu linii de tramvai) o sa vezi o Agentie BRD pe stanga iar langa agentie e Posta din Tatarasi. Ei, acolo e si cabinetul! Daca vrei sa-ti dau mai multe info, sa incerc sa-ti explic altfel spune-mi ca nu stiu cat de bine stau la explicatul in scris!

12+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Am uitat sa va spun ca ieri nu am vomitat deci am DOUA ZILE deja de cand nu am vomitat!

12+ Doamne ajuta!

yeeees!!!

bravo Michelle gata starile de rau! Sper ca de acum sa te poti bucura in liniste si stare de bine de minunea pe care o traiesti!

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinuk.acum nu stiu ce sa cred.oare nu mai vomit ca iau doua neoemdyl p zi sau chiar au incetat?mai iau pana duminika pastila de greata si luni voi incerca fara sa vad ce si cum.De cand nu mai vomit mi foame mereuuuuuuuu

12+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput