Epilator
Sunt interesata sa-mi achizitionez un epilator si as vrea sa aud parerile celor care au si folosesc de mai mult timp.Am vazut o reclama la Philips la tv.zilele trecute insa nu am retinut modelul...am vazut modele care difera mult ca pret,de la 80 de ron la 280 de ron.Ce imi recomandati?
Raspunsuri
puisorul spune:
Buna
Eu am un epilator Braun Silkepil de vreo cinci ani. Sunt foarte multumita de el si inca nu am avut nici o problema.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
gabytza25 spune:
si eu tot braun silkepil folosesc de vreo 3 ani si sunt multumita. singurul impediment este cu exfoliatul... la mine, nu stu de ce, sau cum o fi la altele, insa la 2-3 zile e musai sa ma exfoliez.
felicia74 spune:
s-a mai discutat si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117669
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Deianira spune:
Eu am un Philips Beauty de 5 ani si e ok, dar nici nu e pus la treaba des.
Annie80 spune:
ma dispera parul crecut sub piele de la el.
nuconteaza cat scrub-uiesc sau hidratez pielea!
asa ca din cand in cand mai dau cu lama 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
asi spune:
Eu folosesc Braun de vreo 10 ani, diferite modele.De cand folosesc epilatorul am observat ca in unele locuri nu mai creste parul asa de des sau chiar deloc.Intr-adevar la 2 saptamani dupa o epilare ma dau cu aparatul de ras al sotului (merg mai bine decat cele de femei
) si apoi astept sa creasca putin si iar cu aparatul.In felul acesta nu mai creste par sub piele .
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Annie80
ma dispera parul crecut sub piele de la el.nuconteaza cat scrub-uiesc sau hidratez pielea!
asa ca din cand in cand mai dau cu lama
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
subscriu
Diferenta de pret intre modele o dau de obicei vitezele,atenuatoarele de durere,accesoriile ...bla,bla...
Si Braun si Philips isi fac treaba...depinde de tine ce iti doresti sa cumperi....eu una am avut Braun 3ani(destul de bun) si am renuntat pentru unul cu fite de la Philips pe care-l am de 8 ani....sincer eu il folosesc simplu si nu prea folosesc accesoriile,mai ales dispozitivul cu gheata mie personal mi se pare o tampenie....asa ca pe mine sigur ma multumea si unul de 80ron,dar consider ca timpul de cand il am a mai atenuat din pret
....nu vi-l zic ca radeti de mine 
Razvanel soricel
Kokiy
mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)
bia spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri...auzisem si eu de inconvenientul legat de cresterea firelor sub piele de la aceste aparate,nu m-am hotarat inca ce-mi voi lua,o sa aleg la fata locului.