Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca Alexa multumesc. Cred ca e f clar. Trebuie sa reperez BRD-ul si cam asta-i tot!

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by justme25

Auziti...citesc pe net despre angelina jolie..Nu urma sa aiba gemeni, ca acum vad ca scriu astia doar de o fetita ce ar urma sa vina pe lume...

Justme12+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Eu stiu ca gemeni asteapta!

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor, se complica treaba...imi este din ce in ce mai greu sa iau o decizie. Dr. Baiulescu (Brasov - clinica Eva) nu asista nasteri pe 25 dec pt ca isi sarbatoreste ziua de nastere si nu lucreaza. Tocmai mi-a spus asta si m-a bagat in ceata. Este f posibil sa nu fie nasterea pe 25 dec...dar daca ESTE? Ma duc pana la Brasov ca sa fac ce? Nastere normala sau cezariana, pe care le pot face si aici

Voi ce ati face in locul meu? Mi-am luat un timp de reflectie, nu i-am dat nici un raspuns...

Edit: multumesc de milioane de ori pt povestioare! Deci, nu exista nici o regula, poate sa fie oricum...

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
selene cum mai esti?Schimba dr,nu e normal sa te intrebe pe tine ce si cum..
just,ma bucur ca azi esti bine,ai grija de tine

Michelle,eu am fost fata care s-a indoit si e si normal.Nu sunt genul care sa creada asa orbeste..plus ca prin toate cartile pe care le-am citit si pe net se zice ca cel mai devreme bb misca la 16sapt...insa cum am zis si atunci,caci nu am spus "nu.categoric"ci ca mi-e greu sa cred,dar in acelasi timp nu e imposibil!Ma bucur pt tine,ca-ti simti minunea,ca asa stii ca e ok..

Asteptam vesti de la fetele care merg azi la dr sau eco.Am vazut ca multe dintre voi ati facut f multe teste.Foarte fain de fetele de afara ca la ele sunt acoperite de asigurare.La noi din pacate mai toate analizele din sarcina sunt cu bani,med la fel(nu toate,dar multe da),vizitele la dr..ecografiile..Totul costa..si destul de mult,din pacate!
Eu nu stiu ce sa fac,am facut acum 3 ani coagulograma la Coltea in Buc..plus altele la Cantacuzino..Dr de aici mi-a zis sa le repet,dar aici nu le-am gasit pe toate...m-am uitat la synevo,la iowemed..dar nu le au.Plus ca la iowemed..si de fapt si la synevo..rezultatele ti le dau in 10 zile!
Danotino,intrebai cine mai e pacienta dr T...cred ca nimeni de la odiseea noastra.Eu am fost pacienta dumnealui,dar distanta ma omoara si situatia e de asa natura incat nu-mi permit drumuri lungi si obositoare,plus ca am nevoie de cineva aici..in caz de ceva.

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Leditia poti incerca si la Medlife...eu acolo mi-am facut analizele, cu trimitere de la medicul de familie: pe cele acoperite de casa de sanatate si pe cele platite. Mi-am luat rezultatele de pe net in mai putin de 5 zile.

Catalina

13+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

Fetelor, se complica treaba...imi este din ce in ce mai greu sa iau o decizie. Dr. Baiulescu (Brasov - clinica Eva) nu asista nasteri pe 25 dec pt ca isi sarbatoreste ziua de nastere si nu lucreaza. Tocmai mi-a spus asta si m-a bagat in ceata. Este f posibil sa nu fie nasterea pe 25 dec...dar daca ESTE? Ma duc pana la Brasov ca sa fac ce? Nastere normala sau cezariana, pe care le pot face si aici

Voi ce ati face in locul meu? Mi-am luat un timp de reflectie, nu i-am dat nici un raspuns...

Edit: multumesc de milioane de ori pt povestioare! Deci, nu exista nici o regula, poate sa fie oricum...

Catalina

13+

Bebelusa

Cata, eu nu as risca...chiar daca o sa fie bine (si sigur o sa fie) pentru confortul tau psihic eu as face ce trebuie ca sa-mi fie bine.
Desi am trecut printr-o nastere care a fost ca la carte, tot nu as risca! Pt ca nu stii ce se poate intampla...poate fi o nastere in regim de urgenta, nu stii...fiecare organism e diferit si poate reactiona cum nu te astepti. Nu risca Cata, fa asa cum iti dicteaza tie inima ca sa stai linistita.
Asta e sfatul meu si eu asa as face daca as fi in locul tau.

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Justme, ma bucur ca esti mai bine!

Alina12+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Leditzia-acum sunt niste miscari diferite ca cele care apar dupa 16 saptamani,acum nu sunt zilnic sunt doar din cand in cand iar cele dupa 16 saptamani sunt zilnic si le simti si daca pui mana pe burtika.Ai sa vezi in curand

Ca ma laudam iar acum mi-este o greata de cred ca nu mai am mult pana imbratisez wc-ul iar

12+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

michelle ce bine ca nu ai mai vomat!

justme succes la doctor!

Eu am doua probleme care ma framanta - cum sa ii spun bonei de bebe si cum sa ii spun asociatului meu. In fiecare zi ma gandesc sa le zic dar tot aman.
De ce e problema? Bona - acum ea vine la Ioana de la 9 la 3 si primeste 7 milioane. Din septembrie Ioana va merge la gradi, program scurt si am vorbit cu bona in principiu sa vina sa o ia si sa stea cu ea pana la 6. Acuma, nu am vorbit de bani, eu as vrea sa ii dau tot atat numai ca planurile mele sunt ca din ianuarie sa o iau de dimineata pana seara la bebe, iar pe Ioana sa o dau la program lung la gradi. Mi-e teama insa ca nu va vrea fiindca atunci cand am luat-o ea a zis ca vrea numai copil mai maricel. Daca nu o sa vrea sa stea cu bebe inseamna ca tre sa iau alta bona iar cea de acum mi-ar putea zice ca nu mai vine de loc din septembrie. In conditiile in care in august e in concediu - si ar insemna ca Ioana sa mearga prima data la gradi dupa o luna de vacanta si sa o ia de acolo o persoana complet necunsocuta ... Offff
Asociatul - pentru ca va fi disperat de-a dreptul si imi pare rau de el fiindca tin mult la el, suntem prieteni buni si e si nasul nostru de cununie si al Ioanei.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Billybilly-nu poti stii cand va fii nasterea,din decembrie poate fii oricand deci mai bine sa ai un medci care este diponibil in fiecare zi din luna decembrie pentru siguranta ta.

12+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput