mi-am cumpärat costum de baie.....

mi-am cumpärat costum de baie..... | Autor: trischa

Link direct la acest mesaj

si e chiar frumos costumul...dar m-am väzut io in oglinzile din cabina de probä si m-a apucat depresia.acum sä vä lämuresc si pe voi,noi nu am mers la mare pänä acum,am preferat alte locuri,anul acesta mergem la mare.cred cä sunt nebunä dar vä rog sä mä ajutati...io mä tot gändesc cä o sä väd doar femei släbute färä sunculite si alte aripioare si mä gändesc cä o sä fiu cea mai grasä de pe plajä.care ati fost la mare vä rog sä mä scoate-ti din depresie.am atäta treabä de fäcut ,am soacra pe cap,am de fäcut bagaje,tre sä väd de cupil....si incä un milion de chestii.si toate ar trebui sä le termin azi.si pe mine m-a apucat amocul cä o sä fiu cea mai grasä.ajutoorrrr!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu te cred pana nu pui o poza.
Altfel pot sa-ti zic ca eu arat chiar ca un caltabos in costum de baie si sunt la dieta, vesnic Dar la mare tot ma duc

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna Trischa si sa porti sanatoasa costumul de baie!
Si nu-ti mai face atatea complexe, chiar daca esti mai grasuta nu se merita sa-ti strici vacanta din cauza asta. Stai linistita ca n-o sa fii cea mai grasa de pe plaja si oricum cred ca daca erai asa grasa precum dai impresia nici nu-ti gaseai costum de baie.
Eu sunt de la mare si merg destul de des la plaja si iti spun ca nu vezi numai fotomodele pe plaja, alea sunt foarte putine. Vezi oameni obisnuiti, nimeni nu te baga in seama, fiecare cu cearsaful/ sezlongul lui si in plus vezi foarte multe femei unele mai in varsta super grase care nu au nici o jena, am vazut unele asa si cu tanga, altele fara sutien, dar daca vroiau sa se bronzeze cat mai uniform..
Si eu sunt ca tine, de fiecare data cand vine vara ma gandesc ca sunt prea grasa sa merg la plaja, ( dar asa zieam si cand aveam 10 kg in minus si o greutate ideala..) dar tot stresul se duce cand ajung la plaja si ma bucur doar de soare, apa si cate un volei pe plaja si o berica rece
Iti doresc sa te bucuri de vacanta ta si te asteptam cu impresii cand te intorci! Vacanta placuta!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci, sa zic si io ... n-am dus cupilu` la strand k deh, io sunt grasa ca 3 porci ... pana sambata cand ne-am dus la strand. Vazand bucuria aia pe chipul Giuliei, imi venea sa-mi trag palmi ca am putut fi atat de cretina, k pana la urma urmei nu m-am dus nici sa defilez, nici sa dansez din buric, m-am dus de dragul copilului :-) Asa k abia astept we ul !!!
Iar pe litoral vor fi toate tipurile de oameni, nu-ti face probleme !!! Bucura-te de vacanta, apa, soare !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mda, nici eu nu sar in sus de bucurie cand ma uit la alea 10 kg in plus indesate in costumul de baie, dar la mare merg. Daca vii la 2 Mai facem clubul grasutelor :)

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nah, acu' vaz ca esti in Germania... nu vii tu la 2 Mai.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu sunt de vreo 4 zile la mare... si desi as putea da lejer vreo 15 kg jos, crede-ma ca 60% dintre femeile de pe plaja sunt mai grasune ca mine

Asa ca... n-ai nici un motiv de ingrijorare! Bucura-te de soare, de apa, de corpul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Trisha, relax, cum au zis si fetele la mare e locul cel mai potrivit sa scapi de complexe. Chiar o sa vezi acolo all sizes!

Am inteles ca ai multe de facut azi, insa daca ai nitel timp poate bagi un oki pe link-ul asta
http://videos.lifetimetv.com/?fr_chl=844408422dbf25ac3761bfe3ffa831504081038e&rf

E inregistrarea unei emisiuni care a rulat la noi pe Euforia, preluata de pe un post din america, "How to look good naked".Ti-am pus link la ep 6 in care e vorba de o tipa care era chiar complexata de ideea de a purta costum de baie, fiind asiatica-deci micuta de inaltime si plinuta dupa parerea ei. E chiar fain de vazut cum iti poti schimba perceptia despre modul in care arati.

Aaaa , si apropos de oglinzile din cabinele de proba: pai cred ca la 90% din noi nu prea ne place ce vedem, si asta din cauza ca si cabinele alea sunt stramte, te vezi mult prea de aproape... in fine, cred ca ar face bine astia sa puna oglinzi care subtiaza cu un numar . Eu zic sa faci acum o defilare prin casa

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by april16
[in fine, cred ca ar face bine astia sa puna oglinzi care subtiaza cu un numar .

April

Emma are nevoie de ajutor !

In magazinele Massimo Dutti asa sunt toate oglinzile, si pe mine ma enerveaza la culme ca debia acasa constat intr-adevar cum imi sta.
Prima data ma si miram ca paream mai supla, si am intrebat-o pe vanzatoare, care mi-a spus de tactica lor.

Trischa, cred ca pentru majoritatea femeilor cumparatul costumului de baie e motivde deprimat. Pentru mine in orice caz e.. sunt alba ca branza, debia iesita din iarna, lumina neonului din cabina cade ca naiba si parca imi ies in evidenta toate defectele, spatiul e prea stramt.. asa ca de fiecare data imi jur ca anul asta nu mai merg la plaja...dar uite ca in fiecare an, pana la urma tot ma duc :P

Tactica mea este sa merg la probat cu pantofi cu toc inalt, se mai subtiaza silueta si arat ceva mai bine, asa ca nu ma demoralizez prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si de ce te-ar interesa daca plaja ar fi plina de manechine sau nu?
Toti avem defecte. Toti avem prieteni/amici/cunostinte/ care si daca arati demential in costum de baie sau dezbracata , tot gasesc un defect.
Te-ai uitat la prietena fotbalistului Cristiano Ronaldo?
Au fost poze cu ea pe pro tv sau pe gazeta . fata aia care e sex symbol si care suceste minti are coapsele de 2 ori mai groase decat ale mele si pline ochi de celulita. Celulita care se vede in poze pur si simplu , fara sa stranga ea pielea intre degete. Si e sexy femeia si e prietena unui fotbalist sexy .
Eu nu inteleg ce e cu obsesia asta ca daca est gras nu iesi la bazin , la plaja , la sala , samd.
Asa e si mama-mea. Mergem la mare , da' sa mergem pe o plaja goala.
La sala...cum naiba sa mearga la sala cand ea e grasa? I-am explicat ca daca ar fi slabanoaga probabil n-ar mai merge ca n-ar avea de ce .
Ar merge la alergat....da rad altii de ea ca e grasa.

Stai linistita ca sunt altele mai grase altel mai urate , altele mai frumoase.
Tu distreaza-te si gata .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by Androix

Nu te cred pana nu pui o poza.
Altfel pot sa-ti zic ca eu arat chiar ca un caltabos in costum de baie si sunt la dieta, vesnic Dar la mare tot ma duc

Andreea mama de Filip si Georgia

ei bine draga trisca, dragilor si dragelor, eu POT sa zic ca arat ca un caltabosh (sau toba?!) in costum de baie - ca de altfel si in destule alte haine!!!
e drept ca uneori ma deprima treaba asta, dar imi trece repede, iar la mare ma simt perfect, uitandu-ma cat de lipsite de 'tentatzii' sunt cele slabanoage, fara tzatze fara kur!

asa ca fa-ti bagajele + treburile in linsite, pt cupil si sotz esti cea mai buna si frumoasa mama, grasa slaba alta n-au!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput